Karsklerosering

Bliv ringet op og hør mere om karsklerosering

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er karsklerosering?

Karsprængninger på benene er en almindelig og hyppigt forekommende tilstand. I 30-årsalderen har omkring 50% af kvinder øget mængde karsprængninger. Tilstanden er ofte arveligt betinget, men overdreven soldyrkelse, stående arbejde, overvægt og graviditet kan øge risikoen.

Karsprængninger har tendens til at forværres, og behandles derfor ofte af kosmetiske årsager.

Karsklerosering med Aethoxysklerol 0,5%, er den mest benyttede metode til fjernelse af kar på benene. Metoden har været anvendt i mere end 50 år, med stor dokumenteret effekt på overfladiske kar på mellem 1-3 mm.

Da de overfladiske blodkar ingen betydning har for vores kredsløb, er disse mulige at fjerne. Effekten vil være varig og de fleste vil få fjernet omkring 70-80% af deres karsprængninger efter flere behandlinger. Dog kan nye karsprængninger forekomme med tiden, alt afhængigt af livsstil, genetik mm. Du kan læse mere om karsprængninger her

Konsultation inden behandling

Før behandling er der lovkrav om en konsultation hos vores læge. Denne skal udføres minimum 48 timer før behandling.

Ved forundersøgelsen vil du skulle udfylde et detaljeret spørgeskema om dit helbred. Du vil herefter få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen.

Ønsker du at høre mere om behandlingen, så book din tid allerede nu. Det kan du gøre ved og benytte vores online booking eller kontakte klinikken på mail eller telefon.

Selve behandlingen

Selve behandlingen udføres af en registreret kosmetisk sygeplejerske eller læge.

Inden behandling desinficeres området. Behandlingen foretages med en meget tynd nål. Det godkendte lægemiddel Aethoxysklerol 0,5% injiceres, hvilket resulterer i at karvæggene nedbrydes. Selve injektionen er stort set smertefri, på nær et lille prik. En behandling tager typisk mellem 15-45 minutter afhængigt af områdets størrelse og omfang.

Efter behandlingen

For at opnå det bedste resultat anbefales det at du bærer støttestrømpebukser de første 3-7 døgn efter behandlingen. (Disse medgives ved behandling og er inkluderet i prisen). Trykket fra støttestrømpebukserne har den fordel, at det øger virkningen af behandlingen og nedsætter risikoen for pigment-pletter (hyperpigmenteringer).

Efter behandling anbefales desuden en rask gåtur på ca. 30 minutter.

Husk at karrene kan se tydeligere/værre ud i ugerne efter behandling. Efter 1-3 måneder er de som regel helt svundet.

Efter 3 måneder anbefaler vi at du kommer til en gratis kontrol i klinikken ved en sygeplejerske.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close