Fedtfrysning (CoolTech)

Bliv ringet op og hør mere om fedtrysning med CoolTech

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Slip af med genstridigt fedt med fedtfrysning – helt uden kirurgi

Mange oplever, at selvom de gør alt det rigtige, vil noget fedt bare ikke forsvinde, og det kan være enormt frustrerende. Hvis man spiser sundt og dyrker meget motion, men ikke kan slippe af med det uønskede fedt, kan man vælge at få en CoolTech fedtfrysning, hvorved man kan opnå det sunde udseende, som passer til ens livsstil.

Behandlingen her er altså til dig, som i forvejen gør alt det rigtige, men har enkelte problemområder, du har brug for hjælp til at få styr på. Helt uden kirurgi og drastiske metoder kan du eksempelvis få dansehåndtagene (flankerne) væk med CoolTech (fedtfrysning), så din krop ser symmetrisk og endnu mere skøn ud. Ved hjælp af denne fedtfrysning behandling kan du altså få et sundt og slankt udseende, som passer til dig og ser helt naturligt ud.

Hos Inviocare har vi et dygtigt team, som står klar til at assistere dig. Ønsker du at vide mere om teamet, kan du læse om Speciallæge Michael Heidenheim, som er ansvarlig for kosmetologiske behandlinger, eller se resten af teamet her.

Så stor forskel kan CoolTech (Fedtfrysning) gøre og læs om resultatet

Med en CoolTech (fedtfrysning) behandling kan du opnå en reduktion på op til 25% af fedtdepoter forskellige steder på kroppen. Med denne behandlingstype kan man behandle specifikke problemområder, som du ikke har haft held med at ændre på andre måder.

Områder vi behandler med fedtfrysning:

  • Maven
  • Flankerne
  • BH-delle
  • Mormorarme
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg
  • Nedre balleområde

De fleste har ikke brug for mere end 2-3 behandlinger med fedtfrysning, og mange opnår det ønskede resultat efter blot én CoolTech behandling. Fordelingen af fedtceller varierer fra person til person, og derfor er resultatet forskelligt, men langt de fleste bliver glade og tilfredse med resultatet. Det er imidlertid klinisk dokumenteret, at der findes under 10%, som denne fedtfrysning behandling ganske enkelt ikke virker på. Ligeledes kan der forekomme overgange fra det behandlede område til det ikke-behandlede område, hvilket kan føles som små ujævnheder.

Fordelene ved CoolTech systemet er blandt andet det tydelige resultat efter blot én enkelt behandling samt, at behandlingen er næsten smertefri og ikke kræver særlig hvile eller forbehold efterfølgende. Behandling med fedtfrysning er langt mere skånsom end fedtsugning, da man ikke laver et direkte indgreb på kroppen, og den er især god at anvende på de områder, der har vist sig genstridige.

Før Efter

Cooltech på nedre mave

Kunden har modtaget en enkelt permanent fedtreducerende CoolTech behandling på nedre mave. Resultat: En flot reduktion på hele 7 cm i omkreds.

Bestil en gratis konsultation på klinikken

Inden en behandling med CoolTech skal du til en gratis konsultation på klinikken. For at du kan opnå de bedste resultater med denne behandlingstype, skal behandlingen nemlig tilpasses dig og din krop. Mulighederne med CoolTech fedtfrysning er mange, og vi ønsker naturligvis at tilpasse behandlingen til dig og dine behov og ønsker.

Ved konsultationen vil vores fagpersonale vurdere netop din problemstilling og give dig et kvalificeret bud på, hvor mange behandlinger du skal have for at opnå det ønskede resultat Det er helt individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, men vi starter altid et forløb med en grundig konsultation, således at du og vores behandlere kan komme frem til en fælles plan for behandlingsforløbet.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Sådan foregår Fedtfrysning (Cooltech) behandlingen

Med CoolTech anvender man en særlig teknologi, hvorved fedtceller fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem. Det efterlader dig altså med et færre antal fedtceller blot ved brug af frysning, og metoden er uden direkte indgreb i kroppen. Den er sikker og effektiv, og det synlige resultat er meget markant.

En CoolTech behandling varer 60-70 minutter og kræver ingen bedøvelse. Behandlingen foregår ved, at man med en særlig CoolTech-applikator suger fedtvævet ind med et vakuumtryk. Her påvirker kontrolleret kulde det pågældende område og nedkøler det til maksimum 8 minusgrader, hvilket resulterer i at fedtcellerne dræbes. Efterfølgende transporteres de på helt naturlig vis væk fra området ved hjælp af kroppens egne mekanismer, som sørger for, at de døde fedtceller udskilles.

Under selve behandlingen kan vakuumtrykket føles som en stramhed i huden, men teknologien er yderst skånsom mod huden og giver generelt begrænsede gener.

I forbindelse med en CoolTech (fedtfrysning) behandling er det muligt at booke en lækker maske fra ZO Skin Health, så du får perfekt hud.

Værd at vide før din fedtfrysning behandling med CoolTech

Mange kunder vælger at slappe af, læse en bog eller arbejde under fedtfrysning behandlingen, og der er ingen restitutionsperiode efterfølgende. Dette er netop også en af grundene til, at denne metode er så populær. Vi anbefaler vores kunder at tage løstsiddende tøj på efter behandlingen, da området kan føles lidt ømt, men ud over det er der ingen særlige forbehold at tage. Efter behandlingen kan du fortsætte din dag uforandret uden særlige hensyn og derefter blot vente på at se de gode resultater.

Da CoolTech går ind og påvirker det dybere fedtlag, skal kroppen have tid til at rydde op i vævet og transportere de døde fedtceller væk, og det kan godt tage lidt tid. Det er en helt naturlig proces, som kroppen selv går i gang med efter fedtfrysning behandlingen. Efter ca. 4 uger vil du begynde at kunne se et resultat, og efter 12 uger kan du se det endelige resultat. Efter 6-8 uger kan behandlingen gentages på det samme område, hvis det ønskes.

CoolTech-teknologien er klinisk testet på baggrund af over 1.000.000 behandlinger med en kundetilfredshed på mere end 90%. Vil du også prøve kræfter med denne fedtreducerende behandlingsform, så kontakt klinikken for at høre mere om CoolTech fedtfrysning hos Inviocare i København, vores behandlinger og hvordan vi kan hjælpe dig med netop dine problematiske områder.

Book en uforpligtende konsultation med en af vores sygeplejersker for at høre, hvad fedtfrysning med CoolTech kan gøre for dig og dine problemområder. CoolTech er på niveau med fedtsugning, men det kræver intet kirurgisk indgreb og derfor er det en skånsom og nem måde at slippe af med uønskede fedtceller på.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE