Peeling

Prisgaranti på peeling

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bestil tid eller få en uforpligtende konsultation

Hvad er peeling?

En peeling af huden er en behandling med et produkt der har en meget lav pH værdi – hvilket vil sige, det er syreholdigt og derfor kan fjerne døde hudceller effektivt, så et nyt og frisk hudlag træder frem.

Hos Inviocare anvender vi den amerikanske hudspecialist Zein Obagis ZO Skin Health peelinger, som er kendte for deres skånsomme men effektive virkning. Peelingerne er udviklet med helt specifikke mål for øje; nogle er målrettet pigmentforandringer og arvæv, andre virker specifikt på acne og de problemer der følger med ubalancer i huden, og ZOs særlige 3-Step Peel er en dybdevirkende peeling, der gennem tre trin øger hudens evne til at forny sig og beskytte sig mod miljømæssige påvirkninger og efterlader huden markant forynget, balanceret og mere jævn i både tekstur og fremtoning.

Peeling har permanent effekt, men det er vigtigt at være skånsom mod huden efter behandlingen og i det hele taget sørge for ikke at tilføre huden nye skader. Din behandler vil anbefale cremer, der kan nære din hud efter en peeling og Zein Obagis professionelle serie indeholder specifikke produkter, der kan hjælpe dig med at øge og vedligeholde effekten af en peeling.

Hvilket resultat får jeg?

De tydeligste resultater af peeling behandling får vi, når vi sætter ind mod pigmentforandringer, solskader og acne ar. Peelinger har vist sig at være yderst effektive på den sarte skandinaviske hud som i sin lyse tone har tendens til at mærkes stærkt af solen og alderens effekt. Solskader vil kunne reduceres og her vil både hudtone og -tekstur forbedres til et mere glat og ensartet udseende.

Har du pigmentforandringer, vil du formentlig se en reduktion allerede efter den første behandling, men det anbefales som regel at planlægge et forløb på 3-4 behandlinger med nogle ugers mellemrum for maksimal effekt. Opnå 50% rabat på 3. behandling. Tilbuddet gælder kun hvis du betaler for alle 3 behandlinger på samme tid.

Acnear, rynker og fine linjer fx omkring øjnene kan også reduceres med peelinger. Man kan med fordel kombinere peeling behandlingerne med andre ar- og rynkereducerende behandlinger – vi planlægger jævnligt skræddersyede forløb for vores kunder og ser de allerbedste resultater, når vi kombinerer flere typer behandlinger i ét forløb.

Resultatet af peelinger er permanent, så små alderstegn som mindre pigmentpletter eller en grovere hudkvalitet bliver forbedret for altid. Derefter gælder det bare om at holde resultatet ved lige.

Skal jeg konsulteres først?

Du behøver ikke at booke en konsultation inden en ZO peeling.

Hvordan foregår behandlingen?

Huden skal være ren og hel, og der må ikke være sår eller andre skader på huden, der hvor peelingen skal påføres.

Peelingen foregår i trin. Der startes med grundig afrensning af huden, som efterfølges af en særlig aktiv exfoliering, hvorefter selve peelingen pensles på som en maske på det område, der skal behandles. Området kan være ansigt, hals eller bryst – områder med fin hud, hvor selv små pigmentforandringer eller ar træder tydeligt frem. Peelingen svider lidt i huden og kan føles varm.

Efter selve peelingen, vil huden blive efterbehandlet med stimulerende, beroligende og genopbyggende produkter, som balancerer huden. Umiddelbart efter peelingen vil huden fremstå blød, gennemfugtet, mere ensartet og med en fantastisk glød.

For at passe godt på den nybehandlede hud skal du anvende faktor SPF 50+ i ugerne efter behandlingen. Din behandler vil desuden anbefale nærende cremer til efterbehandling, du skal anvende efter din peeling, for at pleje og vedligeholde effekten.

Vi tilbyder følgende peelinger

ZO Stimulation Peel (Anti-aging)

En hurtigt virkende og stimulerende behandling, som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for at øge cellefornyelsen og bekæmpe fine linjer og rynker. Huden bliver dejlig blød, jævn og får en fantastisk glød. Perfekt som frokost- eller fest-peeling og anbefales i et kurforløb for et optimalt og langvarigt resultat.

ZO Ultra Hydration Peel (Anti-aging)

En både stimulerende og utrolig fugtgivende hudbehandling, som forebygger fine linjer og rynker, ensarter hudtonen og genopretter fugtbalancen. Som tillæg udføres ansigts- og nakkemassage i en særlig kombination af botaniske ekstrakter og vitaminer, som virker utrolig beroligende, kølende og lindrende på irriteret og sensitiv hud.

ZO Blemish & Oil Control Peel (Anti-aging)

Perfekt til dig som oplever at blive blank i huden henover dagen eller som har tilstoppede porer, talg eller akne. En utrolig effektiv dybderens, hvor ophobning af døde hudceller exfolieres væk og en specialmaske absorberer og bekæmper talg og urenheder. Som tillæg udføres ansigts- og nakkemassage som virker beroligende, kølende og lindrende på irriteret, sensitiv hud og akne udbrud. Huden bliver renere og mere klar samtidig med at huden stimuleres og aktiveres.

ZO Skin Brightening Peel (Anti-aging)

Den ultimative “Red Carpet Treatment”. En luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for øjeblikkeligt at blødgøre og ensarte hudtonen, virke opstrammende og give huden en fantastisk glød. Ansigts- og nakkemassage øger cirkulationen og forbedrer optagelsen af specialmasken og de aktive sera der påføres efterfølgende, samt virker afstressende i en travl hverdag.

ZO Hydra Fill Up (Ansigtsbehandling)

SOS-behandling af dehydreret, tør og sensitiv hud. Fugtbalancen genoprettes øjeblikkeligt og beroligende, lindrende og kølende ingredienser gør huden blød og velfugtet.

ZO Bright Up (Ansigtsbehandling)

“Cinderella treatment” til dig som trænger til en “nu og her” opfriskende hudbehandling til aftenen. Exfoliering og en specialmaske fjerner døde hudceller, virker fugtgivende og giver huden ny glød og udstråling.

ZO Clear Up (Ansigtsbehandling)

Effektivisering af den klassiske dybderens. Ekstra exfoliering i kombination med aktiverende sera vil udrense samt øge cellefornyelsen, virke hudforyngende og give en blød og strålende hud. Kraftige antioxidanter og antiinflammatoriske ingredienser bidrager til at beskytte din hud mod fremtidige skader.

Bestil tid eller få en uforpligtende konsultation