Laserbehandling

Bliv ringet op og hør mere om vores laserbehandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Lad os forskønne din hud med en laserbehandling

Formålet med en laserbehandling er ikke fuldkommen at ændre dit udseende og fjerne dine specielle kendetegn. Nogle har dog imidlertid særlige områder, som ikke kan ændres på andre måder, og som giver dem store gener i hverdagen. Her kan laserbehandlinger med fordel bruges.

Laserbehandlinger er en yderst alsidig behandlingsform, der kan bruges til mange forskellige ting.
Vores laserbehandlinger kan eksempelvis bruges til at reducere eller fuldkommen fjerne uønsket hårvækst. Derudover kan de bruges til at behandle problemområder som strækmærker, karsprængninger, diverse rynker, solskader og pigmentforandringer, ar fra akne og andre typer ar.

Ovenstående eksempler er kosmetiske særpræg, som i mange tilfælde giver dig dit helt personlige og unikke look og derfor blot er charmerende. Men i nogle tilfælde svækker det imidlertid selvtilliden eller er direkte generende, og så kan man eksempelvis bruge laser til at opnå et udseende, man har det godt med. Behandlingen kan desuden virke hudforyngende, og den kan også reducere mængden af akne i særlige områder. Der er altså mange muligheder med en laserbehandling, og derfor kan man også målrette behandlingen til lige netop dig og din hud.

Ønsker du at få foretaget en laser behandling hos Inviocare, vil du blive mødt af vores dygtige team, som står klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere om Inviocares team her.

Fordelene ved at behandle med laser og læs om resultatet

Hos Inviocare tilbyder vi mange forskellige former for laserbehandlinger. Hvad end du vælger, er en laserbehandling oftest en varig behandling med et tydeligt og præcist resultat. Desuden er der minimale gener både under og efter behandlingen med laser.

Behandlinger vi tilbyder med laser:

  • Permanent hårfjerning
  • Strækmærker
  • Karsprængninger
  • Rynker
  • Hudforyngelse
  • Solskader og pigmentforandringer
  • Akne ar og ar reduktion
  • Arvæv

Mulighederne med laser er mange og med en serie af laserbehandlinger med cirka 3-6 ugers mellemrum, kan du forvente at komme i mål med dit projekt. Antallet af behandlinger afhænger af det konkrete område, det ønskede resultat, og naturligvis også af tilstanden af din hud inden behandlingen.

Bestil en gratis konsultation på klinikken

Vi starter altid et behandlingsforløb med en grundig konsultation. Behandlingen skal tilpasses din hudtype og dine problemområder, og derfor opnås det bedste resultat, hvis man grundigt undersøger mulighederne inden. Desuden kan du i samarbejde med vores behandlere lægge en plan for forløbet, så der er størst mulighed for at nå det ønskede resultat i sidste ende.

Vores kompetente fagpersonale vil under en konsultation vurdere netop din problemstilling og dine ønsker og derefter komme med et bud på, hvor mange behandlinger der skal til. Det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, før man opnår det ønskede resultat og derfor skal forløbet naturligvis tilpasses dig.

Kontakt klinikken for at booke en gratis konsultation, hvis du vil vide mere om dine muligheder og om laserbehandlinger hos Inviocare i København

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve behandlingen og teknologien bag

Behandlingen fungerer ved en målrettet varmepåvirkning af enten huden, hårsækkene eller blodkar. Derved kan man opnå det ønskede resultat på det specifikke område man finder problematisk. Hos Inviocare anvender vi naturligvis laserapparater som har den nyeste og mest sikre teknologi til netop kosmetiske behandlinger.

Før de fleste laserbehandlinger må du ikke påvirkes af sol – hverken udenfor eller i et solarium. Er din hud solbrændt eller har du anvendt en selvbruner, er pigmenteringen i huden forhøjet, og det kan både påvirke behandlingsresultatet og øge risikoen for bivirkninger som f.eks. forbrænding. I det hele taget skal huden være hel og ren, og du må ikke have fået voksbehandling på huden lige inden din laserbehandling. Du må heller ikke hverken bruge produkter hvor der er A-vitamin i, eller peele din hud 3 uger inden.

Behandlingstiden varierer fra 10 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Laserlyset kan føles lidt varmt i huden under behandlingen, eller det kan føles som en let stikken i huden, alt efter hvilken laserbehandling du får. Man kan anvende en afkølende gel eller andre midler for at dulme den varme, der udvikles ved laserbehandlingen, så generne holdes på et minimalt niveau. Desuden er der et indbygget nedkølingssystem i apparatet, som ligeledes mindsker generne under behandlingen.

Der kan forekomme en let rødmen i huden efter behandlingen, men denne går oftest væk samme dag. Huden må ikke udsættes for sollys i 4-8 uger efter behandlingen, eller så længe huden virker påvirket af behandlingen. Det kan variere fra person til person, hvor længe huden har brug for ”pause” efterfølgende, og det afhænger også af det behandlede område. I nogle tilfælde kan det anbefales at anvende cremer eller salver til efterbehandling af huden på det pågældende område. Alt dette kan du snakke med din behandler om, som vil give dig gode råd og vejledning til pleje og vedligehold efter behandlingen.

Du kan anvende cremer og makeup 2 timer efter behandlingen, hvis intet andet anvises af din behandler. Alt efter hvilken type laserbehandling, du har fået, kan behandlingen gentages med 1-3 måneders mellemrum – alt dette aftaler du med din behandler, når I sammen planlægger dit behandlingsforløb. Kontakt klinikken, hvis du vil vide mere om mulighederne inden for laserbehandlinger eller book en gratis konsultation.

Anmeldelser fra Facebook

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close