CoolTech Fedtfrysning i København

Fedtreducerende behandling til kroppen med et permanent resultat

Vores CoolTech behandling med fedtfrysning er testet med baggrund i 1 million behandlinger og med en høj kundetilfredshed. Skal du være en del af vores tilfredse kunder? Så ring og hør mere på 51 88 15 34 eller bestil din tid i dag.

Book en gratis konsultation

Fedtfrysning – alternativ til fedtsugning

Har du overvejet fedtsugning, uden rigtig at turde kaste dig ud i en så stor operation? Så er CoolTech sandsynligvis den optimale løsning for dig. Du får en smertefri behandling, der nedbryder en del af dine fedtceller, uden at du skal bruge tid på hvile efter behandlingen.

Læs mere om vores november kampagne her

Selv om man motionerer og spiser sundt, har de fleste af os alligevel lidt topmave, dansehåndtag eller fedtdepoter på lårene som er svære at komme til livs. CoolTech egner sig til normalvægtige, der døjer med genstridige fedtdepoter.

Bestil tid hos os og få en skånsom fedtfrysning af netop de områder og depoter, du ønsker at forbedre.

Har du fyldige lår, eller er du ked af dine overarme eller mave? Så ring til vores sygeplejerske på 51 88 15 34, og hør mere om fordelene ved fedtfrysning eller bestil tid allerede i dag.

Hvordan foregår en fedtfrysende behandling?

Vores fedtfrysning i København tager omkring 70 minutter. Mens behandlingen foregår ligger du og kan slappe af imens. Du bliver ikke bedøvet, og den fedtfrysende behandling er smertefri. Ved vores fedtfrysning bliver fedtvævet nedkølet til minus 8 grader, hvilket nedbryder en del af fedtcellerne og reducerer dem med op til 25%. Du kan dog godt mærke kulden, og at det strammer lidt.

Behandlingen er optimal at kombinere med nogle af vores øvrige behandlinger, med henblik på at opnå den mest optimale effekt, og du kan se resultater efter bare én behandling

Ved hjælp af et vakuumtryk bliver fedtvævet i dit problemområde suget ind, og vores professionelle maskine påvirker fedtcellerne i området, så de bliver ødelagt. I de følgende dage og uger vil de nedbrudte fedtceller blive udskilt sammen med kroppens øvrige affaldsstoffer.

Fedtfrysningen sker målrettet mod fedtcellerne, og du skal altså ikke frygte at få forfrysninger i huden eller andre former for bivirkninger. Derimod kan du slappe af undervejs, og fortsætte din dag efter vores fedtfrysning. Vores klinik ligger centralt placeret i København ved Kongens Nytorv, så du kan komme retur på arbejde efter en fedtfrysning, eller måske forkæle dig selv med en shoppetur eller en god frokost efterfølgende.

Vi har glade klienter

Super fantastisk professionelt personale, omsorgsfuld behandling og lækre afslappende omgivelser.

Helene Rosendahl Hillersdal

Anmeldelse på Facebook

Oplevelsen er i top med de professionelle sygeplejesker der virkelig kan deres job. Lækreste lokaler og suveræn god service.

Pia Rosholm

Anmeldelse på Facebook

Flotteste klinik jeg har set, søde og virkelig profesionelle damer der har styr på det de laver. Dejlige og afslappende omgivelser.

Bjørg Lamhauge

Anmeldelse på Facebook

En sikker og veldokumenteret behandling

I takt med den stigende interesse for fedtfrysende slankebehandlinger, er der kommet flere typer af maskiner på marked. Vi anbefaler dig at være kritisk, og vælge et behandlingssted der anvender en godkendt og veldokumenteret maskine. I dag findes der steder der tilbyder behandling med maskiner, som hverken giver dig tyndere lår eller fladere mave, men derimod forfrysninger og ar på huden.

Hos Inviocare udføres fedtfrysning med CoolTech – en anerkendt og certificeret maskine med en stor patienttilfredshed. Behandlingerne udføres af vores veluddannede sygeplejersker.

Ønsker du at reducere op til 25% af dine fedtceller på mave, lår, balder eller overarme, er du velkommen til at booke et uforpligtende møde hos os, og høre meget mere om fedtfrysende behandling i vores klinik i København K.