Skinbooster

Bliv ringet op og hør mere om skinbooster

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er skinbooster?

Volite Skinbooster består af en hyaloronsyre, som er vandbindende. Det er et sukkermolekyle, som vi naturligt har i kroppen, men som vi producerer mindre af med alderen. Hvor almindelige fillers giver mere volumen i huden, skaber Juvéderm Volite Skinbooster en naturlig glød, der giver et friskt udseende ved forsigtigt at glatte huden ud indefra – akkurat ligesom kroppen selv gør, når man er yngre. Der er ingen lammelse af ansigtsmuskulatur eller lignende, og fordi syren netop ligner vores egen, opnår man et meget naturligt resultat.

Skinbooster er en injektionsbehandling, der både øger fugtniveauet i huden og giver glød. Hos Inviocare gør vi brug af Juvéderm Volite Skinbooster, der kan sammenlignes med en mild filler som eksempelvis Restylane og andre Juvéderm fillers.

Hvad er juvéderm?

Juvéderm kan puttes ind under en fælles betegnelse for fillers, men der findes mange former for fillers, der alle har forskellig effekt på huden. Et par af de mest kendte typer af Juvéderm fillers hedder: Volbella, Volift, Ultra 3, Voluma og Volite, hvoraf sidstnævnte indgår i vores Skinbooster.

Hver af de nævnte typer fillers har sin egen unikke formel, der kan bruges til bestemte områder i ansigtet. Eksempelvis bruges Juvéderm Volbella og Juvéderm Volift oftest til at give mere fyldige læber, mens Juvéderm Voluma har den idelle formel til at give mere fylde i kindben og linjerne fra mundvigen til hagen. Ultra 3 bruges oftest til de fine linjer i ansigtet og omkring næse og mund. Fællesnævneren for alle Juvéderm fillers er, at der er fokus på behandling af det nedre ansigt.

Få et mere friskt og sundt udseende med Volite Skinbooster

Man kan ikke undgå, at alderen sætter nogle præg på huden, og det bør man bestemt heller ikke. De små rynker i ansigtet er en del af ens historie, og de vidner for eksempel om, at man har haft et liv fyldt med smil og grin.

For nogle er rynkerne og furerne imidlertid meget dybe og tydelige – selv når man slapper af – og det kan give et træt og uoplagt udseende, selvom det egentlig ikke er sådan man har det.

Det er naturligvis frustrerende. Derfor vælger flere at benytte Skinbooster til at få det friske og sunde udseende tilbage, så det igen afspejler både humør og personlighed.

Bliv ringet op og hør mere om skinbooster

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Sådan bruges Juvéderm Volite skinbooster og læs om resultatet

Juvéderm Volite Skinbooster er et produkt som er med til at give dig et yngre og mere friskt udtryk i dit udseende. Effekten ved en Skinbooster-behandling ses typisk efter 2-4 uger, hvor hudens elasticitet, glathed og fugtbalance er markant forbedret. Rynkedannelse reduceres og huden får en skøn glød, med en langsigtet effekt.

Hvordan foregår en behandling med skinbooster?

Skinbooster injiceres med en tynd nål, og i meget små doser under huden. Den trækker væske til sig, og det resulterer i en langvarig og dybdegående fugtning af huden indefra og hudstrukturen forbedres. Ved at lægge små doser Juvéderm Volite Skinbooster lige ind under huden, kan det sammenlignes med, at huden smøres med creme indefra. Dette resulterer i en hud, som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans. Ansigtet er et meget almindeligt område at behandle, men også områder såsom hænder, hals, halsudskæringen og områder med ar fra akne kan behandles.

Kom til gratis lovpligtig konsultation på vores klinik

I forbindelse med din første Juvéderm Volite Skinboosters behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden. På den måde kan du og behandleren i fællesskab komme frem til et behandlingsforløb, der passer perfekt til lige netop dig. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen. Kontakt klinikken for at booke en konsultation, eller for at høre mere om mulighederne for behandling med Skinboosters hos Inviocare i København.

På klinikken vil du blive taget godt imod af vores dygtige team inden din Juvéderm Volite behandling med Skinbooster. Selve behandlingen vil blive udført af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, der vil sørge for, at du får den bedst mulige behandling.

Efter behandlingen

Mange beviser understøtter, at produktet sikrer et tilfredsstillende resultat i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Behandlingen egner sig bl.a. godt til yngre kunder, som ønsker at bibeholde en naturlig glød, samt en god kvalitet af huden. Behandlingen kan samtidig virke forebyggende, hvorfor også yngre kunder kan have glæde af denne behandling. Ligeledes kan den modne kunde, som søger mere vitalitet og elasticitet i huden, også få glæde af den. Sidst, men ikke mindst, kan behandling med Juvéderm Volite Skinbooster mindske mængden af ar efter akne, og tilmed udbedre ujævnheder i hudens yderste lag. Der anvendes typisk 1-2 ml i en behandling.

Læs om resultatet

91% af kunderne er mere tilfredse med deres hud efter en behandling med Juvéderm Volite Skinbooster. Op mod 96% oplevede deres hud som værende mere blød efter en behandling med Juvéderm Volite, og 6 måneder efter en enkelt Volite Skinbooster behandling oplevedes huden forsat forbedret.​

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close