SkinPen – microneedling

Bliv ringet op og hør mere om SkinPen – microneedling

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er skinpen microneedling?

Microneedling er en behandling, der har til formål at forbedre en række hudproblemer, såsom store porer, strækmærker, pigmentforandringer og rynker ved hjælp af små tusinde mikro-penetreringer i huden. Behandlingen udføres med en microneedlingenhed kaldet SkinPen, der sine tynde nåle penetrerer huden og stimulerer hudens fibroblaster, så der dannes kollagen.

Kollagen er et af de vigtigste proteiner for elasticitet i huden, og det er samtidig også den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opstår gradvist under hudens helingsproces.

Hvad er microneedling godt for?

En af de bedste fordele ved behandlingen med en microneedling pen er, at helingsprocessen er relativt kort. Fordi resultatet opstår efter sårhelingen, vil effekten af behandlingen vise sig gradvist, men give en permanent forbedring af huden. Effekten forbedres markant ved gentagne behandlinger, hvorfor man anbefaler mellem 3-5 behandlinger med SkinPen. Det endelige resultat kan forventes 6 måneder efter sidste behandling.

Opnå en naturlig smuk og ensartet hudstruktur med microneedling

Hos Inviocare benytter vi den FDA godkendte SkinPen til behandling. Det er den første microneedling enhed i verden, der er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (USFDA). Den er klinisk dokumenteret til at behandle ar efter eksempelvis akne i ansigtet eller på kroppen.

Den fungerer ved, at et elektrisk stempel med 16 små tynde nåle penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm.

Populære behandlingsområder

Områder der kan behandles, er ansigt, hals, décolleté, hænder, ar efter operation, strækmærker mv. Behandlingen er målrettet til at kunne behandle følgende:

  • Ar
  • Ar efter akne
  • Strækmærker
  • Pigmentering/solskader
  • Melasma
  • Grov hudstruktur
  • Store porer
  • Milde rynker

Microneedling behandling og virkning

Behandlingen virker ved, at der skabes et kontrolleret mikrotraume på huden ved hjælp af de mange tusinde mikro-penetreringer der skabes i underhuden. På den måde stimuleres hudens fibroblaster til at danne ny kollagen, som er den struktur, der er i hudens bindevæv og som er essentiel for elasticitet og modvirker huden bliver slap og rynket. Det kan eksempelvis skab rynker i panden.

De små mikro-”huller”, der laves på huden, bryder de små kapillærer, lige under hudens overflade, og skaber derfor et ideelt udgangspunkt for og booste kroppens egen produktion af elastin og kollagen. Når man skaber disse mikrotraumer, sættes kroppens sårhelingsproces i gang. Denne proces er ca. 4 uger om og skabe ny kollagen. Man anbefaler 3-5 behandlinger og effekten forbedres markant med gentagne behandlinger.

Behandlingen kan bruges af både mænd og kvinder, på alle hudtyper og hele året rundt.

Hvor lang tid tager en behandling med microneedling?

En behandling med microneedling afhænger selvfølgelig af, hvor på kroppen behandlingen skal udføres. For de flestes vedkommende, er der tale om en behandling af ansigtet.

Før behandlingen renses hudens overflade, så området er helt rent. Under behandlingen påføres huden en serum, der medvirker til, at nålene i SkinPennen kan glide let hen over huden. En behandling i ansigtet tager ca. 30 min.

Hvor længe holder microneedling?

Hvor mange behandlinger du får brug for, er altid individuelt. Typisk kræver behandling af ar og dybe rynker ca. 3-5 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum.

De ar og rynker der behandles, bliver reduceret betydeligt. Nye rynker og ar kan komme til, men de behandlede områder vil ikke forandre sig.

Bivirkninger ved microneedling med skinpen

Når man behandles med microneedling, penetreres underhuden og skaber et mikrotraume. Dette kan føles let ubehageligt i den tid behandlingen foregår og huden vil blive rød og let hævet efter behandlingen. Dette vil dog aftage relativt hurtigt.

Efter et par dage vil huden kun være en anelse rød og kan føles tør. Efter 3-4 dage ser huden helt normal ud igen.

Du behøver derfor ikke tage flere dage fri fra arbejde, da du i princippet kan tage direkte på arbejde efter din behandling med vores SkinPen, selvom din hud vil være rød de første par dage. Du kan dog anvende make-up allerede dagen efter, hvis du ønsker det.

Kan microneedling skade huden?

En microneedling behandling er ikke en behandling du skal være bekymret for på vegne af din hud. Selv hvis du har meget sart hud, er der ikke risiko for varig skade på huden, da de små huller fra nålene lukkes igen, når behandlingen er overstået og ikke forårsager blivende sår eller ar på din hud.

Konsultation inden din behandling

Før behandling anbefaler vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen forventningsafstemmer, sikrer at du er sund og rask og at du informeres både skriftligt og mundtligt om behandlingen. Der er dog ingen betænkningstid, og behandlingen kan derfor udføres samme dag.

Ønsker du at høre mere om behandlingen, så book din tid allerede nu. Det kan du gøre ved og benytte vores online booking eller kontakte klinikken på mail eller telefon.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁