Filler

Bliv ringet op og hør mere om filler

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få en skønnere og mere ensartet hud med fillers

Alderen sætter som bekendt nogle præg på huden – naturen går sin gang og det kan der ikke laves om på. I nogle tilfælde kan man imidlertid opleve, at ens hud hurtigt bliver meget slap, og det kan give én et træt og uoplagt udseende, selv om det ikke nødvendigvis er tilfældet.

Ved at behandle huden med fillers kan man mindske slapheden i huden og dermed sørge for, at du ser mere frisk og veloplagt ud – akkurat ligesom du føler dig. Det er altså ikke en drastisk metode, som har til formål at få dig til at se halvt så gammel ud, som du er, men det er derimod en metode som kan give dig et friskere udseende og som afspejler dit humør og din personlighed.

Ønsker du at få en behandling med Filler hos Inviocare, kan du se frem til at møde vores dygtige personale, som står klar til at hjælpe dig. Michael Heidenheim er speciallæge i dermatologi og ansvarlig for kosmetologiske behandlinger hos Inviocare. Du kan læse mere om Michael og teamet her.

Behandlingen tilpasses dig og dine ønsker

Det er individuelt hvor mange ml. der skal bruges til en filler behandling, og derfor rådgiver og hjælper vi dig naturligvis inden en behandling, så behandlingen kan tilpasses netop dine behov. Mængden af filler afhænger af dine personlige ønsker, tilstanden på din hud og de områder, der skal behandles. Du kan selvfølgelig altid kontakte klinikken, hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i en filler behandling hos Inviocare i København.

Dette kan fillers hjælpe dig med og læs om resultatet

Fillers kan give dig smukkere hud i ansigtet, på halsen og på hænderne. Filler behandlingen fylder huden ud der hvor vi naturligligt taber fylde med årene, og resultatet er derfor et mere friskt, rynkefrit og spændstigt udseende. Ved brug af fillers kan man altså ikke direkte se, at du har fået ”fjernet” rynker eller ujævnheder, men det vil generelt give et mere jævnt, glat og elastisk udseende. Fillers anvendes også i læberne til at give mere fylde. Du er velkommen til at kontakte klinikken, hvis du vil vide mere om læbeforstørrelse hos Inviocare

Resultatet af en behandling med filler er et naturligt, mere friskt og ungdommeligt udseende. Du kan se dele af resultatet umiddelbart efter behandlingen, men den fulde effekt træder i kraft nogle uger efter behandlingen, når produktet har nået at blande sig med det omkringliggende væv. Vi anbefaler en finjustering efter et par uger for at rette til og optimere behandlingen, så du får det helt perfekte resultat. Desuden forlænger det holdbarheden af behandlingen.

Hvis du bliver glad for resultatet og vil vedligeholde dit nye, spændstige udseende, skal behandlingen gentages ca. 1-2 gange om året, afhængigt af hvilket område, vi har behandlet. Nogle områder kræver hyppigere behandling end andre – vedligehold af behandlingen kan du naturligvis også få råd og vejledning omkring på klinikken.

Områder vi kan behandle:

  • Fylde i læber
  • Dybe furer fra næsen ned mod munden
  • Tabt fylde i kinder og på kindben
  • Nedadgående mundvige
  • Rander under øjne (Tear Through)
  • “Ryge-rynker” omkring munden
  • Hals, décolleté og hænder
Før Efter

Læbeforstørrelse

Smuk, diskret og naturlig forstørrelse af læberne med Juvéderm filler. Der er brugt 1 ml filler og holdbarheden er ca. 6-8 måneder. Efterbilledet er taget lige efter behandlingen så hævelsen vil falde efter nogle dage.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation på klinikken

Ved din første filler behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation. På den måde finder du ud af, hvor meget filler du har brug for og hvilke områder vi skal behandle for at du opnår det ønskede resultat. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen påbegyndes.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Produkterne og teknologien bag behandlingen

En filler behandling er en hudforskønnende behandling, som kan give dig et friskere og yngre udseende. Ved at injicere fillers i for eksempel ansigtet, kan man udglatte rynker og fylde uønskede furer ud. Med denne behandlingsform kan man altså diskret forme ansigtet, som man ønsker det. En filler behandling kan også bruges til at give fyldigere læber.

Med alderen sker der en gradvis reducering af mængden af en speciel slags syre i huden, og det gør, at huden efterhånden bliver mere slap. Denne syre er vandbindende og giver fugt til huden. Dermed efterlader den huden blød og elastisk, og det er derfor, ung hud er mere smidig end ældre hud. Den gel vi bruger, er baseret på et sukkermolekyle (hyaluronsyre), som ligner den syre, der naturligt findes i huden. Derfor giver det også et naturligt resultat, når vi bruger fillers til at udglatte rynker og furer. Huden bliver mere spændstig og glat, og det giver et mere friskt og ungdommeligt udtryk – akkurat som hvis din hud fortsat producerede lige så meget af den fugtgivende syre, som den gør, når man er ung.

Hos Inviocare i København anvender vi ikke-permanente fillers, som består af 98% vand og 2% af de sukkermolekyler (hyaloronsyre), som ligner kroppens egen syre. Produkterne er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet, på hals og på hænderne. Risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed er meget lav, da produkterne er fremstillet til kosmetisk brug og uden brug af animalske proteiner.

Inviocare i København er en officiel Juvéderm filler klinik. Kontakt klinikken, hvis du vil vide mere om mulighederne for fillers.

Selve behandlingen

Selve behandlingen foregår ved at injicere fillers i huden eller lige under huden i områder, hvor huden er tynd og derfor ofte også er lidt mere sensitiv. Du sidder tilbagelænet i en klinikstol under hele behandlingen, så du er så afslappet som overhovedet muligt, og behandleren har fuld adgang til området. En filler behandling er ikke helt smertefri, men din behandler kan anvende en lokalbedøvende creme eller evt. lægge en blokade ved behandling af læber/mund, hvis du ønsker det.

Behandlingsområdet desinficeres før injektion for at fjerne bakterier, og produktet føres ind under huden med en fin kanyle. Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme en let rødme, hævelse, ømhed eller kløe i det behandlede område. Dette er et normalt resultat af injektionen, men det er ikke farligt. Ubehaget er nemlig midlertidigt og forsvinder generelt i løbet af 1-2 dage. Den første hævelse efter en behandling af læber kan dog vare en smule længere.
Det færdige resultat træder frem efter ca. en uge, når evt. hævelse og blå mærker har lagt sig. Herefter tager det yderligere 2-3 uger før filleren fuldt ud har blandet sig med din krops eget væv. Resultatet er et naturligt udseende med glattere, smukkere og yngre hud.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE