Svedbehandling med Botox

Bliv ringet op og hør mere om vores svedbehandling

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Svedbehandling med Botox

Det er naturligt at svede og produktionen er en af kroppens mekanismer til at regulere kropstemperaturen. Svedlugt opstår fra en kemisk reaktion mellem bakterier i huden, og sveden er i sig selv lugtfri. Dog sveder nogle mennesker voldsomt meget, hvilket kan være et irritationsmoment og hæmmende i hverdagen. Ofte er kundens svedtendens lokaliseret til armhulen, men man kan også svede på ryg, mave og skuldre, hvilket vi kan reducere markant med vores svedbehandling.

Behandlingen vil blive udført af Inviocares sygeplejersker i armhulen og de andre områder vil vores speciallæge, Michael Heidenheim, som har mere end 25 års erfaring fra hospitaler med behandling af dermatologiske sygdomstilstande.

Høj svedtendens kan være til stor gene for den enkelte i nærkontakt med andre, og vi anvender derfor Botox til at behandle personer med øget svedtendens. Botox er et produkt, som indeholder botulinum A toksin. Stoffet har været benyttet siden 80’erne til behandling af netop øget svedtendens, men er nok bedst kendt til brug af kosmetiske rynkebehandlinger. De doser, som benyttes til netop svedbehandling, er ganske små og helt ufarlige.

Selve behandlingen og produktet

Botox injiceres med en fin kanyle i hudområderne, hvor svedproduktionen er stor. Resultatet kan mærkes efter et par dage og varer gennemsnitligt i 7 måneder, hvorefter behandlingen typisk gentages. Det er klinisk dokumenteret, at der findes 5%, som ikke opnår fuld respons. Det vil sige at for 5% virker behandlingen kun i en måned.

Med en meget tynd nål føres Botox ind under huden. Behandlingen tager ca. 15 minutter og er stort set smertefri.

Botox er et godkendt lægemiddel, der er baseret på proteinstoffer. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt med urinen, og derfor kan man uden problemer gentage behandlingen flere gange efter behov.

Sommetider kan man se små mærker omkring stikpunkterne efter behandlingen, men det er helt ufarligt og kan afhjælpes med lidt is på området. Eventuel rødme eller hævelse forsvinder ganske hurtigt, som regel inden for en time og max i løbet af et par dage.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Inden din første svedbehandling med Botox hos Inviocare skal du have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close