Peeling

Bliv ringet op og hør mere om vores peelinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Opnå ny og frisk hud med en peeling

Huden er et fantastisk organ, som helt automatisk reparerer og udskifter sig selv. Indimellem kan det dog give god mening at hjælpe den lidt på vej – for eksempel hvis man døjer med hudproblemer såsom ar eller solskader, som man ikke kan slippe af med, og som af den ene eller anden grund er generende.

En peeling er en behandling af huden, som efterlader huden blød og lækker. Når man peeler, bruger man et produkt der indeholder syre og derfor kan man effektivt og nemt fjerne døde hudceller. Det giver et nyt og friskt hudlag mulighed for at komme frem.

Vores produkter

Peelinger kan bruges til mange forskellige ting. Hos Inviocare anvender vi bla. peelinger fra den amerikanske hudspecialist Zein Obgais ZO Skin Health. De er kendte for deres meget skånsomme men yderst effektive virkning. De forskellige peelinger er udviklet med et helt konkret mål. Nogle er f.eks. målrettet pigmentforandringer og arvæv, andre virker specifikt mod akne og diverse ubalancer i huden, og deres helt særlige 3-Step Peel er en dybdevirkende peeling, der gennem tre forskellige trin øger hudens evne til at forny sig. Den giver huden bedre mulighed for at beskytte sig mod miljømæssige påvirkninger, og den efterlader huden mere balanceret og jævn både i tekstur og i det generelle udseende. Derudover virker den foryngende på huden.

Før Efter

ZO hud program

Kunden har været igennem et 10 ugers forløb, hvor der er blevet lavet et individuelt hud program til kunden. Der er udelukkende brugt produkter fra ZO Skin Health og efter 10 uger har kunden fået en helt fornyet hud.

Sådan foregår selve behandlingen

Ved en peeling hos Inviocare, vil vi starte med, at lave en grundig hudanalyse, hvorefter vi målretter peelingen efter din hudtype. Vi laver en grundig afrensning af huden samt ansigtsmassage. Du kan til din peeling, tilkøbe retning af bryn, samt farvning af bryn og vipper.

Efter behandlingen med peeling vil huden blive efterbehandlet med stimulerende, beroligende og genopbyggende produkter, som balancerer huden.

Umiddelbart efter behandlingen med peeling vil huden fremstå blød, gennemfugtet, spændstig og mere ensartet. Ligeledes vil den have en fantastisk glød.

Du behøver ikke at booke en konsultation inden en peeling behandling.

Bliv ringet op og hør mere om vores pelinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Vi tilbyder følgende peelinger

ZO Luksus Signature Treatment (anti-aging, hyperpigmentering, alle hudtyper)

En luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, bekæmper fine linjer og rynker, pigmenthæmmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for øjeblikkeligt at blødgøre og ensarte hudtonen, virker opstrammende og giver huden en fantastisk glød. Kan også bruges til en hud der er fedtet, har tilstoppede porer, ophobning af døde hudceller exfolieres væk. Desuden får du dybde rens, hvis din behandler vurderer dette nødvendigt og du vil opleve velvære i forbindelse med en afslappende massag af nakke og ryg, mens din hud forkæles med en fugtgivende maske. Kombinationen af de forskellige elementer kan både ses og mærkes.

Bryn og vipper

Som tilkøb til ZO Luksus Signature peeling, kan du få rettet bryn med voks og pincet, samt farvet vipper og bryn for kun 150,-. Hvis du ønsker at få det ifbm. en af de andre peelings, er dette muligt, men til fuld pris.

ZO Clear Up (alle hudtyper)

Til dig der er på farten, og har brug for ekstra glød og fugt. Behandlingen er dybderensende, stimulerende og fugtgivende.

ZO Stimulation Peel (anti-aging)

Denne peeling indeholder frugtsyre, som vil bekæmpe linjer og rynker. Desuden vil den virke på pigment, fugte, blødgøre og ensarte din hudtone. Peelingen giver en fantastisk glød og kan bruges før din hud skal fremstå ekstra frisk, hvis du skal til stor fest, så kan du give din hud et ekstra boost. Kan bruges af alle hudtyper, og hvis du har tendens til at fedte, der er tilstoppede porer og den vil exfoliere de døde hudceller blidt væk.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close