Peeling

Bliv ringet op og hør mere om vores peelinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Opnå ny og frisk hud med en peeling

Huden er et fantastisk organ, som helt automatisk reparerer og udskifter sig selv. Indimellem kan det dog give god mening at hjælpe den lidt på vej – for eksempel hvis man døjer med hudproblemer såsom ar eller solskader, som man ikke kan slippe af med, og som af den ene eller anden grund er generende.

En peeling er en behandling af huden, som efterlader huden blød og lækker. Når man peeler, bruger man et produkt der indeholder syre og derfor kan man effektivt og nemt fjerne døde hudceller. Det giver et nyt og friskt hudlag mulighed for at komme frem.

Vores produkter

Peelinger kan bruges til mange forskellige ting. Hos Inviocare anvender vi bla. peelinger fra den amerikanske hudspecialist Zein Obgais ZO Skin Health. De er kendte for deres meget skånsomme men yderst effektive virkning. De forskellige peelinger er udviklet med et helt konkret mål. Nogle er f.eks. målrettet pigmentforandringer og arvæv, andre virker specifikt mod akne og diverse ubalancer i huden, og deres helt særlige 3-Step Peel er en dybdevirkende peeling, der gennem tre forskellige trin øger hudens evne til at forny sig. Den giver huden bedre mulighed for at beskytte sig mod miljømæssige påvirkninger, og den efterlader huden mere balanceret og jævn både i tekstur og i det generelle udseende. Derudover virker den foryngende på huden.

Før Efter

ZO hud program

Kunden har været igennem et 10 ugers forløb, hvor der er blevet lavet et individuelt hud program til kunden. Der er udelukkende brugt produkter fra ZO Skin Health og efter 10 uger har kunden fået en helt fornyet hud.

Sådan foregår selve behandlingen

Ved en peeling hos Inviocare, vil vi starte med, at lave en grundig hudanalyse, hvorefter vi målretter peelingen efter din hudtype. Vi laver en grundig afrensning af huden samt ansigtsmassage. Du kan til din peeling, tilkøbe retning af bryn, samt farvning af bryn og vipper.

Efter behandlingen med peeling vil huden blive efterbehandlet med stimulerende, beroligende og genopbyggende produkter, som balancerer huden.

Umiddelbart efter behandlingen med peeling vil huden fremstå blød, gennemfugtet, spændstig og mere ensartet. Ligeledes vil den have en fantastisk glød.

Du behøver ikke at booke en konsultation inden en peeling behandling.

Bliv ringet op og hør mere om vores pelinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Vi tilbyder følgende peelinger

ZO Luksus Signature Treatment (anti-aging, hyperpigmentering, alle hudtyper)

En luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, bekæmper fine linjer og rynker, pigmenthæmmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for øjeblikkeligt at blødgøre og ensarte hudtonen, virker opstrammende og giver huden en fantastisk glød. Kan også bruges til en hud der er fedtet, har tilstoppede porer, ophobning af døde hudceller exfolieres væk. Desuden får du dybde rens, hvis din behandler vurderer dette nødvendigt og du vil opleve velvære i forbindelse med en afslappende massag af nakke og ryg, mens din hud forkæles med en fugtgivende maske. Kombinationen af de forskellige elementer kan både ses og mærkes.

Bryn og vipper

Som tilkøb til ZO Luksus Signature peeling, kan du få rettet bryn med voks og pincet, samt farvet vipper og bryn for kun 150,-. Hvis du ønsker at få det ifbm. en af de andre peelings, er dette muligt, men til fuld pris.

ZO Clear Up (alle hudtyper)

Til dig der er på farten, og har brug for ekstra glød og fugt. Behandlingen er dybderensende, stimulerende og fugtgivende.

ZO Stimulation Peel (anti-aging)

Denne peeling indeholder frugtsyre, som vil bekæmpe linjer og rynker. Desuden vil den virke på pigment, fugte, blødgøre og ensarte din hudtone. Peelingen giver en fantastisk glød og kan bruges før din hud skal fremstå ekstra frisk, hvis du skal til stor fest, så kan du give din hud et ekstra boost. Kan bruges af alle hudtyper, og hvis du har tendens til at fedte, der er tilstoppede porer og den vil exfoliere de døde hudceller blidt væk.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁