Rynker i panden

Rynker er en uundgåelig del af det at blive ældre. Der kommer en dag, hvor man pludselig får øje på sit spejlbillede og opdager, at rynkerne i panden er mere tydelige, end de har været før.

Nogle rynker i panden kan give ansigtet karakter og tilføje nogle træk til ens udtryk, der er harmoniske med ens eget selvbillede og livsstadie. Men for nogle mennesker føles det at få rynker i panden ikke altid naturligt, og det kan der være flere årsager til. Nogle oplever stor frustration, fordi de får rynker i panden, mens de stadig er unge. For andre har det ikke altid med alder at gøre, men frustrationen opstår, fordi dybe rynker i panden ændrer ansigtets udtryk, så man kan se træt, vred eller bekymret ud.

Hvorfor får man rynker?

Efterhånden som vi ældes, får vi rynker, fordi huden med tiden mister sin elasticitet, hvilket gør, at der kan opstå rynker eller folder i huden. En rynke opstår, når de små muskler i ansigtet trækker sig sammen og får huden til at folde sig, til det vi kender som en rynke i panden.

Hvornår får man rynker?

Nogle mennesker får rynker tidligere end andre. Hvornår man får rynker, er ofte noget der er genetisk bestemt, men alle oplever rynker før eller siden. Nogle mennesker får også mere markante rynker end andre. Igen spiller genetikken en rolle, men også din livsstil kan have indvirkning på både mængde og synlighed af dine rynker.

Læs mere om hvordan hud ændrer sig med alderen her.

Fjern rynker i panden

Oplever du, at dine rynker er kommet mens du endnu er ung, eller føler du, at dine rynker i panden har ændret dit udseende, så du ikke genkender dig selv? Hos Inviocare er vores hovedmål med hver en behandling at få det ydre til at harmonere med det indre, så du føler dig tilpas og hjemme i din egen krop.

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger af rynker, der alle har til formål at mindske de tegn, der får dig til at føle dig som en anden version af dig selv. Hvad enten det drejer sig om dybe rynker i panden, rynker om øjnene, på halsen eller lign.

Hvad der virker mod rynker, kommer ofte an på, hvilket område, der skal behandles.  På vores behandlingsside finder du en oversigt over de forskellige behandlinger, vi tilbyder. Når det handler om at fjerne rynker i panden, vil det ofte være en botox behandling, der egner sig bedst, idet botox er velegnet til dybe panderynker. Er rynkerne mere fuger end dybe rynker, anbefaler vi i stedet en filler behandling.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Botox mod rynker i panden

Vores ansigtsmimik er en del af den måde vi udtrykker os på. Rynker opstår med tiden og vidner både om et liv med smil og latter, samtidig med, at de vidner om vores livshistorie. Men af og til sætter rynkerne sig som dybe fuger i huden, og det kan have en uønsket effekt på vores ansigtsmimik.

En effektiv behandling er at bruge botox mod rynker i panden. Botox har fået ry for at være en slags foryngelseskur, men en behandling med botox behøver ikke nødvendigvis handle om at komme til at se yngre ud. For mange handler det i højere grad om, at de ønsker at få det ydre til at harmonere med det indre.

Du kan læse meget mere om vores botox behandlinger og blive klogere på både produktet, samt de forskellige behandlingsområder, hvad du bør være opmærksom på, samt hvordan behandlingen foregår.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁