Hair filler

Bliv ringet op og hør mere om hair filler

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Produkt og virkning

Hårtab (alopecia) er en forstyrrelse i kroppens cyklus. af hårproduktion og kan forekomme hos både mænd og kvinder og alle steder på kroppen, men på hovedet er det mest set.

Der er mange grunde til hårtab. Det kan være genetisk, hormonelt, forkert ernæring eller stressbetinget. 

Det er ikke muligt at behandle fuldkommen skaldede personer (hvor håret er dødt), da det ikke vil have nogen effekt. Man skal fortsat kunne se lidt hårvækst i området der skal behandles.

Kom til gratis lovpligtig konsultation på vores klinik

Inden din første behandling med hair filler, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos enten vores kosmetiske sygeplejerske eller vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger. Kontakt klinikken for at booke en konsultation, eller for at høre mere om mulighederne for behandling med hair filler hos Inviocare i København.

Før behandlingen

Du skal undgå medicin som Kodimagnyl, Ibuprofen eller medicin som indeholder Salicylsyre, samt alkohol og kosttilskud der indeholder fiskeolie, det det øger risikoen for blødninger og dermed blå mærker på injektionsstedet. Dette bør undlades 1 uge før behandling.

Selve behandlingen

Du skal møde med nyvasket hår, og sidde med bedøvelse på i det afmærkede område i 30 minutter, inden behandling. Herefter vasket og desinficeres området. Det klargøres ved, at der laves baner af skilninger i håret, så produktet kan injiceres i det område hvor der ses mindre hårvækst. Produktet injiceres i meget små doser med en tynd kanyle, helt overfladisk i huden og er stort set smertefri. Selve behandlingen varer ca. 30 minutter.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close