Skinbooster

Bliv ringet op og hør mere om skinbooster

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et friskere og sundere udseende med Revive Skinbooster

Man kan ikke undgå, at alderen sætter sine præg på huden, og det bør man bestemt heller ikke. De små rynker i ansigtet er en del af ens historie, og de vidner fx om, at man har haft et liv fyldt med smil og grin.

For nogle er rynkerne og furerne dog meget dybe og tydelige – selv når man slapper af – og det kan give et træt og uoplagt udseende, selvom det egentlig ikke er sådan man har det. Vores naturlige produktion af hyaluronsyre nedsættes med alderen, hvilket medfører tab af fugt og elasticitet i huden.

Skinbooster er til dig som ønsker et mere friskt og sundt udseende, med bevarelse af dine personlige ansigtstræk.

Hvad er skinbooster?

Skinbooster er en fugtgivende injektionsbehandling som øger hudens kvalitet, fugtniveau og glød. Behandlingen er desuden hudforyngende, og minimerer fine linjer, rynker, grov hudstruktur og ar.

Skinbooster består af Hyaluronsyre som er vandbindende og fugter dermed huden indefra. Behandlingen vil medføre et naturligt resultat, med en frisk og sund glød.

Skinbooster giver ikke volumen til ansigtet og ændrer derfor ikke på ansigtets form og mimik.

Belotero Revive

Hos Inviocare anvender vi Belotero Revive, som er en unik kombination af hyaluronsyre og glycerol. Revive forbedre synligt hudstrukturen, elasticiteten, blødheden og fugtniveauet i huden. Desuden minimerer den overfladiske rynker og fine linjer, samt rødme i huden.

Revive anbefales typisk som en kur af 3 behandlinger, og herefter vedligeholdelse halvårligt, men kan tilpasses den enkeltes behov.

Bliv ringet op og hør mere om skinbooster

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Konsultation inden behandling

Inden din første skinbooster behandling hos Inviocare, skal du have en gratis konsultation. Her vil du blive informeret nærmere omkring behandlingen, og der vil være mulighed for at drøfte et eventuelt behandlingsforløb.

Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Selve behandlingen

Behandling med skinbooster udføres altid af en kosmetisk sygeplejerske. Inden behandling vil huden blive renset og desinficeret. Ved behov kan der lægges en lokalbedøvende creme på inden behandling, for at minimere smerte.

Skinbooster injiceres med en tynd nål i små doser under huden. Behandlingen kan være forbundet med en smule ubehag ved stikkene, men sygeplejersken sørger for at du bliver taget hånd om og føler dig tilpas under behandlingen. Denne tager ca. 15-20 minutter.

Efter behandlingen

Resultatet af en behandling med skinbooster vil være et naturligt og mere friskt udseende, med en øget glød. Effekten vil komme ca. 2 uger til en måned efter behandling. Skinbooster trækker væske og booster hudens egen produktion af Hyaluronsyre, hvorfor det endelige resultat først vil komme gradvist efter behandlingen.

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme, hævelse og ømhed i det behandlede område. Desuden er der altid risiko for blå mærker. Dette er et normalt resultat af injektionen, men det er ikke farligt. Ubehaget vil være midlertidigt og forsvinder generelt i løbet af 1-2 dage.

De første 24 timer efter behandling, frarådes det at man masserer/rører ved området, samt at man ikke dyrker hård motion, indtager alkohol, eller udsættes for direkte sollys og ekstrem varme/kulde. Desuden frarådes det at anvende make-up i det behandlede område i minimum 6 timer.

Ved spørgsmål eller bekymring, bør du altid tage kontakt til klinikken, og vi vil rådgive dig.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close