SkinPen – microneedling

Bliv ringet op og hør mere om SkinPen – microneedling

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er skinpen microneedling?

Microneedling er en behandling, der har til formål at forbedre en række hudproblemer, såsom store porer, strækmærker, pigmentforandringer og rynker ved hjælp af små tusinde mikro-penetreringer i huden. Behandlingen udføres med en microneedlingenhed kaldet SkinPen, der sine tynde nåle penetrerer huden og stimulerer hudens fibroblaster, så der dannes kollagen.

Kollagen er et af de vigtigste proteiner for elasticitet i huden, og det er samtidig også den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opstår gradvist under hudens helingsproces.

Hvad er microneedling godt for?

En af de bedste fordele ved behandlingen med en microneedling pen er, at helingsprocessen er relativt kort. Fordi resultatet opstår efter sårhelingen, vil effekten af behandlingen vise sig gradvist, men give en permanent forbedring af huden. Effekten forbedres markant ved gentagne behandlinger, hvorfor man anbefaler mellem 3-5 behandlinger med SkinPen. Det endelige resultat kan forventes 6 måneder efter sidste behandling.

Opnå en naturlig smuk og ensartet hudstruktur med microneedling

Hos Inviocare benytter vi den FDA godkendte SkinPen til behandling. Det er den første microneedling enhed i verden, der er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (USFDA). Den er klinisk dokumenteret til at behandle ar efter eksempelvis akne i ansigtet eller på kroppen.

Den fungerer ved, at et elektrisk stempel med 16 små tynde nåle penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm.

Populære behandlingsområder

Områder der kan behandles, er ansigt, hals, décolleté, hænder, ar efter operation, strækmærker mv. Behandlingen er målrettet til at kunne behandle følgende:

  • Ar
  • Ar efter akne
  • Strækmærker
  • Pigmentering/solskader
  • Melasma
  • Grov hudstruktur
  • Store porer
  • Milde rynker

Microneedling behandling og virkning

Behandlingen virker ved, at der skabes et kontrolleret mikrotraume på huden ved hjælp af de mange tusinde mikro-penetreringer der skabes i underhuden. På den måde stimuleres hudens fibroblaster til at danne ny kollagen, som er den struktur, der er i hudens bindevæv og som er essentiel for elasticitet og modvirker huden bliver slap og rynket. Det kan eksempelvis skab rynker i panden.

De små mikro-”huller”, der laves på huden, bryder de små kapillærer, lige under hudens overflade, og skaber derfor et ideelt udgangspunkt for og booste kroppens egen produktion af elastin og kollagen. Når man skaber disse mikrotraumer, sættes kroppens sårhelingsproces i gang. Denne proces er ca. 4 uger om og skabe ny kollagen. Man anbefaler 3-5 behandlinger og effekten forbedres markant med gentagne behandlinger.

Behandlingen kan bruges af både mænd og kvinder, på alle hudtyper og hele året rundt.

Hvor lang tid tager en behandling med microneedling?

En behandling med microneedling afhænger selvfølgelig af, hvor på kroppen behandlingen skal udføres. For de flestes vedkommende, er der tale om en behandling af ansigtet.

Før behandlingen renses hudens overflade, så området er helt rent. Under behandlingen påføres huden en serum, der medvirker til, at nålene i SkinPennen kan glide let hen over huden. En behandling i ansigtet tager ca. 30 min.

Hvor længe holder microneedling?

Hvor mange behandlinger du får brug for, er altid individuelt. Typisk kræver behandling af ar og dybe rynker ca. 3-5 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.

De ar og rynker der behandles, bliver reduceret betydeligt. Nye rynker og ar kan komme til, men de behandlede områder vil ikke forandre sig.

Bivirkninger ved microneedling med skinpen

Når man behandles med microneedling, penetreres underhuden og skaber et mikrotraume. Dette kan føles let ubehageligt i den tid behandlingen foregår og huden vil blive rød og let hævet efter behandlingen. Dette vil dog aftage relativt hurtigt.

Efter et par dage vil huden kun være en anelse rød og kan føles tør. Efter 3-4 dage ser huden helt normal ud igen.

Du behøver derfor ikke tage flere dage fri fra arbejde, da du i princippet kan tage direkte på arbejde efter din behandling med vores SkinPen, selvom din hud vil være rød de første par dage. Du kan dog anvende make-up allerede dagen efter, hvis du ønsker det.

Kan microneedling skade huden?

En microneedling behandling er ikke en behandling du skal være bekymret for på vegne af din hud. Selv hvis du har meget sart hud, er der ikke risiko for varig skade på huden, da de små huller fra nålene lukkes igen, når behandlingen er overstået og ikke forårsager blivende sår eller ar på din hud.

Konsultation inden din behandling

Før behandling anbefaler vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen forventningsafstemmer, sikrer at du er sund og rask og at du informeres både skriftligt og mundtligt om behandlingen. Der er dog ingen betænkningstid, og behandlingen kan derfor udføres samme dag.

Ønsker du at høre mere om behandlingen, så book din tid allerede nu. Det kan du gøre ved og benytte vores online booking eller kontakte klinikken på mail eller telefon.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close