Laser

Hvad er Laserbehandling?

Laserbehandling er en alsidig behandlingsform der fungerer ved varmepåvirkning af hudceller, hårsække eller blodkar, så man opnår den ønskede effekt. Hos Inviocare anvender vi laserapparater som indeholder den nyeste og mest sikre teknologi til kosmetiske behandlinger. Vores laserbehandlinger kan bruges til at reducere eller helt fjerne uønsket hårvækst samt at forbedre nedenstående problemområder:

  • Strækmærker
  • Karsprængninger
  • Rynker
  • Hudforyngelse
  • Solskader og pigmentforandringer
  • Akne ar og ar reduktion
  • Arvæv
  • Permanent hårfjerning

Hvilket resultat får jeg?

En af de store fordele ved laserbehandling er præcision: Man kan med laserbehandling præcist behandle fx sprængte blodkar eller enkelte hårsække med den kraftige varmepåvirkning fra laserlyset uden at beskadige de omkringliggende celler. Og det er derved man opnår den store og varige effekt.

Hos Inviocare tilbyder vi mange former for laserbehandling; fra hårfjerning, ar reduktion og solskader til hudforyngelse og rynkereduktion. Hvad end du vælger, er laserbehandling oftest en varig behandling med et markant resultat og minimale gener under og efter behandlingen.

Listen af muligheder er lang, men kort fortalt kan du med en serie af laserbehandlinger, typisk med 3-6 ugers mellemrum forvente at komme i mål med permanent hårfjerning, ar reduktion (graden er afhængig af din hudtype/hudfarve og artypen), reduktion af solskader i både ansigt, på brystet eller hænder hudforyngelse og rynkereduktion samt karsprængninger i ansigtet, på brystet, på arme eller ben.

Skal jeg konsulteres først?

For at du kan opnå de bedste resultater skal behandlingen tilpasses dig og din hudtype. Derfor er det vigtigt at du starter med at booke en gratis konsultation på klinikken. Vores fagpersonale vil vurdere netop din problemstilling og give dig et kvalificeret bud på, hvor mange behandlinger du skal have for at komme i mål med dine ønsker. Det er helt individuelt hvor mange behandlinger, der skal til, men vi starter altid et forløb med en grundig konsultation.

Hvordan foregår behandlingen?

Før de fleste laserbehandlinger må du ikke gå i solen. Er din hud solbrændt eller har du anvendt en selvbruner, så er pigmenteringen i huden forhøjet og det kan forstyrre behandlingsresultatet og øge risikoen for bivirkninger som fx forbrænding. I det hele taget skal huden være hel og ren, og du må ikke have fået voksbehandling på huden i tiden inden din laserbehandling.

Behandlingstiden varierer fra 10 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Laserlyset kan føles lidt varmt i huden under behandlingen, eller det kan føles som en let stikken i huden, alt efter hvilken laserbehandling du får. Man anvender cooling gel eller andre midler for at dulme den varme, der udvikles ved laserbehandlingen, så generne holdes på minimalt niveau.

Der kan være en let rødmen i huden efter behandlingen, som oftest går væk samme dag. Huden må ikke udsættes for sollys i 4-8 uger efter behandlingen, eller så længe huden virker påvirket af behandlingen, og det kan i nogle tilfælde anbefales at anvende cremer eller salver til efterbehandling af huden.

Du kan anvende cremer og makeup 2 timer efter behandlingen, hvis intet andet anvises. Alt efter hvilken type laserbehandling, du har fået, kan behandlingen gentages med 1-3 måneders mellemrum – alt dette aftaler du med din behandler.