Om Inviocare

Vi tilbyder anerkendte kosmetiske behandlinger hos Inviocare

Inviocare er en innovativ kosmetisk speciallægeklinik som tilbyder velkendte kosmetiske behandlinger med det mest sikre, bedste og nyeste udstyr på markedet.

Klinikken ligger i det centrale København i smukke ny renoverede lokaler og atmosfæren er eksklusiv, rolig og diskret.
Vi arbejder yderst professionelt på klinikken og vores team er ungdommeligt, veluddannet, utrolig kompetent og certificerede i alle behandlinger. Vi sørger altid for at være up to date med de nyeste teknikker og deltager i kurser i både ind- og udland.

Vores værdier

Vi vægter professionalisme, ærlighed, faglig stolthed, grundighed og tryghed utrolig højt. Kundens sikkerhed er nummer et og vi giver vores kunder top service samt en god og personlig vejledning.

Bekymringsrynken

Hvilke behandlinger tilbyder vi?

For at du kan opnå de bedste resultater anbefaler vi altid at du booker en gratis konsultation på klinikken. Ved nogle behandlinger er en konsultation et lovkrav og der er ydermere 48 timers betænkningstid.

Behandlinger vi tilbyder hos Inviocare:

HVILKE PRODUKTER BRUGER VI?

Hos Inviocare går vi ikke på kompromis med vores produkters kvalitet og vi bruger de bedste produkter på markedet:

Juvéderm, Botox samt ZO Skin Health.

Vil du lære vores behandlere bedre at kende inden din behandling?

Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Inviocare er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til udførsel af kosmetiske behandlinger såsom laser, filler, Botox samt anden medicinsk behandling.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.
Som patient vil du opleve, at nogle kosmetiske behandlinger ifølge lovgivningen kræver 48 timers eller 1 uges betænkningstid, fra konsultation til behandling. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundigt informeret, og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Danmark har en restriktiv og udførlig lovgivning inden for kosmetisk behandling. Lovgivningen har til hensigt at opretholde patientsikkerhed og kvalitet, og Styrelsen for Patientsikkerhed fører derfor tilsyn på registerede kosmetiske klinikker.

Styrelsen for Patientsikkerhed gennemførte inspektion hos Inviocare den 8. december 2018. I vedhæftede rapport bekræftes det, at Inviocare levede op til alle målepunkter i lovgivningen. Dette vidner om et sundhedsfagligt niveau i absolut topklasse.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁

Find os her:

Inviocare Klinik

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

København

Palægade 4, 3. th.
1261 København K

Tlf.: +45 51 88 15 34
cph@inviocare.com

Parkering

Vi henviser til Jeudan parkeringshus ved Skuespilhuset.
Sankt Annæ Plads 32, 1250 København K.