Botox (Botulinum toksin)

Prisgaranti på Botox

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bestil tid eller få en uforpligtende konsultation

Hvad er Botox?

Botox® er et godkendt lægemiddel, baseret på proteinstoffet botulinum toksin type A. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt via urinen, så man kan gentage behandlingerne uden problemer.

Botulinum toksin forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Med botulinum toksin kan man derfor behandle de såkaldte dynamiske eller mimiske rynker, dvs. rynker der fremkommer ved muskelsammentrækninger i huden.

Efter injektionen med botulinum toksin bliver de muskler, som folder huden, for eksempel i panden eller omkring øjnene, forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Følesansen i det behandlede område bevares uændret.

Det er muligt at kombinere behandling med botulinum toksin med ikke-permanente fillere, laser eller andre hudforyngende behandlinger.

Hvordan ved jeg hvor mange områder jeg skal have behandlet?

Det er meget individuelt hvordan områder opdeles i forbindelse med en Botox behandling. Vi rådgiver dig altid inden en behandling og kontakt gerne klinikken hvis du har spørgsmål.
Eksempler på områder der kan behandles:

  • Bekymringsrynke
  • Brynløft
  • Bunny lines (næserynker)
  • Hage
  • Læberynker
  • Mundvig
  • Panderynker
  • Smilerynker
  • Tandkødssmil
  • Øjne (kragetæer)

Hvilket resultat får jeg?

Botox behandling er en rynkebehandling, der kan mindske fremtoningen af de dynamiske rynker i ansigtet. Det vil sige de rynker, der skyldes sammentrækninger i ansigtsmuskulaturen og som skal være der, da de er en del af vores udtryksform, men som også bliver mere tydelige med alderen og træde tydeligt frem, selv når ansigtet hviler.

Botox er altid det foretrukne valg til behandling af rynker i den øverste del af ansigtet. Her kan man udglatte panderynker, bekymringsrynker eller smilerynker ved øjnene. Det er også muligt at lave et diskret øjenbrynsløft med Botox og den nedre del af ansigtet kan Botox anvendes til at udglatte rygerrynker, hagerynker og trække triste mundvige opad. Med Botox glattes rynkerne tydeligt ud

Effekten af Botox indtræder efter 8-12 dage og forsvinder igen efter 3-6 måneder. Resultatet ser naturligt ud og begrænser ikke din mimik og dine ansigtsudtryk. Faktisk vil de fleste ikke kunne se, du har fået botox. De vil bare bemærke, du ser friskere ud som efter en lang ferie – eller tro, du er midt i en nyforelskelse!

Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig eller du finder resultatet asymmetrisk, kan vi lave en ‘touch-up’ behandling efter 14 dage. Touch-up behandlingen er gratis og inkluderet i prisen.

Skal jeg konsulteres først?

Ved din første Botox behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden hos vores speciallæge. Det er ligeledes et lovkrav at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Selve behandlingen foretages ved, at vi indfører små mængder botulinum toksin i de fine ansigtsmuskler på udvalgte steder med en meget fin nål. Imens sidder du behageligt i en klinikstol, så du er så afslappet som muligt og behandleren har fuld adgang til dit ansigt. Behandlingsområdet desinficeres før injektion.

Somme tider kan man opleve let mærkning af huden omkring stik-punkterne efter behandlingen. Det er helt ufarligt og  kan afhjælpes med lidt is på området. Eventuel rødme eller hævelse forsvinder ganske hurtigt, som regel indenfor 1 time og max. i løbet af et par dage. Og derfra er det bare om at holde øje med den lille gave, Botox efterlader hver nat, efterhånden som behandlingen virker og effekten træder frem. Det er en gradvis udvikling og du vil lægge mærke til lidt mere hver dag i op til to uger.