EXO LAB produkter

EXO LAB – Skønhed varer hele livet

Vild Nord har udviklet en eksklusiv kliniklinje som hedder EXO LAB. Med dette produkt, får du et kollagenpulver, som er specielt målrettet pleje af din hud, dit hår og dine negle.

Der findes 3 forskellige varianter i denne eksklusive serie. Fælles for alle tre er, at de indeholder Marine kollagen, Vitamin C og zink. Disse bidrager til at mindske synligheden af rynker og holder huden spændstig. De skal alle tre opløses i koldt vand.

SOFT – Basic+ til dem der ønsker en nem pleje af hud, hår og negle. Den har en let smag og duft af skovbær.

GLOW – 25+ til dem der ønsker glød i huden, og pleje af hår og negle. Udover de tre førnævnte ingredienser, indeholder denne også vitamin A, som vedligeholder normal hud og Selen, der beskytter cellerne mod oxidativt stress. Den har en let smag og duft af citron.

CARE – 40+ til dem der ønsker at give deres krop holistisk forkælelse, pleje af hud, hår og negle, knogler, bindevæv og slimhinder. Udover de tre førnævnte ingredienser, indeholder denne også Biotin, som bidrager til vedligeholdelse af hud, hår negle og slimhinder, Mangan som bidrager til dannelse af bindevæv og knogler og Hyaluronsyre som øger fugten i huden. Den har en skøn smag og duft af solbær.

Kontakt os vedrørende køb af EXO LAB produkter – cph@inviocare.com

EXO LAB

EXO LAB produkter

EXO LAB SOFT Starter

EXO LAB SOFT 150 g
Starter med ske

DKK 379,99

EXO LAB SOFT Refill

EXO LAB SOFT 150 g
Refill uden ske

DKK 329,99

EXO LAB GLOW Starter

EXO LAB GLOW 150 g
Starter med ske

DKK 429,99

EXO LAB GLOW Refill

EXO LAB GLOW 150 g
Refill uden ske

DKK 379,99

EXO LAB CARE Starter

EXO LAB CARE 150 g
Starter med ske

DKK 529,99

EXO LAB CARE Refill

EXO LAB CARE 150 g
Refill uden ske

DKK 479,99