Permanent hårfjerning

Bliv ringet op og hør mere om laser hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Permanent hårfjerning – farvel til uønsket hårvækst

Fra naturens side har vi alle hårvækst forskellige steder på kroppen. Det er ganske naturligt, men samtidig meget individuelt, om man trives med det, eller om man ofte forsøger at komme hårvæksten til livs.

Hårvækst opleves af mange som værende både uønsket og generende, da barbering ofte er tidskrævende og samtidig også kan give helt andre gener, så som indgroede hår, skægpest og generel irritation på vores hud.

​Netop her, kan man med fordel overveje permanent hårfjerning med laser. En permanent hårfjerning hjælper dig ikke kun af med uønsket hårvækst, men også med de gener, der kan optræde i og på huden i forbindelse med hårfjerning.

Man kan ikke behandle hår med en laser, hvis der er en tatovering på det ønskede område, da maskinen tiltrækkes af den mørke farve fra tatoveringen, og man kan derved risikere der kommer forbrænding på huden og tatoveringens farve ligeledes vil ødelægges.

Vores diode laser kan behandle fra hudtype I-V og på de fleste hårtyper. Det er dog kun muligt at behandle hår der har pigment i sig, derfor kan blonde, grå og røde hår ikke behandles.

Laser hårfjerning af flere omgange

Grunden til at hårfjerning med laser kræver flere behandlinger, skyldes hårets forskellige faser. Håret gennemgår i alt 3 forskellige faser, de kaldes: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen.

I hårets vækstfase danner hårsækken (folliklen) et nyt hår, der først sidder uændret under huden i lang tid, førend det vokser ud. Herefter hviler hårsækken i et stykke tid, før den endnu engang gentager processen og danner et nyt hår. Men alle hårsække følges ikke ad i denne proces. Derfor vil nogle hårsække være i vækstfasen, nogle vil producere nye hår, mens de resterende vil være hvilende og derfor ikke indeholde hår.

Til trods for al den nyeste teknologi, er det kun hårene i vækstfasen som laseren har effekt på. Dette skyldes, at vækstfasen er den eneste fase, hvor hårsækken er aktiv og modtagelig overfor laserens påvirkning. Fordi hårene ikke følges ad i de forskellige faser, er det kun omkring 20% af hårsækkene, der er i vækstfasen ad gangen og modtagelige overfor laserens lys.

Når du får foretaget hårfjerning med laser, vil man derfor ikke kunne destruere alle hårsække på én gang. For de fleste kunder vil det være nødvendigt med 8-10 behandlinger, førend man opnår et tilfredsstillende resultat. Hos Inviocare lægger vi dine behandlinger med 6-8 ugers mellemrum, for at sikre os, at så mange nye hår som muligt vil have nået vækstfasen mellem hver behandling.

Hvor godt virker hårfjerning med laser

Med permanent hårfjerning vil man aldrig kunne forvente at blive 100% hårfri. Langt de fleste oplever dog en kraftig reduktion af hår på omkring 70-90%. Mellem hver behandling vil du også opleve at du får færre og færre hår, som samtidigt bliver lysere og finere i tekstur.

De ødelagte hårsække danner ikke nye hår, men kroppen kan i stedet danne nye hårsække. Dette kan ske på baggrund af hormonelle forandringer. Normalvis anbefaler vi at få foretaget 1-2 opfølgende behandlinger om året, når man har opnået sit ønskede resultat.

Populære behandlingsområder

De seneste mange år er permanent hårfjerning blevet mere og mere populært og selvom det nu er muligt at få en laserbehandling af hår alle steder på kroppen, er der særligt nogle områder, der er mere populære end andre:

  • Armhule
  • Bikinilinje, tanga og brazilian
  • Ben
  • Ansigt
  • Baller
  • Ryg
  • Overlæbe
  • Hage

Permanent hårfjerning for mænd

Flere og flere mænd prioriterer at bruge laserbehandling til hårfjerning. Kraftig behåring er et problem for mange mænd. Den kraftige hårvækst kan være et problem flere steder på kroppen, men for langt de fleste af vores mandlige kunder er der tale om hårfjerning i ansigt eller på ryggen, skuldre, bryst, mave og nakke. Laserbehandling er derfor også meget udbredt som hårfjerner for mænd.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling får du en gratis konsultation hos en af vores sygeplejersker. Konsultationen er en del af et lovkrav, der sikrer dig en grundig informering om alle de ting, der måtte være nødvendige at vide, inden du siger ja til din behandling.

4 uger inden selve behandlingen skal du undgå at solbade eller benytte solarium og du må heller ikke bruge selvbruner 2 uger inden behandling på de områder du ønsker laserbehandlet. Såfremt du ikke har fået sol på de mere soleksponerede områder, kan vi sagtens behandle dig hele året rundt. Ellers anbefaler vi, at du holder en pause i sommerperioden. Hvis du normalt bliver vokset, epilerer eller plukker området, skal der gerne gå mindst 3 uger, når det drejer sig om hårfjerning i ansigtet, og gerne mindst 4 uger, når det handler om resten af kroppen, førend du kan påbegynde dit behandlingsforløb.

Til din konsultation vil du blive endnu klogere på behandlingen, samt blive vejledt om dens eventuelle bivirkninger.

Hvis du ønsker det, kan der bookes tid til både konsultation og behandling den samme dag.

Bliv ringet op og hør mere om hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Selve behandlingen

Hos Inviocare anvender vi den nyeste, mest effektive og sikre teknologi til permanent hårfjerning. Vi har en Vectus Diode laser.

Vores Diode laser fungerer ved, at hårstrået absorberer lyset fra laseren, som herefter omdannes til varme. Varmen ledes gennem håret og ned i hårsækken, hvor den permanent vil ødelægge hårsækken og derved destruere hårvæksten.

Dagen inden din behandling, skal du fjerne hårene med en skraber i området, du ønsker behandlet.

Du bør undgå både at plukke, voksbehandle eller blege hårene 4 uger inden en laserbehandling, da dette vil forringe effekten af laseren. I perioderne mellem dine behandlinger, bør der derfor kun anvendes en skraber.

Inden din behandling begynder, får du et par beskyttelsesbriller på, så lyset fra laseren ikke forårsager skade på dine øjne.

Gør permanent hårfjerning ondt?

Når du bliver behandlet med laser kræver det ikke bedøvelse. De fleste beskriver følelsen som en slags små smæld med en elastik. Andre kan mærke en kortvarig varme og ubehag i forbindelse med selve laserskuddet.

Laserens skud vil føles som et varmt, kortvarigt stød i huden, som dog aftager hurtigt igen. Laserens indbyggede kølesystem er med til at minimere ubehaget under behandlingen.

Behandlingen er dog hurtigt overstået og ubehaget er slet ikke så stort, at den ikke er til at holde ud.

Efter behandlingen – bivirkninger

Når det kommer til bivirkninger ved permanent hårfjerning, kan huden føles en smule varm lige efter din behandling. Den varme fornemmelse aftager dog efter et par minutter til en times tid. Herefter kan huden synes lidt rød og der kan være en smule hævelse i hårfolliklerne, hvilket er ganske naturligt og vil forsvinde i løbet af et par dage.

Du kan derfor fortsætte din dag og dine gøremål, præcis som du plejer, når du er færdig med en behandling hos os. Dog er det vigtigt at det behandlede område ikke udsættes for direkte soleksponering i op til 2 uger efter behandlingen med laser.

Cirka 2 uger efter din behandling, vil de behandlede hår været vokset ud og faldet af.

Hvor lang tid tager en behandling?

En behandling varierer i tid, alt efter hvilke og hvor mange områder du ønsker behandlet, men forvent det tager mellem 10-45 minutter. Efter din behandling kan du tage tilbage på arbejde, eller fortsætte din dag som du ønsker.

Vores laser hårfjerningspriser

Går du og overvejer behandling med laser, så kan du finde vores prisoversigt her.

Hos Inviocare beregnes alle vores priser ud fra én enkelt behandling. Vi har dog enkelte behandlinger som laves som pakkepris. Fx kan du få bikini og armhuler som en pakkepris. Ellers afregner vi ved, at du betaler fuld pris for det dyreste område og får 50% på alle efterfølgende billigere områder.

Glem ikke, at du forud for din behandling også skal booke en gratis konsultation, så behandlingen kan tilpasses din hudtype bedst muligt.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁