Om Inviocare

Mød vores team

Erla Øregaard

Erla Øregaard

Klinikchef / Sygeplejerske

“Det er en daglig gave at få lov at gøre et menneske stolt af sig selv igen. Æstetisk velvære handler om at få muligheden for at føle sig godt tilpas indefra såvel som udefra. Vigtigheden af det, kan jeg ikke understrege nok.” Sådan siger sygeplejerske Erla …

Læs mere

Annabell Bønløkke Hansen

Annabell Bønløkke Hansen

Sygeplejerske

Annabell Bønløkke Hansen er bacheloruddannet sygeplejerske med flere års erfaring i hospitalsvæsnet på hhv. Amager Hospital samt Bispebjerg Hospital. Annabell arbejder som kosmetisk sygeplejerske hos Inviocare og hun er certificeret i laserbehandlinger …

Læs mere

Michael Heidenheim

Michael Heidenheim

Speciallæge

Michael Heidenheim er speciallæge i dermatologi og ansvarlig for kosmetologiske behandlinger hos Inviocare – omfattende IPL-laserterapi af uønsket hårvækst samt pigment- og lysbetingede aldersforandringer. Derudover er Michael …

Læs mere

Casper Tingkær

Casper Tingkær

Administrerende Direktør / Medindehaver

Som grundlægger og medindehaver af Inviocare er Casper Tingkærs højeste prioritet at give den bedst mulige værdi for alle involverede parter, hvad enten det er medarbejdere, forretningspartnere, leverandører eller kunder. Casper har mere end 12 års erfaring …

Læs mere

Christa Bormann

Christa Bormann

Klinikkoordinator / Behandler

Christa Bormann er klinikkoordinator hos Inviocare og er derfor tovholder for klinikkens behandlere og er ansvarlig for Inviocares DNA. Christa byder klinikkens kunder velkommen, sørger for at alle føler sig hjemme og at kunderne får en …

Læs mere

Vi styrker dit udseende og booster dit velvære

Inviocare er en innovativ kosmetisk klinik med højt fagligt uddannet personale som alle er registrerede og certificerede. På klinikken udfører vi følgende behandlinger: Filler, Botox, CoolTech fedtfrysning, Reviv vitaminindsprøjtninger, ZO peeling, skinbooster, permanent hårfjerning og laser. Vi anvender kun de bedste produkter på markedet og vi har de nyeste maskiner til blandt andet fedtfrysning og hårfjerning. Alle konsultationer er gratis.

Inviocare står for skønhed som kommer indefra: Et ydre der stråler af vitalitet samt en krop der føles dynamisk og velfungerende. Vores fokus er at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger baseret på medicinske studier og beviselige resultater.

Inviocare er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed og vi lever op til alle målepunkter i lovgivningen uden anmærkninger. Dette bevidner om et sundhedsfagligt niveau i absolut topklasse.

Vi glæder os til at behandle dig på klinikken!

Læs mere om effekten af din Inviocare behandling

Har du kragetæer om øjnene? Træt og grå hud?
Eller trænger du bare til et pift af ny, frisk energi? Vi kan hjælpe dig!

Book nu

Tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Inviocare er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til udførsel af kosmetiske behandlinger såsom laser, filler, botox samt anden medicinsk behandling.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.
Som patient vil du opleve, at nogle kosmetiske behandlinger ifølge lovgivningen kræver 48 timers eller 1 uges betænkningstid, fra konsultation til behandling. Andre behandlinger må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundigt informeret, og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Danmark har en restriktiv og udførlig lovgivning inden for kosmetisk behandling. Lovgivningen har til hensigt at opretholde patientsikkerhed og kvalitet, og Styrelsen for Patientsikkerhed fører derfor tilsyn på registerede kosmetiske klinikker.

Styrelsen for Patientsikkerhed gennemførte inspektion hos Inviocare den 22. September 2016. I vedhæftede rapport bekræftes det, at Inviocare levede op til alle målepunkter i lovgivningen, samt ingen øvrige anmærkninger havde. Dette bevidner om et sundhedsfagligt niveau i absolut topklasse.

Hvor er vores klinikker?

Inviocare er repræsenteret i hele Skandinavien

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

København

Palægade 4, 3. th.
1261 København K

Tlf.: +45 51 88 15 34
cph@inviocare.com

Stockholm

Klinikken er på vej.

Oslo

Klinikken er på vej.

København

Palægade 4, 3. th.
1261 København K

+45 77 99 32 30