Peeling

Bliv ringet op og hør mere om vores pelinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Opnå ny og frisk hud med en peeling

Huden er et fantastisk organ, som helt automatisk reparerer og udskifter sig selv. Indimellem kan det dog give god mening at hjælpe den lidt på vej – for eksempel hvis man døjer med hudproblemer såsom ar eller solskader, som man ikke kan slippe af med, og som af den ene eller anden grund er generende.
En peeling er en behandling af huden, som efterlader huden blød og lækker. Når man peeler, bruger man et produkt der indeholder syre og derfor kan man effektivt og nemt kan fjerne døde hudceller. Det giver et nyt og friskt hudlag mulighed for at komme frem.

Ønsker du en behandling med ZO peeling hos Inviocare, vil du blive taget godt imod af en af vores dygtige sygeplejerske, der vil sørge for, at du opnår et flot resultat. Læs mere om teamet her.

Vores produkter

Peelinger kan bruges til mange forskellige ting. Hos Inviocare anvender vi peelinger fra den amerikanske hudspecialist Zein Obgais ZO Skin Health. De er kendte for deres meget skånsomme men yderst effektive virkning. De forskellige peelinger er udviklet med et helt konkret mål. Nogle er f.eks. målrettet pigmentforandringer og arvæv, andre virker specifikt mod akne og diverse ubalancer i huden, og deres helt særlige 3-Step Peel er en dybdevirkende peeling, der gennem tre forskellige trin øger hudens evne til at forny sig. Den giver huden bedre mulighed for at beskytte sig mod miljømæssige påvirkninger, og den efterlader huden mere balanceret og jævn både i tekstur og i det generelle udseende. Derudover virker den foryngende på huden.

Ved at bruge forskellige former for peeling, som alle har særlige evner og specifikationer, kan vi finde frem til en løsning, som passer helt perfekt til dig og din hud. Én peeling passer ikke nødvendigvis til alle kunders behov og ønsker, og derfor bruger vi forskellige slags, som alle er gode og effektive.

En peeling har permanent effekt, men det er vigtigt at være skånsom mod huden efter behandlingen og i det hele taget sørge for ikke at tilføre huden nye skader. Din behandler vil anbefale cremer, der kan nære din hud efter en peeling, og Zein Obagis professionelle serie indeholder specifikke produkter, der kan hjælpe dig med at øge og vedligeholde effekten af en peeling, så du får mest muligt ud af din peeling behandling.

Sådan bruger vi peelinger og læs om resultatet

Vi opnår de tydeligste resultater med peeling, når vi behandler pigmentforandringer i huden, diverse solskader og ar fra akne. Peelinger har vist sig at være yderst effektive på den sarte, skandinaviske hud, som grundet sin lyse tone ofte har tendens til at blive tydeligt mærket af både solens stråler og alderens præg. Solskader vil med en peeling kunne reduceres, og her vil både hudtone og -tekstur forbedres til et mere glat og ensartet udseende.

Ud over solskader og små hudforstyrrelser (pigmentforandringer) kan vi også reducere mængden af rynker, ar fra akne og fine linjer omkring øjnene ved hjælp af peelinger. Man kan med fordel kombinere peeling behandlingerne med andre ar- og rynkereducerende behandlinger. Vi planlægger altid skræddersyede forløb for vores kunder og ser de bedste resultater, når vi kombinerer flere typer behandlinger i ét forløb.

Resultatet af peelinger er permanent, så små alderstegn som mindre pigmentpletter eller en grovere hudkvalitet bliver forbedret for altid, så du får det friske udseende, som afspejler dit humør og din personlighed. Derefter gælder det bare om at holde resultatet ved lige og passe godt på den behandlede hud.

Har du pigmentforandringer, vil du formentlig se en reduktion allerede efter den første behandling, men det anbefales som regel, at planlægge et forløb på 3-4 behandlinger med nogle ugers mellemrum for at få den maksimale effekt. Hvis du betaler for alle 3 behandlinger på samme tid, kan du få 50% rabat på din 3. behandling. Kontakt klinikken for at høre mere om priser og anden generel info om peeling behandlinger hos Inviocare i København.

Før Efter

ZO hud program

Kunden har været igennem et 10 ugers forløb, hvor der er blevet lavet et individuelt hud program til kunden. Der er udelukkende brugt produkter fra ZO Skin Health og efter 10 uger har kunden fået en helt fornyet hud.

Sådan foregår selve behandlingen

Huden skal være ren og hel, og der må ikke være sår eller andre skader på huden, der hvor peelingen skal påføres.

Peelingen foregår i nogle forskellige trin. Man starter med en grundig afrensning af huden for at fjerne eventuelle makeuprester, snavs og bakterier. Derefter laver man en særlig exfoliering af huden, så den er klar til at modtage behandlingen. Herefter pensles selve peelingen på som en maske på det område, der skal behandles. Det kan være ansigt, hals eller bryst – generelt i områder med fin hud, hvor selv små pigmentforandringer, ar eller solskader træder tydeligt frem. Peelingen svider lidt i huden, og den kan føles varm at have på, men det er bestemt ikke noget der er farligt. Efter behandlingen med peeling vil huden blive efterbehandlet med stimulerende, beroligende og genopbyggende produkter, som balancerer huden og får den til at slappe af.

Umiddelbart efter behandlingen med peeling vil huden fremstå blød, gennemfugtet, spændstig og mere ensartet. Ligeledes vil den have en fantastisk glød.
For at passe godt på den nyligt behandlede hud skal du anvende faktor SPF 50+ i ugerne efter behandlingen og naturligvis generelt passe godt på din hud. Din behandler vil desuden anbefale nærende cremer til efterbehandling. Dem skal du bruge for at vedligeholde resultatet og pleje din behandlede hud.

Kontakt vores klinik, hvis du skulle have nogle spørgsmål, bekymringer eller bare gerne vil vide mere om mulighederne for peeling hos Inviocare i København.

Du behøver ikke at booke en konsultation inden en peeling behandling.

Bliv ringet op og hør mere om vores pelinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Vi tilbyder følgende peelinger

ZO Stimulation Peel (Anti-aging)

En hurtigt virkende og stimulerende behandling, som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for at øge cellefornyelsen og bekæmpe fine linjer og rynker. Huden bliver dejlig blød, jævn og får en fantastisk glød. Perfekt som frokost- eller fest-peeling og anbefales i et kurforløb for et optimalt og langvarigt resultat.

ZO Blemish & Oil Control Peel (Anti-aging)

Perfekt til dig som oplever at blive blank i huden henover dagen eller som har tilstoppede porer, talg eller akne. En utrolig effektiv dybderens, hvor ophobning af døde hudceller exfolieres væk og en specialmaske absorberer og bekæmper talg og urenheder. Som tillæg udføres ansigts- og nakkemassage som virker beroligende, kølende og lindrende på irriteret, sensitiv hud og akne udbrud. Huden bliver renere og mere klar samtidig med at huden stimuleres og aktiveres.

ZO Ultra Hydration Peel (Anti-aging)

En både stimulerende og utrolig fugtgivende hudbehandling, som forebygger fine linjer og rynker, ensarter hudtonen og genopretter fugtbalancen. Som tillæg udføres ansigts- og nakkemassage i en særlig kombination af botaniske ekstrakter og vitaminer, som virker utrolig beroligende, kølende og lindrende på irriteret og sensitiv hud.

ZO Skin Brightening Peel (Anti-aging)

Den ultimative “Red Carpet Treatment”. En luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for øjeblikkeligt at blødgøre og ensarte hudtonen, virke opstrammende og give huden en fantastisk glød. Ansigts- og nakkemassage øger cirkulationen og forbedrer optagelsen af specialmasken og de aktive sera der påføres efterfølgende, samt virker afstressende i en travl hverdag.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE