Fedtfrysning (CoolTech)

Bliv ringet op og hør mere om fedtrysning med CoolTech

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Cooltech fedtfrysning – Slip af med unønskede kilo

Mange mennesker kæmper en kamp mod kroppens fedtdepoter, og de steder på kroppen, hvor fedt er særligt synligt. Mange prøver med store livsstilsændringer og endeløse slankekure eller lange forløb i diverse fitnesscentre, uden at opnå tilfredsstillende resultater.

Når frugten af dit hårde arbejde udebliver, kan det føles enormt frustrerende, særligt hvis det efterlader dig med en følelse af utilfredshed ved egen krop. Men af og til handler det ikke om livsstil, men om arvemasse. For genstridige fedtdepoter kan faktisk være genetisk betinget og derfor også være ekstra svære at komme til livs. Her kommer CoolTech ind i billedet.

CoolTech kaldes også for fedtfrysning. Det er en ikke-kirurgisk, non-invasiv behandling, der gør det muligt at reducere de mere genstridige fedtdepoter med op til hele 25%.
Fordelene ved CoolTech er blandt andet at behandlingen er meget effektiv, næsten smertefri og langt mere skånsom for kroppen end eksempelvis kirurgi.

CoolTech fedtfrysning har vundet stor popularitet gennem de sidste par år hos både mænd og kvinder. Det har det blandt andet, fordi behandlingen er effektiv mange forskellige steder på kroppen, der alle har tendens til at danne mere genstridige fedtdepoter. Netop disse steder har med tiden også fået tilnavne så som dansehåndtag, dobbelthage, mormorarme og meget andet.

Populære behandlingsområder:

  • Maven
  • Flankerne
  • BH-delle
  • Mormorarme
  • Yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg
  • Nedre baldeområde

Resultat af CoolTech (Fedtfrysning)

​Når du træner dine fedtdepoter væk, kan de med tiden komme tilbage, når vi foretager ændringer i vores livsstil. Derfor har du måske også spurgt dig selv du burde prøve behandlingen. For er fedtfrysning permanent?
Med denne form for behandling kan vi svare: ja. En behandling med CoolTech, giver dig permanente resultater. Det betyder, at de fedtceller, der fryses væk, vil være væk for altid. Er du stadig ikke helt tilfreds med fordelingen af fedtdepoter, kan behandlingen gentages efter 12 uger.

De fleste vil opleve en reduktion af fedtceller på 20-25% i det behandlede område. Nogle endda helt op til 45%, ved flere behandlinger.

Fordi kroppe er forskellige, vil det også være forskelligt, hvor mange behandlinger som den enkelte finder nødvendige, førend man opnår det ønskede resultat. For nogle vil blot en enkelt behandling være tilstrækkeligt, mens andre vælger at gå med 2-3 behandlinger.

Fedtfrysning, virker det?

Sådan tænker mange mennesker, når de første gang hører om behandlingen. Er du nervøs for om behandlingen vil fungere for dig? Flere studier viser, at kun en meget lille procentdel, ikke har gavn af behandlingen. Det er klinisk dokumenteret, at der findes under 10% for hvem, behandlingen ikke har haft effekt. Behandling med CoolTech er testet på baggrund af mere end 1.000.000 behandlinger med en kundetilfredshed på mere end 90%.

For nogle kræver det mange overvejelser, førend de føler sig trygge ved behandlingen. Er du i tvivl, eller skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Før Efter

Cooltech på nedre  mave

Fedtfrysning før og efter billeder: Kunden har modtaget en enkelt permanent fedtreducerende CoolTech behandling på nedre del af maven. Resultat: En flot reduktion på hele 7 cm i omkreds.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling med CoolTech, får du en gratis konsultation med en af vores sygeplejersker. Konsultationen er et lovkrav, der sikrer, at du får alle de informationer, der måtte være nødvendige før behandlingen foretages.

En forundersøgelse er en del af din konsultation. Her kan du blandt andet få svar på eventuelle spørgsmål og tanker, du måtte have om behandlingen. Vores sygeplejersker vil vejlede og oplyse dig om selve behandlingen og om eventuelle bivirkninger.

Når først konsultationen er overstået er du klar til behandlingen, der endda kan foretages den samme dag, hvis du ønsker det.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve behandlingen

Behandlingen foregår ved brug af en særlig CoolTech-applikator. Den fungerer ved at suge fedtvævet ind med et vakuumtryk. Herved laves en kontrolleret nedkøling af vævet til maksimalt 8 minusgrader, af det pågældende område.

Behandlingen varer 70 minutter og kan af og til være forbundet med let ubehag, særligt de første minutter, hvorefter behandlingen er smertefri for langt de fleste.

Nedkølingen gør, at fedtcellerne dræbes. Herefter bruger kroppen sine egne mekanismer, til at transportere de døde fedtceller væk fra det behandlede område og sørger for, at de bliver udskilt. Efter ca. 4 uger vil du begynde at kunne se et resultat, og efter 12 uger kan du se det endelige resultat. Efter 12 uger kan behandlingen gentages på det samme område, hvis det ønskes.

Værd at vide før behandling

Mange af vores kunder vælger at slappe af, lytte til musik, læse en bog eller arbejde under behandlingen.

Vi anbefaler at tage løstsiddende tøj på efter behandlingen, da området kan føles lidt ømt. Efter behandlingen kan du fortsætte din dag uforandret, uden særlige hensyn og derefter blot vente på at se de gode resultater.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁