Laserbehandling

Bliv ringet op og hør mere om vores laserbehandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Lad os forskønne din hud med en laserbehandling

Formålet med en laserbehandling er ikke fuldkomment at ændre dit udseende og fjerne dine specielle kendetegn.

Laserbehandlinger er en yderst alsidig behandlingsform, der kan bruges til mange forskellige ting. Vores IPL-laser bruges til at behandle problemområder som karsprængninger, solskader og pigmentforandringer og vores diode laser bruges til at reducere uønsket hårvækst.

Ovenstående eksempler er kosmetiske særpræg, som i mange tilfælde giver dig dit helt personlige og unikke look og derfor blot er charmerende. Men i nogle tilfælde svækker det selvtilliden eller er direkte generende, og så kan man fx bruge laser til at opnå et udseende, man har det godt med. Behandlingen kan desuden virke hudforyngende, det vil sige, at den forfiner det hudområde hvor man behandler. Der er altså mange muligheder med en laserbehandling, og derfor kan man også målrette behandlingen til lige netop dig og din hud.

Ønsker du at få foretaget en laserbehandling hos Inviocare, vil du blive mødt af vores dygtige team, som står klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere om Inviocares team her.

Fordelene ved at behandle med laser og læs om resultatet

Hos Inviocare tilbyder vi mange forskellige former for laserbehandlinger. Desuden er der minimale gener både under og efter behandlingen med laser.

Behandlinger vi tilbyder med laser:

Mulighederne med laser er mange og med en serie af laserbehandlinger med cirka 4 ugers mellemrum, kan du forvente at komme i mål med dit projekt. Antallet af behandlinger afhænger af det konkrete område, det ønskede resultat, og naturligvis også af tilstanden af din hud inden behandlingen.

Bestil en gratis konsultation på klinikken

Vi starter altid et behandlingsforløb med en grundig konsultation. Behandlingen skal tilpasses din hudtype og dine problemområder, og derfor opnås det bedste resultat, hvis man grundigt undersøger mulighederne inden. Desuden kan du i samarbejde med vores behandlere lægge en plan for forløbet, så der er størst mulighed for at nå det ønskede resultat i sidste ende.

Kontakt klinikken for at booke en gratis konsultation, hvis du vil vide mere om dine muligheder og om laserbehandlinger hos Inviocare i København.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Selve laser behandlingen og teknologien bag

Behandlingen fungerer ved en målrettet varmepåvirkning af huden eller blodkarrene. Derved kan man opnå det ønskede resultat på det specifikke område man finder problematisk. Hos Inviocare anvender vi naturligvis laserapparater som har den nyeste og mest sikre teknologi til netop kosmetiske behandlinger.

Før de fleste laserbehandlinger må du ikke påvirkes af selvbruner eller sol – hverken udenfor eller i et solarium. Er din hud solbrændt eller har du anvendt en selvbruner, er pigmenteringen i huden forhøjet, og det kan både påvirke behandlingsresultatet og øge risikoen for bivirkninger som f.eks. forbrænding. I det hele taget skal huden være hel og ren, og du må ikke have fået voksbehandling på huden lige inden din laserbehandling. Du må heller ikke hverken bruge produkter hvor der er A-vitamin i, eller peele din hud 2 uger inden.

Behandlingstiden varierer fra 10 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Laserlyset kan føles varmt i huden under behandlingen. Der et indbygget nedkølingssystem i apparatet, som mindsker generne under behandlingen.

Der kan forekomme en let rødmen i huden efter behandlingen, men denne går oftest væk samme dag. Huden må ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandlingen, eller så længe huden virker påvirket af behandlingen. Det kan variere fra person til person, hvor længe huden har brug for ”pause” efterfølgende, og det afhænger også af det behandlede område. Du kan snakke med din behandler, som vil give dig gode råd og vejledning til pleje og vedligehold efter behandlingen.

Behandlingen gentages med 1-3 måneders mellemrum – alt dette aftaler du med din behandler, når I sammen planlægger dit behandlingsforløb. Kontakt klinikken, hvis du vil vide mere om mulighederne inden for laserbehandlinger eller book en gratis konsultation.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁