Fedtfrysning (CoolTech)

Bliv ringet op og hør mere om fedtrysning med CoolTech

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Slip af med genstridigt fedt med fedtfrysning – helt uden kirurgi

Mange oplever at de på trods af sund livsstil, kan have svært ved at slippe af med fedt på bestemte områder af kroppen. Dette kan være enormt frustrerende for den enkelte og føre til at man ikke føler sig tilpas i sin krop. Genstridige fedtdepoter kan være genetisk betinget og derfor være enormt svært at komme til livs.

CoolTech også kaldet fedtfrysning, er en populær, ikke-kirurgisk behandling, som gør det muligt at reducere fedtdepoter med op til 25%.

Fordelene ved CoolTech er blandt andet at behandlingen er meget effektiv, næsten smertefri og langt mere skånsom for kroppen end eksempelvis kirurgi.

Populære behandlingsområder:

  • Maven
  • Flankerne
  • BH-delle
  • Mormorarme
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg
  • Nedre baldeområde

Resultat af CoolTech (Fedtfrysning)

Resultatet efter CoolTech behandling vil være permanent. De fleste opnår en reduktion af fedtceller i det behandlede område på 20-25 %, og få helt op til 45%.

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til, for at opnå det ønskede resultat. I mange tilfælde vil en enkelt behandling være nok, men nogle gange skal der 2-3 behandlinger til.

Fordelingen af fedtceller varierer fra person til person, og effekten vil derfor variere. Det er imidlertid klinisk dokumenteret, at der findes under 10%, som behandlingen ganske enkelt ikke har effekt på. CoolTech er klinisk testet på baggrund af over 1.000.000 behandlinger med en kundetilfredshed på mere end 90%.

Før Efter

Cooltech på nedre mave

Kunden har modtaget en enkelt permanent fedtreducerende CoolTech behandling på nedre mave. Resultat: En flot reduktion på hele 7 cm i omkreds.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling med CoolTech, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos vores sygeplejerske. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger. Efter konsultationen må du gerne behandles samme dag.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve behandlingen

Behandlingen foregår ved, at man med en særlig CoolTech-applikator suger fedtvævet ind med et vakuumtryk. Herved laves en kontrolleret nedkøling til maksimum 8 minusgrader, af det pågældende område.

Behandlingen varer 70 minutter og kan være forbundet med let ubehag, særligt de første minutter af behandlingen, hvorefter behandlingen er smertefri for langt de fleste. 

Nedkølingen resulterer i at fedtcellerne dræbes. Efterfølgende transporteres de på helt naturlig vis væk fra området ved hjælp af kroppens egne mekanismer, som sørger for, at fedtceller udskilles. Efter ca. 4 uger vil du begynde at kunne se et resultat, og efter 12 uger kan du se det endelige resultat. Efter 12 uger kan behandlingen gentages på det samme område, hvis det ønskes.

Værd at vide før behandling

Mange kunder vælger at slappe af, læse en bog eller arbejde under behandlingen.

Vi anbefaler vores kunder at tage løstsiddende tøj på efter behandlingen, da området kan føles lidt ømt. Efter behandlingen kan du fortsætte din dag uforandret uden særlige hensyn og derefter blot vente på at se de gode resultater.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE