Laserbehandling

Bliv ringet op og hør mere om vores laserbehandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Lad os forskønne din hud med en laserbehandling

Formålet med en laserbehandling er ikke fuldkomment at ændre dit udseende og fjerne dine specielle kendetegn.

Laserbehandlinger er en yderst alsidig behandlingsform, der kan bruges til mange forskellige ting. Vores laserbehandlinger kan fx bruges til at reducere uønsket hårvækst. Derudover kan de bruges til at behandle problemområder som karsprængninger, solskader og pigmentforandringer.

Ovenstående eksempler er kosmetiske særpræg, som i mange tilfælde giver dig dit helt personlige og unikke look og derfor blot er charmerende. Men i nogle tilfælde svækker det selvtilliden eller er direkte generende, og så kan man fx bruge laser til at opnå et udseende, man har det godt med. Behandlingen kan desuden virke hudforyngende, det vil sige, at den forfiner det hudområde hvor man behandler. Der er altså mange muligheder med en laserbehandling, og derfor kan man også målrette behandlingen til lige netop dig og din hud.

Ønsker du at få foretaget en laserbehandling hos Inviocare, vil du blive mødt af vores dygtige team, som står klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere om Inviocares team her.

Fordelene ved at behandle med laser og læs om resultatet

​Hos Inviocare tilbyder vi mange forskellige former for laserbehandlinger. Desuden er der minimale gener både under og efter behandlingen med laser.

Behandlinger vi tilbyder med laser:

Mulighederne med laser er mange og med en serie af laserbehandlinger med cirka 4 ugers mellemrum, kan du forvente at komme i mål med dit projekt. Antallet af behandlinger afhænger af det konkrete område, det ønskede resultat, og naturligvis også af tilstanden af din hud inden behandlingen.

Bestil en gratis konsultation på klinikken

Vi starter altid et behandlingsforløb med en grundig konsultation. Behandlingen skal tilpasses din hudtype og dine problemområder, og derfor opnås det bedste resultat, hvis man grundigt undersøger mulighederne inden. Desuden kan du i samarbejde med vores behandlere lægge en plan for forløbet, så der er størst mulighed for at nå det ønskede resultat i sidste ende.

Kontakt klinikken for at booke en gratis konsultation, hvis du vil vide mere om dine muligheder og om laserbehandlinger hos Inviocare i København.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve behandlingen og teknologien bag

Behandlingen fungerer ved en målrettet varmepåvirkning af enten huden, hårsækkene eller blodkar. Derved kan man opnå det ønskede resultat på det specifikke område man finder problematisk. Hos Inviocare anvender vi naturligvis laserapparater som har den nyeste og mest sikre teknologi til netop kosmetiske behandlinger.

Før de fleste laserbehandlinger må du ikke påvirkes af sol – hverken udenfor eller i et solarium. Er din hud solbrændt eller har du anvendt en selvbruner, er pigmenteringen i huden forhøjet, og det kan både påvirke behandlingsresultatet og øge risikoen for bivirkninger som f.eks. forbrænding. I det hele taget skal huden være hel og ren, og du må ikke have fået voksbehandling på huden lige inden din laserbehandling. Du må heller ikke hverken bruge produkter hvor der er A-vitamin i, eller peele din hud 2-3 uger inden.

Behandlingstiden varierer fra 10 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Laserlyset kan føles lidt varmt i huden under behandlingen, eller det kan føles som en let stikken i huden, alt efter hvilken laserbehandling du får. Der et indbygget nedkølingssystem i apparatet, som mindsker generne under behandlingen.​

Der kan forekomme en let rødmen i huden efter behandlingen, men denne går oftest væk samme dag. Huden må ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandlingen, eller så længe huden virker påvirket af behandlingen. Det kan variere fra person til person, hvor længe huden har brug for ”pause” efterfølgende, og det afhænger også af det behandlede område. Du kan snakke med din behandler, som vil give dig gode råd og vejledning til pleje og vedligehold efter behandlingen.

Alt efter hvilken type laserbehandling, du har fået, kan behandlingen gentages med 1-3 måneders mellemrum – alt dette aftaler du med din behandler, når I sammen planlægger dit behandlingsforløb. Kontakt klinikken, hvis du vil vide mere om mulighederne inden for laserbehandlinger eller book en gratis konsultation.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close