Botox (Botulinum toksin)

Alle nye kunder får 25% rabat på 1. behandling. Eksisterende kunder får 25% rabat på hver 5. behandling.

Bliv ringet op og hør mere om vores Botox behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et friskere udseende med Botox

Alderen sætter sine præg på huden, og det hverken kan eller skal man ændre på. Ansigtsudtryk og mimik er en del af ens personlige udtryk – og de rynker der opstår i huden med tiden, er en del af ens historie og vidner eksempelvis om et liv fyldt med smil og latter.

Dog kan man opleve, at rynkerne sætter sig som dybe fuger i huden, hvilket resulterer i, at man eksempelvis kan komme til at se vred eller bekymret ud, selvom det ikke er sådan, man føler sig.

Botoxbehandling anvendes altså ikke nødvendigvis for at komme til at se yngre ud, men i lige så høj grad for at få det ydre til at harmonere med det indre.

Produkt og virkning af Botox

Botulinum toksin, også kaldet Botox, er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffer.

Proteinstofferne i Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerver og muskler, hvilket resulterer i muskelafslapning. Netop derfor kan man behandle de mimiske rynker med Botox, som opstår grundet muskelsammentrækninger.

Botox udskilles naturligt fra kroppen efter cirka 3-6 måneder, og behandlingen vil derfor skulle gentages, hvis effekten skal bibeholdes.

Populære behandlingsområder

Du vil altid blive grundigt vejledt i, hvilken behandling der vil passe til dig.

Der findes mange behandlingsmuligheder med Botox, men nogle af de mest populære behandlinger er følgende:

  • Rynker imellem brynene, også kaldet bekymringsrynken
  • Panderynker
  • Rynker omkring øjnene, også kaldet kragetæer
  • Brynløft (kan hjælpe mod tunge øjenlåg)
  • Gummy smile
  • Baby botox
  • Hagerynker
  • Nedadvendte mundvige
  • Tandkødssmil, også kaldet gummy smile
  • Forstørret tyggemuskel
Før Efter

Botoxbehandling af gummy smile/tandkødssmil

Reduktion af tandkødssmil. Her er det behandlet med Botox. Det fulde resultat ses efter 14 dage, og effekten holder i ca. 3-6 måneder. Ved at sænke overlæben med Botox vil tandkødet skjules, når du smiler.

Botoxbehandling af mundvigen

Botoxbehandling af mundvigen er en effektiv kosmetisk procedure, der sigter mod at reducere nedadvendte mundvige og give et mere ungdommeligt udseende. Over tid kan aldring og ansigtsmimik føre til, at mundvigene begynder at hænge nedad, hvilket kan give et trist eller træt udtryk.

Ved hjælp af botulinumtoksin, der injiceres i de relevante ansigtsmuskler, kan Botoxbehandlingen af mundvigen afslappe musklerne og løfte mundvigen opad. Dette skaber et mere ungdommeligt udseende og kan også bidrage til at reducere synligheden af fine linjer og rynker omkring mundområdet.

Botoxbehandlingen er ikke-invasiv og relativt smertefri, da små mængder af botulinumtoksin injiceres med en tynd nål. Resultaterne er typisk midlertidige og varer normalt mellem 3-6 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages efter behov.

Botoxbehandling af hagen

Botoxbehandling af hagen er en kosmetisk procedure, der sigter mod at forbedre udseendet og konturen af hagen. Ved hjælp af botulinumtoksin, der injiceres i hagemusklerne, kan behandlingen reducere synligheden af rynker og fine linjer.

Botox virker ved at afslappe musklerne i hagen, der er ansvarlige for rynker og linjer. Dermed bliver hagen længere og mere jævn. Dette resulterer i et glattere og mere ungdommeligt udseende.

Botoxbehandling af tyggemuskel

Botoxbehandling af tyggemusklen er en effektiv kosmetisk procedure, som kan være relevant for personer, der ønsker at opnå en mere afbalanceret ansigtsform.

Når der injiceres botulinumtoksin i tyggemusklen, afslappes den, hvilket slimmer ansigtet og giver det en V-form. Behandlingen kan også mindske spændinger i kæbe og hovede. Resultatet er ofte en mere afslappet og harmonisk ansigtsform.

Brynløft med Botox

Brynløft med Botox er en innovativ kosmetisk behandling, der sigter mod at løfte og forme øjenbrynene for et mere ungdommeligt og åbent udseende. Ved hjælp af botulinumtoksin, der injiceres strategisk i visse ansigtsmuskler, kan behandlingen afslappe musklerne, der trækker øjenbrynene nedad og skabe en løfteeffekt.

Brynløft med Botox er velegnet til personer, der oplever hængende eller lavt placerede øjenbryn, der kan give et træt eller bekymret udtryk. Ved at løfte øjenbrynene skabes en mere åben ramme omkring øjnene, hvilket kan bidrage til et mere friskt udseende.

Brynløft med Botox er en skånsom behandling, der indebærer minimal invasivitet og generelt er smertefri. En tynd nål anvendes til at injicere små mængder af botulinumtoksin. Du vil opleve, at effekten af brynløftet begynder at blive synligt inden for få dage efter behandlingen, og resultatet kan typisk vare mellem 3-4 måneder.

Botoxbehandling af bekymringsrynke

Behandlinger af bekymringsrynken, bliver der typisk anvendt botulinumtoksin. Formålet er at reducere synligheden af rynker mellem øjenbrynene, også kendt som “glabella linjer” eller bekymringsrynken. Disse lodrette linjer kan give et bekymret eller vredt udseende, selv når ansigtet er afslappet.

Botox injiceres i de relevante ansigtsmuskler for at afslappe dem og mindske muskelaktiviteten. Dette reducerer spændingerne i området og kan glatte bekymringsrynken ud, hvilket resulterer i et mere afslappet udseende.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling med Botox, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger.

Efter konsultationen skal der gå minimum 48 timer, inden du må blive behandlet.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få en professionel botoxbehandling i København

Er du interesseret i en af de mange forskellige typer af behandlinger med Botox og synligheden af rynker og linjer i ansigtet? Hos vores klinik i København tilbyder vi kvalitetsmæssige Botoxbehandlinger, der kan hjælpe dig med at opnå et mere ungdommeligt og friskt udseende.

Vores erfarne specialister er eksperter inden for æstetisk medicin og har en omfattende viden om Botoxbehandlinger. Vi lytter til dine ønsker og forventninger og skræddersyer behandlingen til dine individuelle behov.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling med Botox er det et lovkrav, at du skal have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger. Efter konsultationen skal der gå minimum 48 timer, inden du må blive behandlet.

Selve behandlingen

Botoxbehandlingen vil blive foretaget af en kosmetisk sygeplejerske i klinikken.

Før behandlingen vil du få taget billeder til din journal, og dit ansigt bliver grundigt vasket og desinficeret for at minimere risikoen for infektion. Herefter vil behandlingsområdet afmærkes og lokaliseres.

Selve behandlingen udføres ved, at små mængder Botulinum toksin injiceres i ansigtsmuskulaturen, med en meget tynd nål. Injektionen kan være forbundet med en lille smule ubehag, men er hurtigt overstået.

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan der være let rødme og hævelse i det injicerede område, og der er en lille risiko for små blå mærker. Dette kan som regel afhjælpes med lidt is på området.

De første 24 timer efter behandling frarådes det, at man masserer/rører ved området, samt at man dyrker hård motion, indtager alkohol, eller udsættes for direkte sollys og ekstrem varme/kulde. Desuden frarådes det at anvende makeup i det behandlede område i minimum 6 timer eller dyrke motion i minimum 24 timer efter.

Effekten af behandlingen indtræder efter 4-6 dage, men den fulde effekt vil man først have efter 14 dage.

Når den fulde effekt er indtruffet, tilbyder vi altid, at du kan komme ind i klinikken til en kontrol, hvor vi sammen kan vurdere, om behandlingen har haft den ønskede effekt, eller om der er behov for et ”touch up”, der vil være inkluderet i prisen.

Resultatet vil være naturligt og oftest vil de færreste kunne se, at du har fået en Botoxbehandling. De vil blot bemærke, at du ser friskere ud.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close