Filler

Alle nye kunder får 25% rabat på 1. behandling. Eksisterende kunder får 25% rabat på hver 5. behandling.

Bliv ringet op og hør mere om filler

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et mere harmonisk ansigt med filler

Med alderen mindskes vores fedtdepoter, muskelmasse, og knoglestruktur, hvilket resulterer i at vores hud bliver mere slap. Derudover vil vores naturlige produktion af hyaluronsyre (sukkerstof i huden) falde, hvilket  gør det sværere at opretholde fugtbalancen i vores hud. Kombinationen af disse ting, medfører at huden i ansigtet bliver mindre fast og elastisk, hvilket kan få os til at se trætte og uoplagte ud, selvom det ikke nødvendigvis er sådan vi føler os.

Produkt og virkning

Ved at behandle med filler, er det muligt at genskabe volumen i de områder hvor vi har mistet fylde, eller blot for at skabe et mere harmonisk ansigt. Filler udfylder huden indefra, hvilket har en udglattende og opstrammende effekt på huden. Ydermere bidrager filler med massere af fugt til huden, hvilket vil forbedre hudkvaliteten i det behandlede område. Resultatet vil blive meget naturligt.

Hos Inviocare anvender vi ikke-permanente fillers, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre (sukkerstof der ligner kroppens egen). Produkterne er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet, på hals og på hænderne. Risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed er meget lav, da produkterne er fremstillet til kosmetisk brug og uden brug af animalske proteiner.

Populære behandlingsområder

Du vil altid blive grundigt vejledt i, hvilken behandling der vil passe til dig.

Der findes mange behandlingsmuligheder med Filler, men nogle af de mest populære behandlinger er følgende:

  • Fylde i læber
  • Nasolabiale linjer (dybe furer fra næsen ned mod munden)
  • Tabt fylde i kinder og på kindben
  • Nedadgående mundvige
  • Rande under øjne (tåretrug)
  • “Ryge-rynker” omkring munden
  • Hage
  • Kæbelinje
  • Hals, décolleté og hænder

Behandlingen tilpasses dig og dine ønsker

Det er individuelt hvor mange ml. der skal bruges til en filler behandling, og derfor rådgiver vi dig naturligvis inden en behandling, så behandlingen kan tilpasses netop dine behov. Mængden af filler afhænger af dine personlige ønsker, tilstanden på din hud og de områder, der skal behandles. Du kan selvfølgelig altid kontakte klinikken, hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i en filler behandling hos Inviocare i København.

Før Efter

Læbeforstørrelse

Smuk, diskret og naturlig forstørrelse af læberne med Juvéderm filler. Der er brugt 1 ml filler og holdbarheden er ca. 3-6 måneder. Efterbilledet er taget lige efter behandlingen så hævelsen vil falde efter nogle dage.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling med filler, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos enten vores kosmetiske sygeplejerske eller vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger.

Efter konsultationen skal der gå minimum 48 timer, inden du må blive behandlet. 

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve behandlingen

Filler behandlingen vil blive foretaget af en kosmetisk sygeplejerske i klinikken.

Før behandlingen vil du få taget billeder til din journal, og dit ansigt vil blive grundigt afvasket og desinficeret, for at minimere risikoen for infektion. Herefter vil behandlingsområdet afmærkes og lokaliseres.

Selve behandlingen udføres ved at filleren injiceres i huden med en tynd nål, ved brug af sikre teknikker.

Afhængigt af hvilket område der behandles, anvendes ofte en teknik med ”Cannula” (lang nål med flad spids), for at minimere risikoen for blandt andet at briste kar og lave blå mærker.

Injektionerne kan være forbundet med let ubehag/smerte, men efter ønske kan der anvendes lokalbedøvende creme inden behandlingen påbegyndes.

Efter behandlingen

Resultatet af en behandling med filler vil være et naturligt og mere friskt/harmonisk udseende.

Resultatet kan man se allerede umiddelbart efter behandlingen, dog vil det endelige resultat først være tilstede et par uger efter behandlingen, når filleren har integreret sig med det omkringliggende væv i huden.

Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme let rødme, hævelse og ømhed i det behandlede område. Desuden er der altid risiko for blå mærker.

Dette er et normalt resultat af injektionen, men det er ikke farligt. Ubehaget vil være midlertidigt og forsvinder generelt i løbet af 1-2 dage. Hævelse efter en behandling af læber kan dog vare en smule længere.

De første 24 timer efter behandling, frarådes det at man masserer/røre ved området, samt at man dyrker hård motion, indtager alkohol, eller udsættes for direkte sollys og ekstrem varme/kulde. Desuden frarådes det at anvende make-up i det behandlede område i minimum 6 timer.

Afhængigt af hvilket område der behandles, vil resultatet oftest holde mellem 3-12 måneder.

Nogle områder kræver hyppigere behandling end andre – vedligehold af behandlingen kan du naturligvis også få råd og vejledning omkring på klinikken.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close