Permanent hårfjerning

Bliv ringet op og hør mere om hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Slip af med uønsket hårvækst

Kropsbehåring er helt naturligt og i de fleste tilfælde ikke noget, der giver grundlag for større problemer eller gener. For nogle kan uønskede og genstridige hår dog være meget generende, og i disse tilfælde kan man overveje permanent hårfjerning med laser. Ligeledes vil diverse hudgener såsom skægpest, indgroede hår og hudirritation typisk aftage i takt med laserbehandling.

Hår gennemgår 3 forskellige faser: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Laseren vil have effekt på de hår der er i vækstfase, hvorfor man bør forvente at skulle have mellem 8-10 behandlinger med 6-8 uger imellem.

Med permanent hårfjerning vil man aldrig kunne forvente at blive 100% hårfri, men langt de fleste oplever en kraftig reduktion af hår på omkring 70-90%.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling, er det et krav at du skal have en gratis konsultation hos vores sygeplejerske. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger. Efter konsultationen må du gerne behandles samme dag.

Bliv ringet op og hør mere om hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Selve behandlingen

Hos Inviocare anvender vi ny, effektiv og sikker teknologi til permanent hårfjerning.

Laseren fungerer ved, at hårstrået absorberer lyset fra laseren, som omdannes til varme. Varmen ledes igennem håret og ned i hårsækken, hvor denne permanent vil ødelægges og reducere hårvæksten.

Dagen før din behandling, skal du barbere området, der ønskes behandlet.

Du må ikke plukke, voksbehandle eller blege hårene i 4 uger inden en laserbehandling, da det vil forringe effekten af behandlingen. I perioderne imellem behandlingerne må der ligeledes kun anvendes skraber.

Det er afgørende, at du ikke har været udsat for sol eller solarium de sidste 4 uger før behandlingen, da det øger risikoen for bivirkninger som f.eks. forbrænding. Af samme årsag må du ikke anvende selvbruner i 2 uger før permanent hårfjerning.

Før behandlingen begynder, får du beskyttelsesbriller på, så laserlyset ikke skader dine øjne.

Selve behandlingen er forbundet med let-moderat smerte, som kan variere afhængigt af hvilket område der behandles. Laserens skud vil føles som et varmt, kortvarigt stød i huden, som dog aftager hurtigt igen. Laserens indbyggede kølesystem er med til at minimere ubehaget under behandlingen.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden være rød, og hårsækkene kan være hævede. Dette vil normalt aftage inden for et par timer, og det er bestemt ikke farligt, men blot kroppens naturlige måde at reagere på varmen og behandlingen. De påvirkede hårsække vil i løbet af 10-14 dage langsomt afstøde hårstrået, ligesom en del af dem spontant vil falde af inden for et par dage, og du vil begynde at se resultatet.

Undgå unødig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter, da dette kan resultere i en ujævn pigmentering i huden.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE