Om Inviocare

Vi tilbyder anerkendte kosmetiske behandlinger hos Inviocare

Inviocare er en innovativ kosmetisk speciallægeklinik som tilbyder velkendte kosmetiske behandlinger med det mest sikre, bedste og nyeste udstyr på markedet.

Klinikken ligger i det centrale København i smukke ny renoverede lokaler og atmosfæren er eksklusiv, rolig og diskret.
Vi arbejder yderst professionelt på klinikken og vores team er ungdommeligt, veluddannet, utrolig kompetent og certificerede i alle behandlinger. Vi sørger altid for at være up to date med de nyeste teknikker og deltager i kurser i både ind- og udland.

Vores værdier

Vi vægter professionalisme, ærlighed, faglig stolthed, grundighed og tryghed utrolig højt. Kundens sikkerhed er nummer et og vi giver vores kunder top service samt en god og personlig vejledning.

Hvilke behandlinger tilbyder vi?

For at du kan opnå de bedste resultater anbefaler vi altid at du booker en gratis konsultation på klinikken. Ved nogle behandlinger er en konsultation et lovkrav og der er ydermere 48 timers betænkningstid.

Behandlinger vi tilbyder hos Inviocare:

HVILKE PRODUKTER BRUGER VI?

Hos Inviocare går vi ikke på kompromis med vores produkters kvalitet og vi bruger de bedste produkter på markedet:

Juvéderm, Botox samt ZO Skin Health.

Vil du lære vores behandlere bedre at kende inden din behandling?

Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Inviocare er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til udførsel af kosmetiske behandlinger såsom laser, filler, Botox samt anden medicinsk behandling.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.
Som patient vil du opleve, at nogle kosmetiske behandlinger ifølge lovgivningen kræver 48 timers eller 1 uges betænkningstid, fra konsultation til behandling. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundigt informeret, og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Danmark har en restriktiv og udførlig lovgivning inden for kosmetisk behandling. Lovgivningen har til hensigt at opretholde patientsikkerhed og kvalitet, og Styrelsen for Patientsikkerhed fører derfor tilsyn på registerede kosmetiske klinikker.

Styrelsen for Patientsikkerhed gennemførte inspektion hos Inviocare den 8. december 2018. I vedhæftede rapport bekræftes det, at Inviocare levede op til alle målepunkter i lovgivningen. Dette vidner om et sundhedsfagligt niveau i absolut topklasse.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Find os her:

Inviocare Klinik

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

København

Palægade 4, 3. th.
1261 København K

Tlf.: +45 51 88 15 34
cph@inviocare.com

Parkering

Vi henviser til Jeudan parkeringshus ved Skuespilhuset.
Sankt Annæ Plads 32, 1250 København K.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close