Skinbooster

Bliv ringet op og hør mere om skinbooster

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et mere friskt og sundt udseende med Volite Skinbooster

Man kan ikke undgå, at alderen sætter nogle præg på huden, og det bør man bestemt heller ikke. De små rynker i ansigtet er en del af ens historie, og de vidner for eksempel om, at man har haft et liv fyldt med smil og grin.

For nogle er rynkerne og furerne imidlertid meget dybe og tydelige – selv når man slapper af – og det kan give et træt og uoplagt udseende, selvom det egentlig ikke er sådan man har det. Det er naturligvis frustrerende, og derfor kan man eksempelvis benytte Skinbooster til at få det friske og sunde udseende som afspejler ens humør og personlighed.

Du vil blive taget godt imod af vores dygtige team inden din Juvéderm Volite behandling. Selve behandlingen vil blive udført af en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, der vil sørge for, at du får den bedst mulige behandling.

Kom til gratis lovpligtig konsultation på vores klinik

I forbindelse med din første Volite Skinboosters behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden. På den måde kan du og behandleren i fællesskab komme frem til et behandlingsforløb, der passer perfekt til lige netop dig. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen. Kontakt klinikken for at booke en konsultation, eller for at høre mere om mulighederne for behandling med Skinboosters hos Inviocare i København.

Bliv ringet op og hør mere om skinbooster

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Selve produktet og behandlingen

Juvéderm Volite Skinbooster er et produkt som er med til at give dig et yngre og mere friskt udtryk. Effekten ved en Skinbooster behandling ses efter 2-4 uger, hudens elasticitet, glathed og fugtbalance forbedres. Rynkedannelse reduceres og huden får en skøn glød og har en langsigtet effekt.

Volite Skinbooster består af en hyaloronsyre, som er vandbindende. Det er et sukkermolekyle, som vi naturligt har i kroppen, men som vi producerer mindre af med alderen. Volite Skinbooster skaber altså en naturlig glød og et friskt udseende ved forsigtigt at glatte huden ud indefra – akkurat ligesom kroppen selv gør, når man er yngre. Der er ingen lammelse af ansigtsmuskulatur eller lignende, og fordi syren netop ligner vores egen, opnår man et meget naturligt resultat.

Skinbooster injiceres med en tynd nål og i meget små doser under huden. Den trækker væske til sig, og det resulterer i en langvarig og dybdegående fugtning af huden indefra og hudstrukturen forbedres. Ved at lægge små doser Volite Skinbooster lige ind under huden, kan det sammenlignes med, at huden smøres med creme indefra. Dette resulterer i en hud, som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans. Ansigtet er et meget almindeligt område at behandle, men også områder såsom hænder, hals, halsudskæringen og områder med ar fra akne kan behandles.

Sådan bruges Juvéderm Volite skinbooster og læs om resultatet

Der er tydelige beviser, der understøtter, at produktet sikrer et resultat i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Behandlingen egner sig bl.a. til yngre kunder, som ønsker at bibeholde en naturlig glød og en god hudkvalitet. Behandlingen kan virke forebyggende, og derfor kan også yngre kunder have glæde af denne behandling. Ligeledes kan den modne kunde, som søger mere vitalitet og elasticitet i huden, også få glæde af den. Sidst, men ikke mindst, kan behandling med Juvéderm Volite skinbooster mindske mængden af ar efter akne, og den kan udbedre ujævnheder i hudens yderste lag. Der anvendes typisk 1-2 ml i en behandling.

91% af kunderne er mere tilfreds med deres hud efter en behandling med Juvéderm Volite. 96% oplevede deres hud som værende mere blød efter en behandling med Juvéderm Volite, og 6 måneder efter en enkelt Volite behandling opleves huden forsat forbedret.

Anmeldelser fra Facebook