CoolTech (Fedtfrysning)

Prisgaranti på fedtfrysning

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bestil tid eller få en uforpligtende konsultation

Hvad er CoolTech?

CoolTech er en fedtreducerende behandling til kroppen med et permanent resultat. CoolTech teknologien anvender såkaldt kryolipolyse, hvilket betyder at fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem, så en samlet reduktion af fedtceller opnås.

Metoden er non-invasiv, sikker og effektiv og det synlige resultat er så markant, at man sammenligner CoolTech med fedtsugning – dog helt uden kirurgi.

Fordelene ved CoolTech systemet er det tydelige resultat efter blot én behandling, samt at behandlingen er næsten smertefri og ikke kræver særlig hvile eller anden rekonvalescens.

Behandlingen er langt mere skånsom end fedtsugning og er især god at anvende på de områder, der har vist sig genstridige selv når du gør alt det rigtige. Det er også en oplagt behandlingsform, hvis du har specifikke ønsker om fedttab på et bestemt område.

CoolTech teknologien er klinisk testet på baggrund af over 1.000.000 behandlinger – med en kundetilfredshed på mere end 90%.

Hvilket resultat får jeg?

Med CoolTech kan du opnå en reduktion af fedtdepoter forskellige steder på kroppen på op til 25%. Vi kan behandle maven, flankerne, hofteområdet, yder- og inderlår, knæ, ryg og det nedre balleområde.

Da CoolTech går ind og påvirker det dybere fedtlag, skal kroppen have tid til at rydde op i vævet og transportere de nedbrudte fedtceller væk. Efter ca. 4 uger vil du begynde at kunne se et resultat og efter 12 uger kan du se det endelige resultat. Efter 6-8 uger kan behandlingen gentages på samme område.

De fleste har ikke brug for mere end 2-3 behandlinger og mange opnår det ønskede resultat efter blot én CoolTech behandling. Fordelingen af fedtceller varierer fra person til person, derfor er resultatet forskelligt. Det er dog klinisk dokumenteret at der findes 10% som ikke responderer på denne behandling. Ligeledes kan der forekomme overgange fra det behandlede område til det ikke-behandlede område, hvilket kan føles som ujævnheder. Mange kunder oplever en opstrammende effekt, men dette er ikke klinisk dokumenteret.

Skal jeg konsulteres først?

For at du kan opnå de bedste resultater skal behandlingen tilpasses dig og din krop. Derfor er det vigtigt at du starter med at booke en gratis konsultation på klinikken. Vores fagpersonale vil vurdere netop din problemstilling og give dig et kvalificeret bud på, hvor mange behandlinger du skal have for at komme i mål med dine ønsker. Det er helt individuelt hvor mange behandlinger, der skal til, men vi starter altid et forløb med en grundig konsultation.

Hvordan foregår behandlingen?

En CoolTech behandling varer 60-70 minutter og kræver ingen bedøvelse. Behandlingen foregår ved at Cooltech applikatoren suger fedtvævet ind med et vacuumtryk, hvorefter en kontrolleret kulde påvirker området så fedtcellerne går til grunde. De transporteres herefter naturligt væk via kroppens eget lymfesystem og udskilles.

Under selve behandlingen kan vaccumtrykket føles som en stramhed i huden, men teknologien er skånsom mod huden og giver generelt begrænset gene.

Mange kunder vælger at slappe af, læse en bog eller arbejde under behandlingen og der er ingen restitutionsperiode. Vi anbefaler vores kunder at tage løstsiddende tøj på efter behandlingen da området kan føles lidt ømt. Du kan dog fortsætte din dag uforandret uden nogen særlige foranstaltninger.

Book en uforpligtende snak med en af vores sygeplejersker for at høre hvad CoolTech kan gøre for dig.

Se vores anmeldelser på Google og Facebook hvor vi er stolte af at have over 100 anmeldelser samlet med en score på 5 ud af 5 stjerner.