Hydrafacial

Bliv ringet op og hør mere om HydraFacial behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Oprethold en sund hud

HydraFacial er en avanceret og skånsom behandling, som opretholder hudens sundhed og medfører en øjeblikkelig glød.

Med HydraFacial får du 6 behandlinger i én, og det unikke ved behandlingen er, at denne skræddersyes til dine individuelle behov.

Hvem henvender behandlingen sig til?

HydraFacial kan anvendes af alle hudtyper og vi tilbyder behandlingen helt ned til 13-årsalderen.

Behandlingen er nålefri og smertefri, og denne kan udføres året rundt.

Behandlingen har mange fordele, og tilpasses individuelle hudbehov såsom:

  • Fine linjer og rynker
  • Elasticitet og fasthed
  • Fugt og glød
  • Solskader/Hyperpigmentering
  • Tilstoppede porer og fedtet hud
  • Akne og urenheder
  • Sensitiv hud, rødme og rosacea

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Sådan foregår selve behandlingen

HydraFacial udføres ved hjælp af den avancerede Vortex-teknologi, med et særligt vakuumsystem.

Behandlingen udføres i 3 steps:

  • Rens + peel, huden renses skånsomt og der fjernes overskydende talg, snavs og døde hudceller fra hudens overflade. Efterfølgende udføres peeling af huden med Salicylsyre.
  • Ekstrahering + hydrering, døde hudceller og urenheder fjernes fra huden, samtidig med at huden næres med massere fugt og ingredienser, som beroliger huden.
  • Indslusning + beskyt, huden tilføres antioxidanter og peptider, for at maksimere din glød.

Her vil desuden være mulighed for yderligere personificering af behandlingen, i form af målrettede ”Boosters”, rødt eller blåt LED-lys, lymfedrænage med mere.

Vi tilbyder følgende HydraFacial behandlinger

HydraFacial Express – 30 minutter

HydraFacial Express er en behandling til alle hudtyper, en unik dybderens, der skånsomt fjerner hudorme, døde hudceller, reducerer porer samt efterlader en sund og frisk hud, med fornyet glød.

Resultatet ses umiddelbart efter behandlingen og er vedvarende. Der er ingen bivirkninger eller nedetid.

HydraFacial Deluxe – 45 minutter

Hydrafacial Deluxe en behandling som personificeres til den enkeltes behov, herunder anti-aging, akne, rosacea og hyperpigmentering. Behandlingen indeholder serum efter dine behov, antioxidanter og genopretter fugtbalancen. Desuden anvendes LED lys, til at berolige huden og lindre rødme og urenheder.

Resultatet ses umiddelbart efter behandlingen og er vedvarende. Der er ingen bivirkninger eller nedetid.

Hydrafacial Platinum – 1 time

HydraFacial Platinum har fokus på lymfedrænage. Her øges cirkulationen i lymfesystemet. Lymfedrænage mindsker væskeophobning, fjerner affaldsstoffer og øger blodcirkulationen. Kan desuden være en fordel inden kirurgi, da det kan mindske post-operativ hævelse.

Vi afslutter behandlingen med LED lysterapi. LED lysterapi forynger huden indefra og ud, ved at stimulere huden og booster dannelse af ny kollagen.

HydraFacial Perk Eye

Øjenomgivelserne er et område som trænger til ekstra pleje, grundet den sarte og delikate hud. Perk Eye har netop dette område i fokus, og tilfører aktive ingredienser til området, samtidig med at der fjernes døde hudceller via vakuumsug.

Resultatet vil efterlade øjenomgivelserne med mere fugt, glød og ensartet hudtone. Desuden vil du med denne behandling få serum med til hjemmebehandling, for at forlænge resultatet.

HydraFacial Perk Lips

Huden på læberne er sensitiv, og kan nemt udtørre. Med Perk Lips vil læbevævet blive eksfolieret, og døde hudceller fjernes, samtidig med at der tilføres aktive ingredienser.

Læberne vil efterlades forfrisket, gennemfugtede og synes ekstra ”plump” og fyldige. Desuden vil du med denne behandling få serum med til hjemmebehandling, for at forlænge resultatet.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close