Skinkò e

Bliv ringet op og hør mere om vores Skinkò e behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er skinkò e?

Viscoderm® Skinkó e er en opstrammende behandling af huden med injektion. Viscoderm® Skinkò e består af anti-age-komplekser, som indeholder mere end 50 dermofunktionelle ingredienser, herunder ikke-krydsbundet hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Produktets sammensætning betyder, at behandling med Viscoderm® Skinkò e kan opretholde og forbedre cellerne i både epidermis (overhud) og papillære dermis (øvre læderhud).

Viscoderm® Skinkó e har en opstrammende effekt på huden omkring øjnene. Behandlingen reducerer mørke render under øjnene, idet det mindsker den mørke pigmentering i huden og derved får huden til at fremstå lysere og mere jævn i hudtonen.

Sundere hud med Skinkò e

Vores behandling med Viscoderm® Skinkò e er en aktiv biokomplementering. Resultatet er en synligt sundere hud, der samtidig skaber en mere ensartet og jævn hudtone.

Viscoderm® Skinkò e injiceres i øvre dermis (underhuden) og er tilsigtet ansigt, øjenomgivelser, hals, decolleté (bryst) og hænder. Behandlingen er for dig, der ønsker følgende resultater:

  • Forbedring af hudens fremtoning og udstråling
  • Beskyttelse mod, og reparation af, skader forårsaget af UV-stråler såsom pigmentforandringer
  • Forbedring af hudens struktur
  • Minimere linjer
  • Reducere poser under øjnene

Hvad kan behandlingen gøre for min hud?

Behandlingen er primært for dig, som gerne vil opnå et friskere udtryk omkring øjnene. Viscoderm® Skinkò e er den ideelle løsning for dig, der ønsker at gøre op med poser under øjnene, mørke rande, samt opnå en sundere og mere jævn hudstruktur.  Behandlingen er særligt effektiv, da den forbedrer de hudforyngende vævsprocessor og får vævet til at generere nye hudceller, der skaber opstramningen af bindevævet.

Modsat almindelig filler er Skinkó e en behandling, der til dels kan reducere mørke rande. Med filler er det kun muligt at behandle de mørke rander, hvis randerne skyldes dybe tåretrug, hvor der skabes en skyggedannelse, som kan behandles.

Det særlige ved Skinkó e er den specielle sammensætning af produktet. Skinkó e regenererer huden indefra og forbedrer hudens struktur og elasticitet, så huden fremstår lysnet og mere frisk og levende i sit udtryk. Det betyder også, at mørke rande kan synes mindre og reducerede.

Behandlingen kan ikke fjerne tunge øjenlåg, men reducere et generelt “træt udseende”.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Før behandlingen med skinkò e

En behandling med Viscoderm® Skinkò e, starter med en konsultation, hvor vi sammen drøfter dine ønsker. Derefter aftaler vi, hvornår du skal møde op til behandling. Fra konsultation til behandling skal der som minimum gå 48 timer.

Du bør inden din behandling undgå at tage blodfortyndende præparater i minimum fire dage inden din behandling, da dette kan øge risikoen for forekomsten af blå mærker i behandlingsområdet. Behandlingsområdet skal være fri for infektioner, sår og irritation. En velplejet hud, med intakt overflade, responderer bedre på behandlingen og restituerer ofte også hurtigere.

Selve behandlingen med skinkó e og resultatet

En behandling med Viscoderm® Skinkò e er relativt hurtig. Du skal regne med at behandlingen tager ca. 30 min, hvorefter du kan fortsætte din dag helt som normalt.

Behandlingen starter med en grundig desinficering af huden, hvorefter produktet injiceres lige under huden med en tynd nål.
En Viscoderm® Skinkò e behandling består typisk af fire injektionsbehandlinger med et interval på tre uger mellem hver behandling.

Vi anbefaler som regel to behandlingscyklusser om året.

Book en tid online til en gratis konsultation hvor du kan høre nærmere om Skinkò her

Efter behandlingen med skinkò e

Efter din behandling, kan der opstå hævelser i behandlingsområdet. Der kan også forekomme en let rødme og du vil måske opleve ømhed i behandlingsområdet. I nogle tilfælde vil man kunne se en begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt og skyldes en let blodudtæring i vævet, der viser sig som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen kan der være en øget risiko for infektion. Det er derfor vigtigt, at du undgår at røre ved det behandlede område. Make-up og andre produkter bør undgås i de første 6 timer efter behandlingen. Hårde fysiske anstrengelser bør undgås de første 24 timer, og sauna samt solarium i mindst 2 uger, da du ellers kan risikere at produktet forbrændes hurtigere i den kraftige varme.

Der kan gå op til 2 uger, før end produktet er blevet fuldt integreret i vævet. Der kan herefter gå helt op til 6 uger, før end processen giver en synlig opstramning i behandlingsområdet.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close