Fedtfrysning i København

Fedtreducerende behandling med et permanent resultat

Har du spørgsmål til fedtfrysning, så ring til os i dag på tlf. 51 88 15 34 eller bestil din tid online.

Book en gratis konsultation

Kort video om CoolTech fedtfrysning

FÅ ET SUNDT, SLANKT OG NATURLIGT UDSEENDE MED FEDTFRYSNING

Det kan være enormt frustrerende, hvis man føler at man gør alt det rigtige, men man alligevel ikke ser de ønskede resultater på sin krop. Hvis du spiser sundt og dyrker masser af motion, men stadig ikke kan slippe af med uønsket fedt på eksempelvis maven eller lårene, kan det være svært at holde motivationen oppe.

Netop her kan en fedtfrysning hjælpe. Dette er en behandlingsform til dig, som gerne vil have det sunde og slanke udseende, som afspejler din livsstil. Altså til dig som lever sundt og balanceret, men som har enkelte problemområder, du har brug for hjælp til at komme af med. Ved at målrette behandlingen mod et særligt område kan du altså opnå et sundt, naturligt og symmetrisk udseende som matcher din livsstil. Dette gør det muligt for dig – helt uden brug af kirurgi – at skulptere din krop og gøre den endnu skønnere at se på.

Så meget kan en fedtfrysning gøre for dig og læs om resultatet

Med denne form for behandling kan du reducere mængden af fedtceller med op til 25% forskellige steder på kroppen. Man kan behandle konkrete problemområder, som du ikke har haft held med at komme til livs på andre måder og vi tilpasser behandlingen til netop dig og din krop.

Områder vi behandler:

  • Maven
  • Flankerne
  • Hofterne, yder- og inderlår
  • Knæ
  • Ryg
  • Nedre balleområde

Når vi fedtfryser bruger vi en teknologi kaldet ”CoolTech”. Med denne teknologi fryser man de uønskede fedtceller ved hjælp af et meget kontrolleret kølingssystem, som gør det muligt at rette frysningen mod et bestemt område. Efter en fedtfrysning har du altså et færre antal fedtceller, og dette opnås blot ved at bruge nedkøling. Dermed er det en metode uden direkte indgreb på kroppen. Metoden er sikker og yderst effektiv og resultatet er meget tydeligt.

Langt de fleste har ikke brug for mere end 2-3 behandlinger, før de når deres mål. I mange tilfælde opnås det ønskede resultat faktisk allerede efter blot én fedtfrysning med CoolTech-teknikken. Fordelingen og placeringen af fedtceller varierer som bekendt fra person til person, og derfor er resultaterne naturligvis også altid forskellige. Langt de fleste bliver dog glade og tilfredse efter deres behandling og nyder at være kommet deres problematiske områder til livs. Det er imidlertid klinisk dokumenteret, at der findes omkring 10%, som ganske enkelt ikke er modtagelige over for denne type behandling. Ligeledes kan der nogle gange forekomme overgange imellem et behandlet område og et ikke-behandlet område og det kan godt føles som små ujævnheder.

Bliv ringet op og hør mere om fedtfrysning

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage. Mandag har vi lukket.

Før/efter billeder af fedtfrysning

Før Efter

Cooltech fedtfrysning på mave og flanker

Kunden har modtaget 1 permanent fedtreducerende behandling på mave og flanker. Resultat: Reduktion på 2 cm i omkreds. Kunden er gået 5% ned i fedtproducent.

Før Efter

Cooltech fedtfrysning på nedre mave

Kunden har modtaget en enkelt permanent fedtreducerende Cooltech behandling på nedre mave. Resultat: En flot reduktion på hele 7 cm i omkreds.

Vi har glade klienter

Super fantastisk professionelt personale, omsorgsfuld behandling og lækre afslappende omgivelser.

Helene Rosendahl Hillersdal

Anmeldelse på Facebook

Oplevelsen er i top med de professionelle sygeplejesker der virkelig kan deres job. Lækreste lokaler og suveræn god service.

Pia Rosholm

Anmeldelse på Facebook

Flotteste klinik jeg har set, søde og virkelig profesionelle damer der har styr på det de laver. Dejlige og afslappende omgivelser.

Bjørg Lamhauge

Anmeldelse på Facebook

En sikker og veldokumenteret behandling

I takt med den stigende interesse for fedtfrysende slankebehandlinger, er der kommet flere typer af maskiner på marked. Vi anbefaler dig at være kritisk, og vælge et behandlingssted der anvender en godkendt og veldokumenteret maskine. I dag findes der steder der tilbyder behandling med maskiner, som hverken giver dig tyndere lår eller fladere mave, men derimod forfrysninger og ar på huden.

Hos Inviocare udføres fedtfrysning med CoolTech – en anerkendt og certificeret maskine med en stor patienttilfredshed. Behandlingerne udføres af vores veluddannede sygeplejersker.

Ønsker du at reducere op til 25% af dine fedtceller på mave, lår, balder eller overarme, er du velkommen til at booke et uforpligtende møde hos os, og høre meget mere om fedtfrysende behandling i vores klinik i København K.

Bestil en gratis konsultation

For at du kan opnå det bedste resultat ved hjælp af fedtfrysning, skal behandlingen tilpasses specifikt til din krop. Derfor starter et behandlingsforløb altid med en gratis konsultation som du booker online.

Mulighederne med en fedtfrysningsbehandling er mange, og vi ønsker naturligvis at målrette behandlingen dig og dine behov og ønsker. Ved en konsultation vil vores kompetente personale vurdere din specifikke problemstilling og dine ønsker til behandlingen og det færdige resultat. Herefter kan de give dig et kvalificeret bud på, hvor mange behandlinger du behøver for at nå dit ønskede mål. På den måde kan du i fællesskab med vores behandlere lægge en plan for behandlingsforløbet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores klinik, hvis du vil have et tilbud på fedtfrysning og høre mere om dine muligheder. Du kan ringe til klinikken på tlf. 51 88 15 34

Selve behandlingen og teknologien

Fedtfrysning kan sammenlignes med fedtsugning. Der er blot ikke brug for en operation ved denne metode. Det er altså en fedtreducerende behandling af kroppen, og den efterlader et permanent resultat, men der er ikke brug for at komme under kniven. Metoden er især god at anvende på særligt genstridige områder.

En fedtfrysning tager omkring 60-70 minutter og den kræver ingen bedøvelse. Behandlingen foregår helt konkret ved, at man med en særlig CoolTech applikator suger det uønskede fedtvæv ind med et vakuumtryk. Her påvirkes området med kontrolleret og målrettet kulde, som nedkøler fedtcellerne ned til maksimum 8 minusgrader. Det resulterer i at fedtcellerne dør.

Når man bruger fedtfrysning som metode, påvirker man det dybere fedtlag og dræber fedtcellerne netop her. Derfor skal kroppen efterfølgende bruge noget tid på at rydde op i vævet og transportere de døde fedtceller væk. Dette er en naturlig proces, og derfor kan den ikke fremskyndes, men vil ske i sit eget tempo. Efter cirka 4 uger vil man begynde at kunne se resultatet, og efter 12 uger ses det endelige resultat. Når der er gået 6-8 uger, kan man gentage behandlingen på det samme område, hvis man ønsker det.

Selve vakuumtrykket kan godt føles som en stramning af huden, men denne teknologi med fedtfrysning er yderst skånsom mod huden og giver generelt meget begrænsede gener. Under behandlingen vælger mange kunder at læse en bog, slappe af eller arbejde, og efterfølgende er der ingen restitutionsperiode. Det kan være en fordel at tage løstsiddende tøj på efterfølgende, da det behandlede område kan føles en smule ømt, men ellers skal der ikke tages nogen særlige forbehold. Du kan altså fortsætte din dag uforandret og skal nu blot vente på at se det gode, færdige resultat.

Fedtfrysningsteknologien ”CoolTech” er klinisk testet på baggrund af over 1.000.000 behandlinger og har vist en kundetilfredshed på over 90%. Hvis du også vil afprøve denne fedtreducerende behandlingsform og slippe af med dine problemområder, så kontakt klinikken for at høre mere om fedtfrysning hos Inviocare i København, vores behandlinger og hvordan vi kan hjælpe netop dig med dine problematiske områder.

Fedtfrysning er resultatmæssigt på niveau med fedtsugning, men det kræver intet kirurgisk indgreb, og derfor er det en meget skånsom og let måde at slippe af med uønskede fedtceller på.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.