Sanzi Beauty produkter

Sanzi Beauty – 100% vegansk hudpleje og skønhedsprodukter hos Inviocare

Sanzi Beauty er et dansk brand. Alle produkter er udviklet i samarbejde med produktingeniører, derved sørger de for at sammensætte produkterne med et højt indhold af gode og aktive ingredienser. Produkterne er fri for parfume, parabener og andet overflødigt.

Fælles for Eyelash Growth Serum og Eyebrow Enhancing Serum er, at de er med til at gøre både bryn og vipper mere fyldige, længere og stærkere. Eye Zone Conditioner Serum plejer både bryn og vipper, og hjælper med at holde på farven. Mascaren tilfører en masse fylde og volume, der er plejende ingredienser i, som styrker vipperne. Den oliefrie makeupfjerner er med til at fjerne din sminke nænsomt, den giver ligeledes mere fugt og beroliger huden. Den er god til dem der bruger eyelash extentions.

Læs mere om de enkelte produkter her og se før og efter billeder her.

Sanzi Beauty er nomineret til en Danish Beauty Awards i kategorien Årets Makeupprodukt – Populær!

Kontakt os vedrørende køb af Sanzi Beauty produkter – cph@inviocare.com

Sanzi Beauty produkter

Sanzi Beauty produkter

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 2 ml

Sanzi Beauty Eyelash
Growth serum 2 ml

DKK 290,-

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum 5 ml

Sanzi Beauty Eyelash
Growth serum 5 ml

DKK 490,-

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum

Sanzi Beauty Eyebrow
Enhancing Serum ​5 ml

DKK 490,-

Sanzi Beauty Eye Zone Conditoner Serum

Sanzi Beauty Eye Zone
Conditioner Serum 8 ml

DKK 260,-

Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl

Sanzi Beauty Mascara
Volume & Curl 6 ml

DKK 190,-

Sanzi Beauty Oil-free Makeup Remover

Sanzi Beauty Oil-free
Makeup Remover 120 ml

DKK 130,-

Om Sanzi Beauty produkterne

Eyelash og Eyebrow Enhancing Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere vipper og bryn, på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i produktets specialudviklede formel, giver du dine vipper og bryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre Eyebrow Enhancing serum på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere.

Ved at bruge Eyebrow Enhancing Serum én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere. I denne bryn serum er der produkt til ca. 2-3 måneder ved brug 2 gange om dagen, som er den mængde vi anbefaler for den hurtigste effekt.

Vi anbefaler ikke brug af Sanzi Beauty øjenvippeserum, hvis du er gravid. Du må gerne bruge Sanzi Beauty vippeserum, mens du ammer.

Hvis dine vipper og bryn trænger til ekstra pleje, så er Eye Zone Conditioner Serum en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Sanzi Beauty bryn- og vippepleje er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Desuden er produktet 100% vegansk.

Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum er oplagt til dig, der har fået lavet et permanent vippebuk eller lash extensions, da den går ind og styrker dine vipper uden brug af olie. Den holder ligeledes godt på farven.

Anvend Eye Zone Conditioner Serum efter du har renset ansigtet og efter brug af Oil free Makeup Remover, så hårsækkene lettere kan absorbere produktet og derved opnå det bedste resultat. Produktet anvendes 1-2 gange om dagen – evt. morgen og aften.

Du bruger Sanzi Beauty Eye Zone Conditioner Serum ved at køre den mascara-lignende børste over øjenvipperne og/eller øjenbryn en til to gange dagligt.

Mascara Volume & Curl er en 100% vegansk mascara, der indrammer dine øjne på smukkeste vis. Denne mascara tilfører masser af fylde og volume til dine øjenvipper. Samtidig sikrer den buede børste et markant buk, der får dine vipper til at syne længere på en naturlig måde. Der er naturligvis tale om en helt sort mascara, som giver dine vipper et smukt løft.

Anvend altid mascara på afrensede vipper, vi anbefaler at bruge Oil-free Makeup Remover som er fri for olie.

Tag børsten og påfør Mascara Volume & Curl med lange strøg fra vipperod til spids, så du får alle vipperne med.

Du kan eventuelt gentage processen, hvis du ønsker at bygge farven og fylden yderligt op på vipperne. Lad blot mascaraen tørre 1-2 minutter før næste lag.

Oil-Free Makeup Remover er en skånsom og effektiv makeupfjerner, som er helt fri for olie. Den går derfor godt i spænd med vippe- og bryn-produkter. Oil-Free Makeup Remover er rig på antioxidanter og vitaminer, som beskytter og beriger din hud. Samtidig er den nænsom mod huden og fjerner din makeup uden at irritere huden.

Oplagt til dig, som har enten lash extensions eller permanent vippebuk, da Sanzi Beauty øjenmakeupfjerner er helt fri for olie. Derfor kan alle få glæde af Sanzi Beauty makeup fjerner.

Anvend Oil-Free Makeup Remover som første skridt i din sædvanlige hudplejerutine. Benyt makeupfjerner, når du har haft makeup på.

Fugt en vatrondel med produktet, hold det ved øjenområdet i et par sekunder før du forsigtigt stryger din øjenmakeup og mascara væk. Herefter kan du gentage processen og bruge vatrondellen i resten af ansigtet indtil din makeup er fjernet.

Før/efter billeder

Vipper før/efter