Botox (Botulinum toksin)

Alle nye kunder får 25% rabat på 1. behandling. Eksisterende kunder får 25% rabat på hver 5. behandling.

Bliv ringet op og hør mere om vores Botox behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et friskere udseende med Botox

Alderen sætter sine præg på huden, og det hverken kan eller skal man ændre på. Ansigtsudtryk og mimik er en del af ens personlige udtryksform – og de rynker og fuger der opstår i huden med tiden, er en del af ens historie og bevidner eksempelvis om et liv fyldt med smil og latter.

Dog kan man i nogle tilfælde opleve, at rynkerne sætter sig som dybe fuger i huden, hvilket resulterer i at man eksempelvis kan komme til at se vred eller bekymret ud, selvom det ikke er sådan man føler sig.

Botox behandling anvendes altså ikke nødvendigvis for at komme til at se yngre ud, men i lige så høj grad for at få det ydre, til at harmonere med det indre.

Produkt og virkning af Botox

Botulinum toxin, også kaldet Botox, er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffer.

Proteinstofferne i Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerver og muskler, hvilket resulterer i muskelafslapning. Netop derfor kan man behandle de mimiske rynker med Botox, som opstår grundet muskelsammentrækninger. 

Botox udskilles naturligt fra kroppen efter cirka 3-6 måneder, og behandlingen vil derfor skulle gentages jævnligt, hvis effekten skal bibeholdes.

Populære behandlingsområder

Du vil altid blive grundigt vejledt i, hvilken behandling der vil passe til dig.

Der findes mange behandlingsmuligheder med Botox, men nogle af de mest populære behandlinger er følgende:

  • Rynker imellem brynene, også kaldet bekymringsrynken
  • Panderynker
  • Rynker omkring øjnene, også kaldet kragetæer
  • Brynløft (kan hjælpe mod tunge øjenlåg)
  • Hagerynker
  • Nedadvendte mundvige
  • Tandkødssmil, også kaldet gummy smile
  • Forstørret tyggemuskel
Før Efter

Gummy smile/tandkødssmil

Reduktion af tandkødssmil. Her er behandlet med Botox. Det fulde resultat ses efter 14 dage, og effekten holder i ca. 3-6 månder. Ved at sænke overlæben med Botox vil tandkødet skjules når du smiler.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling med Botox, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger.

Efter konsultationen skal der gå minimum 48 timer, inden du må blive behandlet.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve behandlingen

Botox behandlingen vil blive foretaget af en kosmetisk sygeplejerske i klinikken.

Før behandlingen vil du få taget billeder til din journal, og dit ansigt vil blive grundigt afvasket og desinficeret, for at minimere risikoen for infektion. Herefter vil behandlingsområdet afmærkes og lokaliseres.

Selve behandlingen udføres ved, at små mængder Botulinum toksin injiceres i ansigtsmuskulaturen, med en meget tynd nål. Injektionen kan være forbundet med en lille smule ubehag, men er hurtigt overstået.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan der være let rødme og hævelse i det injicerede område, og der er en lille risiko for små blå mærker. Dette kan som regel afhjælpes med lidt is på området.

De første 24 timer efter behandling, frarådes det at man masserer/røre ved området, samt at man dyrker hård motion, indtager alkohol, eller udsættes for direkte sollys og ekstrem varme/kulde. Desuden frarådes det at anvende make-up i det behandlede område i minimum 6 timer.

Effekten af behandlingen indtræder efter 4-6 dage, men den fulde effekt vil du først have efter 14 dage.

Når den fulde effekt er indtruffet, tilbyder vi altid at du kan komme ind i klinikken til en kontrol, hvor vi sammen kan vurdere om behandlingen har haft den ønskede effekt, eller om der er behov for et ”touch up”, der vil være inkluderet i prisen.

Resultatet vil være naturligt og oftest vil de færreste kunne se at du har fået en Botox behandling. De vil blot bemærke at du ser friskere ud.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close