Permanent hårfjerning

Bliv ringet op og hør mere om hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Kom uønskede og genstridige hår til livs

Kropsbehåring er helt naturligt og er i langt de fleste tilfælde ikke noget, der giver grundlag for større problemer eller gener. For nogle kan uønskede og genstridige hår dog være meget generende, og i disse tilfælde kan man overveje permanent hårfjerning, hvis ikke andre hårfjerningsmetoder har vist sig at være tilstrækkelige.

Ligeledes vil diverse hudgener såsom skægpest, indgroede hår og hudirritation typisk aftage i takt med en behandling med laser, og det kan naturligvis også være en grund til at vælge denne form for behandling. Permanent hårfjerning er altså ikke blot en metode til at slippe for at skulle barbere ben, men den kan især bruges, hvis hårvæksten er decideret generende, eller du døjer med mange hudgener generelt og gerne vil slippe af med problemet én gang for alle.

Behandlingen for permanent hårfjerning vil blive udført af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, som vil sørge for, at du opnår et flot resultat i bedste velvære. Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning til dine behov.

Sådan virker laserhårfjerning og læs om resultatet

Permanent hårfjerning er en langvarig løsning imod uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen – for eksempel på benene. Hos Inviocare bruger vi naturligvis den nyeste og mest veludviklede teknologi inden for permanent hårfjerning. Vi bruger et særligt apparat til at måle din hudtype, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en sikker og målrettet laserbehandling til lige netop dig.

Hår gennemgår 3 forskellige faser: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Ved at behandle mørke hår, som endnu er i vækstfasen, opnår man en varig reduktion af hårmængden på et særligt område. Dog er alle hår på et specifikt område ikke i den samme fase på samme tid, og derfor kan det færdige resultat variere fra behandling til behandling. Det vil også sige, at vi ikke kan garantere, at alle hår fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil helt sikkert reduceres med et varigt resultat.

Laseren fungerer ved, at hårstrået absorberer lyset fra laserens stråle. Lysenergien fra laseren overføres til håret og bliver til varme i hårstrået. Denne varme går hele vejen igennem håret og ned i hårsækken i huden. Her vil varmen ødelægge hårsækken, og du er nu fri for endnu et hår. På den måde opnår du et permanent resultat, som vil gøre dig fri for uønskede, genstridige og mørke hår på eksempelvis benene.

Du skal regne med, at du skal have 6-8 behandlinger med cirka 6-8 uger imellem igennem et behandlingsforløb, og resultatet efter en behandling kan tidligst vurderes efter cirka 2-3 måneder.

Gratis konsultation på klinikken

Du starter altid et behandlingsforløb med en grundig konsultation på vores klinik. For at du kan opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at vores fagpersonale vurderer din konkrete problemstilling og at I sammen kommer frem til en plan for behandlingsforløbet. Vores behandlere kan ligeledes komme med et bud på, hvor mange behandlinger du bør få. Antallet af behandlinger svinger fra person til person, og derfor er det nødvendigt med en grundig konsultation inden behandlingen påbegyndes. Så kan forløbet tilpasses dig og din hudtype, og det giver det bedste resultat. Hvis du vil vide mere om for eksempel prisen på permanent hårfjerning, så kontakt vores klinik.

Bliv ringet op og hør mere om hårfjerning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Sådan foregår selve behandlingen

Dagen før du møder til behandling, skal du barbere det område, der ønskes behandlet. (OBS: hvis ikke vi har set patienten inden barbering, kan det være vanskeligt at se, hvor vi skal behandle).
Du må ikke plukke, voksbehandle eller blege hårene i 4 uger inden en laserbehandling, da det vil forringe effekten af behandlingen. I perioderne imellem behandlingerne må der ligeledes kun anvendes skraber.

Det er afgørende, at du ikke har været udsat for sol eller solarium de sidste 4 uger før behandlingen, da det øger risikoen for bivirkninger som f.eks. forbrænding. Af samme årsag må du ikke anvende selvbruner i 2 uger før permanent hårfjerning.

Før behandlingen begynder, får du beskyttelsesbriller på, så laserlyset ikke generer eller skader dine øjne. Derefter påføres eventuelt en tynd oliefilm i behandlingsområdet. Selve behandlingen føles som et varmt, kortvarigt prik eller stik i huden. Om man finder det smertefuldt er individuelt, men laserens indbyggede hudkølesystem er med til at minimere ubehaget under behandlingen, og det er heldigvis også hurtigt overstået.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden være rød, og hårsækkene kan være hævede. Dette vil normalt aftage inden for et par timer, og det er bestemt ikke farligt, men blot kroppens naturlige måde at reagere på varmen og behandlingen. De påvirkede hårsække vil i løbet af 10-14 dage langsomt afstøde hårstrået, ligesom en del af dem spontant vil falde af inden for et par dage, og du vil begynde at se resultatet.

Undgå unødig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå sollys på behandlingsstedet i 2 uger efter, da dette kan resultere i en ujævn pigmentering i huden. Du bør desuden ikke skrabe hårene det første døgn efter behandlingen for at undgå for meget irritation af den behandlede hud.

Vil du vide mere om laser hårfjerning hos Inviocare i København, så kontakt endelig vores klinik eller book en gratis konsultation for at høre mere om dine muligheder og om prisen på hårfjerning med laser.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE