Om Inviocare

Vi tilbyder anerkendte kosmetiske behandlinger hos Inviocare

Inviocare er en innovativ kosmetisk speciallægeklinik som tilbyder velkendte kosmetiske behandlinger med det mest sikre, bedste og nyeste udstyr på markedet.

Klinikken ligger i det centrale København i smukke ny renoverede lokaler og atmosfæren er eksklusiv, rolig og diskret.
Vi arbejder yderst professionelt på klinikken og vores team er ungdommeligt, veluddannet, utrolig kompetent og certificerede i alle behandlinger. Vi sørger altid for at være up to date med de nyeste teknikker og deltager i kurser i både ind- og udland.

Vores værdier

Vi vægter professionalisme, ærlighed, faglig stolthed, grundighed og tryghed utrolig højt. Kundens sikkerhed er nummer et og vi giver vores kunder top service samt en god og personlig vejledning.

Hvilke behandlinger tilbyder vi?

For at du kan opnå de bedste resultater anbefaler vi altid at du booker en gratis konsultation på klinikken. Ved nogle behandlinger er en konsultation et lovkrav og der er ydermere 48 timers betænkningstid.

Behandlinger vi tilbyder hos Inviocare:

HVILKE PRODUKTER BRUGER VI?

Hos Inviocare går vi ikke på kompromis med vores produkters kvalitet og vi bruger de bedste produkter på markedet:

Juvéderm, Botox samt ZO Skin Health.

Vil du lære vores behandlere bedre at kende inden din behandling?

Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Inviocare er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til udførsel af kosmetiske behandlinger såsom laser, filler, Botox samt anden medicinsk behandling.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.
Som patient vil du opleve, at nogle kosmetiske behandlinger ifølge lovgivningen kræver 48 timers eller 1 uges betænkningstid, fra konsultation til behandling. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundigt informeret, og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Danmark har en restriktiv og udførlig lovgivning inden for kosmetisk behandling. Lovgivningen har til hensigt at opretholde patientsikkerhed og kvalitet, og Styrelsen for Patientsikkerhed fører derfor tilsyn på registerede kosmetiske klinikker.

Styrelsen for Patientsikkerhed gennemførte inspektion hos Inviocare den 8. december 2018. I vedhæftede rapport bekræftes det, at Inviocare levede op til alle målepunkter i lovgivningen. Dette vidner om et sundhedsfagligt niveau i absolut topklasse.

Anmeldelser fra Facebook

Det var med store forventninger at jeg ankom til Inviocare i Palægade.
Flotte lokaler mødte mig da jeg ankom og en meget serviceminded sygeplejeske tog imod mig og viste mig rundt.
Behandlingen jeg fik hedder "Simulation peeling". Sikken en skøn omgang. Grundig rens og en helt særlig peeling med lækre produkter, var det jeg kunne nyder i afslappede omgivelser, med god musik og grundig information fra sygeplejersken.
Jeg kom derfra med en strålende hud, skøn følelse og lyst til at komme igen - snart!
Mine forventninger blev bestemt indfriet.

Ninna Rosendahl Madsen Avatar
Ninna Rosendahl Madsen

Uovertruffen, fantastisk god oplevelse. Fra start af var der utrolig højt niveau på service. Jeg blev modtaget med åbne arme og smil og fik kaffe, frugt og chokolade inden behandlingen. Jeg fik en kemisk peeling og man kan allerede se en forskel. Jeg har booket de næste to behandlinger så det bliver et forløb på 3 og herefter er min hud som ny. Selve behandlingen var enormt behagelig og den afslappende musik gjorde man røg helt ned i gear.
Jeg vil til hver en tid anbefale folk at få en behandling på denne utrolig flotte klinik i København.

Anders Møller Rex Avatar
Anders Møller Rex

Det er min yndlings klinik.
Jeg var til laserbehandling og det viser sig at de har meget højt dansk kvalitet og de har de bedste og perfekte competance hos søde personel, som man kan kunne forvente.
Selve behandling med den ny Diod laser var fantastisk. Det føles bare som små stikker og lyset bliver ikke varmt ligesom som de gamle laser gøre.
De har forklaret meget perfekt om behandling og det blev gjort godt forberedelse.
Jeg vil kommer igen til dem til flere laserbehandlinger og tænker om at få fedfrysning på BH og flanke zone.

Diana Titani Avatar
Diana Titani

Jeg fik kendskab til inviocare, da jeg vandt en konkurrence i december 2016. Jeg vandt en skinbooster, og var lidt nervøs over alle de stik. Men keg blev mødt en super skønt personale og virkelig lækre omgivelser. Jeg slappede helt af, da jeg lå der i stolen. De efterfølgende gange var der ingen summen i maven, for jeg vidste, at jeg var i trygge hænder.
Jeg kommer nu fortsat hos inviocare, da de er gode og professionelle, samt hele atmosfæren bare er lækker!

Line Stendorf Avatar
Line Stendorf

Inviocare er virkelig den bedste klinik! Den er æstetisk smuk, og personalet er så søde, imødekommende og professionelle 🙂 De tager sig god tid til én, og man føler virkelig, at man er i gode hænder. Både mig selv, og mine andre veninder er aldrig gået skuffet derfra, og behandlingerne og resultaterne har været langt over vores forventninger (Y) Jeg kan kun anbefale inviocare 🙂

Julie Anna Friis Avatar
Julie Anna Friis

Fik for et par uger siden foretaget CoolTech på maven og syntes allerede, her 3,5 uge efter, at jeg kan se tydelig forskel.. Intet mindre end fantastisk!..
Jeg fik på samme tidspunkt en ZO behandling som efterlod min hud imponerende frisk og blød og jeg glæder mig allerede til næste gang:-)
Skønne og smukke lokaler og søde medarbejdere.

Mette Aarup Avatar
Mette Aarup

Inviocare tilbyder et bredt udvalg af behandlinger. Personalet er smilende og yderst professionelle. Klinikken er indbydende og ligger i gå afstand fra Kongens Nytorv. Man bliver som kunde lyttet til og der bliver sat god tid af til en.
Inviocare får mine varmeste anbefalinger og 5 stjerner.

Camilla Gausbo Gleitze Avatar
Camilla Gausbo Gleitze

Blev gjort opmærksom på Inviocare via en veninde og valgte at få afprøvet cooltech fedtfrysning - det virker!
Fik top professionel behandling i de skønneste og smukkeste lokaler af nogen fantastiske tøser. Kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen!

Birgitte Mader Avatar
Birgitte Mader

Utrolig flot klinik med meget imødekommende og professionelle behandlere.
Jeg har været kunde i snart et år og er mere end tilfreds. Især deres ZO behandlinger og produkter kan klart anbefales, jeg kunne se forskel efter bare 2 måneder hos Inviocare!

Derya Balci Avatar
Derya Balci

Find os her:

Inviocare Klinik

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

København

Palægade 4, 3. th.
1261 København K

Tlf.: +45 51 88 15 34
cph@inviocare.com

Parkering

Vi henviser til Jeudan parkeringshus ved Skuespilhuset.
Sankt Annæ Plads 32, 1250 København K.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close