Rynker i panden

Rynker er en uundgåelig del af det at blive ældre. Der kommer en dag, hvor man pludselig får øje på sit spejlbillede og opdager, at rynkerne i panden er mere tydelige, end de har været før.

Nogle rynker i panden kan give ansigtet karakter og tilføje nogle træk til ens udtryk, der er harmoniske med ens eget selvbillede og livsstadie. Men for nogle mennesker føles det at få rynker i panden ikke altid naturligt, og det kan der være flere årsager til. Nogle oplever stor frustration, fordi de får rynker i panden, mens de stadig er unge. For andre har det ikke altid med alder at gøre, men frustrationen opstår, fordi dybe rynker i panden ændrer ansigtets udtryk, så man kan se træt, vred eller bekymret ud.

Hvorfor får man rynker?

Efterhånden som vi ældes, får vi rynker, fordi huden med tiden mister sin elasticitet, hvilket gør, at der kan opstå rynker eller folder i huden. En rynke opstår, når de små muskler i ansigtet trækker sig sammen og får huden til at folde sig, til det vi kender som en rynke i panden.

Hvornår får man rynker?

Nogle mennesker får rynker tidligere end andre. Hvornår man får rynker, er ofte noget der er genetisk bestemt, men alle oplever rynker før eller siden. Nogle mennesker får også mere markante rynker end andre. Igen spiller genetikken en rolle, men også din livsstil kan have indvirkning på både mængde og synlighed af dine rynker.

Læs mere om hvordan hud ændrer sig med alderen her.

Fjern rynker i panden

Oplever du, at dine rynker er kommet mens du endnu er ung, eller føler du, at dine rynker i panden har ændret dit udseende, så du ikke genkender dig selv? Hos Inviocare er vores hovedmål med hver en behandling at få det ydre til at harmonere med det indre, så du føler dig tilpas og hjemme i din egen krop.

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger af rynker, der alle har til formål at mindske de tegn, der får dig til at føle dig som en anden version af dig selv. Hvad enten det drejer sig om dybe rynker i panden, rynker om øjnene, på halsen eller lign.

Hvad der virker mod rynker, kommer ofte an på, hvilket område, der skal behandles.  På vores behandlingsside finder du en oversigt over de forskellige behandlinger, vi tilbyder. Når det handler om at fjerne rynker i panden, vil det ofte være en botox behandling, der egner sig bedst, idet botox er velegnet til dybe panderynker. Er rynkerne mere fuger end dybe rynker, anbefaler vi i stedet en filler behandling.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Botox mod rynker i panden

Vores ansigtsmimik er en del af den måde vi udtrykker os på. Rynker opstår med tiden og vidner både om et liv med smil og latter, samtidig med, at de vidner om vores livshistorie. Men af og til sætter rynkerne sig som dybe fuger i huden, og det kan have en uønsket effekt på vores ansigtsmimik.

En effektiv behandling er at bruge botox mod rynker i panden. Botox har fået ry for at være en slags foryngelseskur, men en behandling med botox behøver ikke nødvendigvis handle om at komme til at se yngre ud. For mange handler det i højere grad om, at de ønsker at få det ydre til at harmonere med det indre.

Du kan læse meget mere om vores botox behandlinger og blive klogere på både produktet, samt de forskellige behandlingsområder, hvad du bør være opmærksom på, samt hvordan behandlingen foregår.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close