FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er jeres behandlere uddannet?

Alle vores sygeplejersker er masteruddannede og certificerede med mange års erfaring og vores speciallæge er uddannet i dermatologi.

Bruger I de nyeste teknikker på markedet og går I på kurser?

Vi bruger de bedste produkter der fås i branchen og vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede ved at deltage i kurser og tage på messer i hele verden – så vi kan de nyeste teknikker.

Er I godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed?

Inviocare er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til udførsel af kosmetiske behandlinger såsom laser, filler, Botox samt anden medicinsk behandling.

Hvordan ved jeg hvad en behandling koster?

Se alle vores priser på vores hjemmeside her. Alle priser er i DKK og inkl. moms. Har du spørgsmål til en bestemt behandling kan du ringe til os på tlf. 51 88 15 34 eller sende en mail.

Har I klinikker andre steder end København?

Vi har pt. kun en klinik i København, Danmark.

Skal jeg booke en konsultation?

For at du kan opnå de bedste resultater anbefaler vi altid at du booker en gratis konsultation på klinikken.
Ved din første Botox eller filler behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden. Det er ligeledes et lovkrav at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Jeg har fået filler og Botox behandlinger på en anden klinik – skal jeg stadig booke en konsultation hos Inviocare?

Det er et lovkrav at du skal have en konsultation inden en behandling på en klinik, hvor du ikke tidligere har fået en filler eller Botox behandling. Book din konsultation online her – husk at der er 48 timers betænkningstid inden selve behandlingen.

Hvilke mærker bruger I?

Vi bruger Botox til rynkebehandlinger og Juvéderm til filler behandlinger. Til peelinger bruger vi ZO Skin Health.

Jeg vil gerne købe produkterne fra ZO Skin Health men jeg bor ikke i København – kan jeg få dem tilsendt?

Vi sender med glæde ZO produkter til kunder i hele landet. Vi sender som pakke og fragtprisen er DKK 60,-. Kontakt os vedr. dit køb på e-mail cph@inviocare.com og vi kan aftale nærmere.

Hvad er en CoolTech fedtfrysning?

CoolTech er en fedtreducerende behandling til kroppen med et permanent resultat. CoolTech teknologien anvender såkaldt kryolipolyse, hvilket betyder at fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem, så en samlet reduktion af fedtceller opnås. Metoden er non-invasiv, sikker og effektiv og det synlige resultat er så markant, at man sammenligner CoolTech med fedtsugning – dog helt uden kirurgi. Læs mere om behandlingen her

Jeg kan ikke lave en online booking på jeres bookingside. Hvad gør jeg?

Vi har oplevet at enkelte browser versioner ikke kan vise vores booking modul på vores bookingside. Hvis du oplever dette problem anbefaler vi, at du prøver at lave en booking fra en anden browser. Vi har ikke oplevet problemer fra Chrome, Explorer og Safari.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til klinikken og bestille en tid på tlf. +45 51 88 15 34. Du finder vores åbningstider nederst på siden.

Hvad er jeres afbudspolitik?

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer forud for behandlingen opkræves et gebyr på kr. 600,-.

Kan jeg fortryde mit køb?

Vi giver ikke penge tilbage for forudbetalte behandlinger eller produkter som er købt på klinikken. Vi tilbyder dog, at du har 30 dage til at fortryde dit køb og herefter kan vi tilbyde et tilgodebevis som kan bruges til andre behandlinger eller produkter på klinikken.