Permanent hårfjerning

Bliv ringet op og hør mere om hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Permanent hårfjerning – farvel til uønsket hårvækst

Fra naturens side har vi alle hårvækst forskellige steder på kroppen. Det er ganske naturligt, men samtidig meget individuelt, om man trives med det, eller om man ofte forsøger at komme hårvæksten til livs.

Hårvækst opleves af mange som værende både uønsket og generende, da barbering ofte er tidskrævende og samtidig også kan give helt andre gener, så som indgroede hår, skægpest og generel irritation på vores hud.

Netop her, kan man med fordel overveje permanent hårfjerning med laser. En permanent hårfjerning hjælper dig ikke kun af med uønsket hårvækst, men også med de gener, der kan optræde i og på huden i forbindelse med hårfjerning.

LASER hårfjerning af flere omgange

Grunden til at hårfjerning med laser kræver flere behandlinger, skyldes hårets forskellige faser. Håret gennemgår i alt 3 forskellige faser, de kaldes: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen.

I hårets vækstfase danner hårsækken et nyt hår, der først sidder uændret under huden i lang tid, førend det vokser ud. Herefter hviler hårsækken i et stykke tid, før den endnu engang gentager processen og danner et nyt hår. Men alle hårsække følges ikke ad i denne proces. Derfor vil nogle hårsække være i vækstfasen, nogle vil producere nye hår, mens de resterende vil være hvilende og derfor ikke indeholde hår.

Til trods for al den nyeste teknologi, er det kun hårene i vækstfasen som laseren har effekt på. Dette skyldes, at vækstfasen er den eneste fase, hvor hårsækken er aktiv og modtagelig overfor laserens påvirkning. Fordi hårene ikke følges ad i de forskellige faser, er det kun omkring 20% af hårsækkene, der er i vækstfasen ad gangen og modtagelige overfor laserens lys.

Når du får foretaget hårfjerning med laser, vil man derfor ikke kunne destruere alle hårsække på én gang. For de fleste kunder vil det være nødvendigt med 8-10 behandlinger, førend man opnår et tilfredsstillende resultat. Hos Inviocare lægger vi dine behandlinger med 6-8 ugers mellemrum, for at sikre os, at så mange nye hår som muligt vil have nået vækstfasen mellem hver behandling.

Hvor godt virker hårfjerning med laser

Med permanent hårfjerning vil man aldrig kunne forvente at blive 100% hårfri. Langt de fleste oplever dog en kraftig reduktion af hår på omkring 70-90%. Mellem hver behandling vil du også opleve at du får færre og færre hår, som samtidigt bliver lysere og finere i tekstur.

De ødelagte hårsække danner ikke nye hår, men kroppen kan i stedet danne nye hårsække. Normalvis siger man, at hårene forsvinder i 9-24 måneder, hvorefter det kan være nødvendigt at følge op med enkelte behandlinger.

Populære behandlingsområder

De seneste mange år er permanent hårfjerning blevet mere og mere populært og selvom det nu er muligt at få en laserbehandling af hår alle steder på kroppen, er der særligt nogle områder, der er mere populære end andre:

  • Armhule
  • Bikinilinje
  • Skinneben
  • Ansigt
  • Baller
  • Ryg
  • Overlæbe
  • Hage

Permanent hårfjerning for mænd

Flere og flere mænd prioriterer at bruge laserbehandling til hårfjerning. Kraftig behåring er et problem for mange mænd. Den kraftige hårvækst kan være et problem flere steder på kroppen, men for langt de fleste af vores mandlige kunder er der tale om hårfjerning i ansigt eller på ryggen, skuldre, bryst, mave og nakke. Laserbehandling er derfor også meget udbredt som hårfjerner for mænd.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling får du en gratis konsultation hos en af vores sygeplejersker. Konsultationen er en del af et lovkrav, der sikrer dig en grundig informering om alle de ting, der måtte være nødvendige at vide, inden du siger ja til din behandling.

Tre uger inden selve behandlingen bør du undgå at solbade og bruge selvbruner. Såfremt du kan overholde dette og har opholdt dig i Danmark, og brugt solfaktor, er det muligt at behandle dig hele året rundt. Hvis du normalt bliver vokset eller epilerer området, skal der gerne gå mindst to uger, når det drejer sig om hårfjerning i ansigtet, og gerne mindst 4 uger, når det handler om resten af kroppen, førend du kan påbegynde dit behandlingsforløb.

Til din konsultation vil du samtidig få en forundersøgelse, hvor du kan blive endnu klogere på behandlingen, samt blive vejledt om dens eventuelle bivirkninger. Hvis du ønsker det, kan der bookes tid til både konsultation og behandling den samme dag.

Bliv ringet op og hør mere om hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Selve behandlingen

Hos Inviocare anvender vi den nyeste, mest effektive og sikre teknologi til permanent hårfjerning.

Vores IPL-laser fungerer ved, at hårstrået absorberer lyset fra laseren, som herefter omdannes til varme. Varmen ledes gennem håret og ned i hårsækken, hvor den permanent vil ødelægge hårsækken og derved destruere hårvæksten.

Dagen inden din behandling hos Inviocare, skal du fjerne hårene i området, du ønsker behandlet med en skraber.

Du bør undgå både at plukke, voksbehandle eller blege hårene 4 uger inden en laserbehandling, da dette vil forringe effekten af laseren. I perioderne mellem dine behandlinger, bør der derfor kun anvendes en skraber.

Det er afgørende, at du ikke har været udsat for sol eller solarium de seneste 4 uger inden din behandling, da solbrændt hud øger risikoen for forbrænding. Af samme årsag bør du heller ikke anvende selvbruner op til 2 uger før permanent hårfjerning.

Inden din behandling begynder, får du et par beskyttelsesbriller på, så lyset fra IPL-laseren ikke forårsager skade på dine øjne.

Selve behandlingen er forbundet med en let-moderat smerte, som kan variere afhængigt af hvilket område der behandles. Laserens skud vil føles som et varmt, kortvarigt stød i huden, som dog aftager hurtigt igen. Laserens indbyggede kølesystem er med til at minimere ubehaget under behandlingen.

Gør permanent hårfjerning ondt?

Når du bliver behandlet med IPL-laser kræver det ikke bedøvelse. De fleste beskriver følelsen som en slags små smæld med en elastik. Andre kan mærke en kortvarig varme og smerte i forbindelse med selve laserskuddet. Behandlingen er dog hurtigt overstået og smerten er slet ikke så stor, at den ikke er til at holde ud.

Efter behandlingen – bivirkninger

Når det kommer til bivirkninger ved permanent hårfjerning, kan huden føles en smule varm lige efter din behandling. Den varme fornemmelse aftager dog efter et par timer. Herefter kan huden synes lidt rød og hævet, hvilket er ganske naturligt og vil forsvinde i løbet af et par dage.

Du kan derfor fortsætte din dag og dine gøremål, præcis som du plejer, når du er færdig med en behandling hos os. Dog er det vigtigt at det behandlede område ikke udsættes for direkte soleksponering i op til 4 uger efter behandlingen med IPL-laser.

Cirka to uger efter din behandling, vil de behandlede hår været vokset ud og faldet af.

Hvor lang tid tager en behandling

En behandling hos Inviocare tager cirka en halv time til hver behandling. Du kan vælge at få flere behandlinger på samme tid, eller tage dem en ad gangen. Efter din behandling kan du tage tilbage på arbejde, eller fortsætte din dag som du ønsker.

Vores laser hårfjernings priser

Går du og overvejer behandling med laser og er du nået dertil, hvor du gerne vil vide mere om permanent hårfjerning pris? Hos Inviocare beregnes alle vores priser ud fra én enkelt behandling. Dog er der flere af vores behandlinger, der er samlet i en slags pakkeløsning som eks. ”arme og ben”. Her gælder priserne for begge, eller alle oplyste områder. Du finder vores prisoversigt her.

Glem ikke, at du forud for din behandling også skal booke en gratis konsultation, så behandlingen kan tilpasses din hudtype bedst muligt.

Ønsker du at få behandlet flere områder samtidigt, betales der fuld pris for det dyreste område, men gives 50% rabat for hvert ekstra område, du vælger.

Anmeldelser fra Facebook