Svedbehandling med Botox

Bliv ringet op og hør mere om vores svedbehandling

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Svedbehandling med Botox

Det er naturligt at svede og produktionen er en af kroppens mekanismer til at regulere kropstemperaturen. Svedlugt opstår fra en kemisk reaktion mellem bakterier i huden, og sveden er i sig selv lugtfri. Dog sveder nogle mennesker voldsomt meget, hvilket kan være et irritationsmoment og hæmmende i hverdagen. Ofte er kundens svedtendens lokaliseret til armhulen, men man kan også svede på ryg, mave og skuldre, hvilket vi kan reducere markant med vores svedbehandling.

Behandlingen vil blive udført af Inviocares sygeplejersker i armhulen og de andre områder vil vores speciallæge, Michael Heidenheim, som har mere end 25 års erfaring fra hospitaler med behandling af dermatologiske sygdomstilstande.

Høj svedtendens kan være til stor gene for den enkelte i nærkontakt med andre, og vi anvender derfor Botox til at behandle personer med øget svedtendens. Botox er et produkt, som indeholder botulinum A toksin. Stoffet har været benyttet siden 80’erne til behandling af netop øget svedtendens, men er nok bedst kendt til brug af kosmetiske rynkebehandlinger. De doser, som benyttes til netop svedbehandling, er ganske små og helt ufarlige.

Selve behandlingen og produktet

Botox injiceres med en fin kanyle i hudområderne, hvor svedproduktionen er stor. Resultatet kan mærkes efter et par dage og varer gennemsnitligt i 7 måneder, hvorefter behandlingen typisk gentages. Det er klinisk dokumenteret, at der findes 5%, som ikke opnår fuld respons. Det vil sige at for 5% virker behandlingen kun i en måned.

Med en meget tynd nål føres Botox ind under huden. Behandlingen tager ca. 15 minutter og er stort set smertefri.

Botox er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffer. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt med urinen, og derfor kan man uden problemer gentage behandlingen flere gange efter behov.

Sommetider kan man se små mærker omkring stikpunkterne efter behandlingen, men det er helt ufarligt og kan afhjælpes med lidt is på området. Eventuel rødme eller hævelse forsvinder ganske hurtigt, som regel inden for en time og max i løbet af et par dage.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Inden din første svedbehandling med Botox hos Inviocare skal du have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Facebook

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close