Karsklerosering

Bliv ringet op og hør mere om karsklerosering

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er karsklerosering?

Karsprængninger på benene er en almindelig og hyppigt forekommende tilstand. I 30-årsalderen har omkring 50% af kvinder øget mængde karsprængninger. Tilstanden er ofte arveligt betinget, men overdreven soldyrkelse, stående arbejde, overvægt og graviditet kan øge risikoen.

Karsprængninger har tendens til at forværres, og behandles derfor ofte af kosmetiske årsager.

Karsklerosering med Aethoxysklerol 0,5%, er den mest benyttede metode til fjernelse af kar på benene. Metoden har været anvendt i mere end 50 år, med stor dokumenteret effekt på overfladiske kar på mellem 1-3 mm.

Da de overfladiske blodkar ingen betydning har for vores kredsløb, er disse mulige at fjerne. Effekten vil være varig og de fleste vil få fjernet omkring 70-80% af deres karsprængninger efter flere behandlinger. Dog kan nye karsprængninger forekomme med tiden, alt afhængigt af livsstil, genetik mm. Du kan læse mere om karsprængninger her

Konsultation inden behandling

Før behandling er der lovkrav om en konsultation hos vores læge. Denne skal udføres minimum 48 timer før behandling.

Ved forundersøgelsen vil du skulle udfylde et detaljeret spørgeskema om dit helbred. Du vil herefter få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen.

Ønsker du at høre mere om behandlingen, så book din tid allerede nu. Det kan du gøre ved og benytte vores online booking eller kontakte klinikken på mail eller telefon.

Selve behandlingen

Selve behandlingen udføres af en registreret kosmetisk sygeplejerske eller læge.

Inden behandling desinficeres området. Behandlingen foretages med en meget tynd nål. Det godkendte lægemiddel Aethoxysklerol 0,5% injiceres, hvilket resulterer i at karvæggene nedbrydes. Selve injektionen er stort set smertefri, på nær et lille prik. En behandling tager typisk mellem 15-45 minutter afhængigt af områdets størrelse og omfang.

Efter behandlingen

For at opnå det bedste resultat anbefales det at du bærer støttestrømpebukser de første 3-7 døgn efter behandlingen. (Disse medgives ved behandling og er inkluderet i prisen). Trykket fra støttestrømpebukserne har den fordel, at det øger virkningen af behandlingen og nedsætter risikoen for pigment-pletter (hyperpigmenteringer).

Efter behandling anbefales desuden en rask gåtur på ca. 30 minutter.

Husk at karrene kan se tydeligere/værre ud i ugerne efter behandling. Efter 1-3 måneder er de som regel helt svundet.

Efter 3 måneder anbefaler vi at du kommer til en gratis kontrol i klinikken ved en sygeplejerske.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁