Botox (Botulinum toksin)

Bliv ringet op og hør mere om vores Botox behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et friskere udseende med Botox

Alderen sætter som bekendt sine præg på din hud, og det hverken kan eller skal man lave om på. Ens ansigtsudtryk og mimik er en del af ens personlige udtryksform, og derfor skal man naturligvis ikke fuldkommen udslette alderens præg og de rynker og furer, som er en del af ens historie og som eksempelvis er tegn på et liv fyldt med latter.

I nogle tilfælde oplever man imidlertid, at man med alderen får dybe rynker og furer i huden, som måske ligefrem er der, selvom man hverken griner eller ser bekymret ud. Det kan være frustrerende, da det eksempelvis kan resultere i, at man ser træt eller sur ud, selvom man egentligt ikke er det, og det er der naturligvis ingen, der er interesserede i.

Det er altså ikke nødvendigvis, fordi man gerne vil se yngre ud, at nogen vælger at få lavet behandlinger med Botox, men blot fordi de dybe furer og rynker, som får én til at se træt og uoplagt ud ikke passer til det, man egentligt føler. Netop her kan Botox være en hjælp.

Du vil blive konsulteret af vores læge, speciallæge Michael Heidenheim.

Disse områder kan behandles med Botox

Det er meget individuelt, hvordan områder opdeles i forbindelse med en Botox behandling. Vi rådgiver dig altid inden en behandling, og du kan naturligvis også altid kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål – både før og efter en eventuel behandling. Ligeledes kan du naturligvis forhøre dig om Botox priser og finde ud af mere om mulighederne med Botox.

Områder der kan behandles omfatter bl.a.:

  • Bekymringsrynker
  • Panderynker
  • Rynker ved mundvigene
  • Tandkødssmil
  • Kragetæer omkring øjnene
  • Tunge øjenlåg
  • Bunny lines (små næserynker)
  • Hagerynker
  • Læberynker og smilerynker

Sådan bruger vi Botox og læs om resultatet

Botox behandling er en rynkebehandling, der kan mindske fremtoningen af de dynamiske rynker i ansigtet. Det vil sige de rynker, der skyldes sammentrækninger i ansigtsmuskulaturen i forbindelse med for eksempel smil, koncentration, anstrengelse af øjnene eller bekymringer. De er en del af vores mimik og udtryksform, og derfor skal de naturligvis være der. De har det imidlertid med at blive tydeligere med alderen og være synlige selvom, ansigtet er helt afslappet, og dette kan mindskes med Botox.

Botox er altid det foretrukne valg til behandling af rynker i den øverste del af ansigtet. Her kan man udglatte panderynker, bekymringsrynker eller smilerynker ved øjnene. Det er også muligt at lave et diskret øjenbrynsløft med Botox. I den nedre del af ansigtet kan Botox anvendes til at udglatte rygerrynker, hagerynker og ligefrem til at trække triste mundvige opad. Med Botox glattes rynkerne tydeligt ud, mens du bevarer din følesans i ansigtet samt din naturlige mimik.

Effekten af Botox indtræder efter 8-12 dage og forsvinder igen efter 3-4 måneder. Resultatet ser naturligt ud og begrænser altså hverken din mimik eller dine ansigtsudtryk. Faktisk vil de fleste ikke kunne se, at du har fået en Botox behandling. De vil blot bemærke, at du ser friskere ud

Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller du finder resultatet asymmetrisk, kan vi lave en ‘touch-up’ behandling efter 14 dage. Touch-up behandlingen er inkluderet i prisen.

Før Efter

Gummy smile/tandkødssmil

Reduktion af tandkødssmil. Her er brugt Botox og effekten indtræder efter 8-12 dage og forsvinder igen efter 3-4 måneder. Ved at sænke overlæben med Botox vil tandkødet skjules når du smiler.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Inden din første Botox behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve behandlingen og produktet

Botox er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffer. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt med urinen, og derfor kan man uden problemer gentage behandlingen flere gange efter behov. Proteinstofferne i Botox forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerver og muskler, og det gør, at musklerne bliver afslappede. Netop derfor kan man behandle de små, mimiske rynker med Botox.

Selve behandlingen foretages ved, at vi på udvalgte steder indfører små mængder Botox i de små ansigtsmuskler med en meget tynd og fin nål. Imens sidder du behageligt i en klinikstol, så du er så afslappet som muligt og behandleren har fuld adgang til dit ansigt. Behandlingsområdet desinficeres før injektion for at fjerne diverse bakterier.

Efter injektionen med Botox bliver de muskler, som folder huden i for eksempel panden eller omkring øjnene, forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes dermed ud. Følesansen i det behandlede område forbliver imidlertid den samme, og du vil fortsat have din naturlig mimik i ansigtet.

Sommetider kan man se små mærker omkring stik-punkterne efter behandlingen, men det er helt ufarligt og kan afhjælpes med lidt is på området. Eventuel rødme eller hævelse forsvinder ganske hurtigt – som regel inden for en time og max. i løbet af et par dage.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE