Filler

Prisgaranti på filler

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bestil tid eller få en uforpligtende konsultation

Hvad er en Filler behandling?

En filler behandling er en injektionsbehandling, som kan udglatte rynker, fylde smilerynker og pandefurer ud og subtilt forme ansigtet der, hvor man ønsker det. Filler-behandling kan også bruges til at give fyldigere læber og er generelt en hudforskønnende behandling, der for mange betyder, de opnår et friskere og yngre udseende.

Med alderen sker der en gradvis reducering af mængden af hyaluronsyre i huden – og det gør huden bliver mere slap. Hyaluronsyre er en vandbindende substans, der giver fugtighed til huden og efterlader den blød og elastisk, og den gel vi bruger er baseret på hyaluronsyre, et sukkermolekyle, der til forveksling ligner kroppens egen. Når vi injicerer en filler i rynker og furer, får det derfor også en naturligt udseende effekt: Huden udglattes og bliver mere spændstig og vi opnår derved et mere friskt og ungdommeligt udtryk.

Hos Inviocare i København anvender vi ikke-permanente fillers, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Produkterne er udviklet til kosmetiske behandlinger i ansigtet, på hals, décolleté og på hænderne. Den krystalklare gel injiceres enten i huden eller lige under huden i ganske små mængder. Risikoen for allergiske reaktioner eller overfølsomhed er meget lav, da produkterne er fremstillet uden brug af animalske proteiner.

HVOR MANGE ML. SKAL JEG BEHANDLES MED?

Det er individuelt hvor mange ml. der bruges til en filler behandling. Vi rådgiver dig altid inden en behandling og kontakt gerne klinikken hvis du har spørgsmål.

Hvilket resultat får jeg?

Fillers kan give dig smukkere hud i ansigtet og på halsen, décolleté og hænder. Filler behandlingen fylder huden ud, der hvor vi naturligligt taber collagen med årene, og resultatet er derfor et mere friskt, rynkefrit og vitalt udseende. Fillers anvendes også på læberne til at give mere fylde.

Resultatet af en behandling med filler er naturligt udseende, spændstigt, levende og subtilt. Du kan se resultatet umiddelbart efter behandlingen, men den fulde effekt træder i kraft fra en uge efter, når produktet har integreret sig med det omgivende væv. En finjustering af behandlingen efter et par uger anbefales og kan optimere resultatet. Desuden forlænger det holdbarheden af behandlingen.

Hvis du bliver glad for resultatet skal behandlingen gentages ca. 1-2 gange om året, afhængig af hvilket område, vi har behandlet.

Fillers hjælper på: Bekymringslinjer mellem bryn, dybe furer fra næsen ned mod munden, tabt vævsfylde i kinder og på kindben, nedadgående mundvige, såkaldte “ryge-rynker” omkring munden, manglende læbefylde eller tandkødssmil, habituel asymmetri.

Skal jeg konsulteres først?

Ved din første filler behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden. Det er ligeledes et lovkrav at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Fillers injiceres i eller lige under huden i områder hvor huden er tynd og derfor ofte lidt sensitiv. Derfor sidder du tilbagelænet i en klinikstol under hele behandlingen, så du er så afslappet som muligt og behandleren har fuld adgang til området. en filler behandling er ikke helt smertefri, men din behandler kan anvende en lokalbedøvende creme eller evt. anlæggelse af blokade ved behandling af læber/mund, hvis du ønsker det.

Behandlingsområdet desinficeres før injektion. Produktet føres ind under huden med en fin kanyle. Umiddelbart efter behandlingen kan der forekomme en let rødme, hævelse, ømhed eller kløe i det behandlede område. Dette er et normalt resultat af injektionen. Ubehaget er dog midlertidigt og forsvinder generelt i løbet af 1-2 dage. Den første hævelse efter læbebehandling kan vare en smule længere.

Det færdige resultat træder frem efter ca. en uge, når evt. hævelse og blå mærker har lagt sig. Herefter tager det yderligere 2-3 uger før behandlingens filler har integreret sig med din krops eget væv til et naturligt udseende resultat.

Inviocare i København er en officiel Juvederm filler klinik