Hair filler

Bliv ringet op og hør mere om hair filler

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Produkt og virkning

Hårtab (alopecia) er en forstyrrelse i kroppens cyklus. af hårproduktion og kan forekomme hos både mænd og kvinder og alle steder på kroppen, men på hovedet er det mest set.

Der er mange grunde til, at man taber håret, det kan være genetisk, hormonelt, forkert ernæring eller stressbetinget.

DR. CYJ Hair filler er et nyt produkt og det første i verden som benyttes ved hårtab. Det består af hyaluronsyre og et peptidkompleks for hårvækst og hovedbundsrekonstruktion. Det kan både behandle mænd og kvinder, hvor hårsækkende hurtig danner vej til nye hårsække og det vil vokse igen. De 7 peptiders funktion kan overordnet forklares ved, at de får stamceller til at forbedre sig. De maximere dannelsen af hårsække, de styrker hårcellerne mod hårtab og de hjælper med at levere peptidkomplekset til de indre lag af hovedbunden.

Det er ikke muligt at behandle fuldkommen skaldede personer (hvor håret er dødt), da det ikke vil have nogen effekt. Man skal fortsat kunne se lidt hårvækst i området der skal behandles.

Kom til gratis lovpligtig konsultation på vores klinik

Inden din første behandling med hair filler, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos enten vores kosmetiske sygeplejerske eller vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger. Kontakt klinikken for at booke en konsultation, eller for at høre mere om mulighederne for behandling med hair filler hos Inviocare i København.

Før behandlingen

Du skal undgå medicin som Kodimagnyl, Ibuprofen eller medicin som indeholder Salicylsyre, samt alkohol og kosttilskud der indeholder fiskeolie, det det øger risikoen for blødninger og dermed blå mærker på injektionsstedet. Dette bør undlades 1 uge før behandling.

Selve behandlingen

Du skal møde med nyvasket hår, og sidde med bedøvelse på i det afmærkede område i 30 minutter, inden behandling. Herefter vasket og desinficeres området. Det klargøres ved, at der laves baner af skilninger i håret, så produktet kan injiceres i det område hvor der ses mindre hårvækst. Produktet injiceres i meget små doser med en tynd kanyle, helt overfladisk i huden og er stort set smertefri. Selve behandlingen varer ca. 30 minutter.

Man anbefaler en standart session på 4 behandlinger hver anden uge. Total er det 4 behandlinger på to måneder. Når de er færdige vil du kunne se efter 2-3 uger at håret begynder at gro og efter 3 måneder vil håret være vokset ca. 1 cm.

Anmeldelser fra Facebook

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close