Inviocare behandlinger

Botox

Botox

Botox® er et godkendt lægemiddel som anvendes til rynkebehandling, der kan mindske fremtoningen af de dynamiske rynker i ansigtet.

Filler

Filler

En injektionsbehandling, som kan udglatte dine rynker, fylde smilerynker og pandefurer ud og subtilt forme dit ansigtet der, hvor du ønsker det.

CoolTech (Fedtfrysning)

CoolTech (Fedtfrysning)

Fedtreducerende behandling til kroppen med permanent resultat. Fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.

Hair filler

Hair filler

DR. CYJ Hair filler er et nyt produkt og det første i verden som benyttes ved hårtab. Det kan både behandle mænd og kvinder.

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning

Med laserbehandling opnås en permanent reducering af hår. Vores laser har indbygget hudkølesystem der er med til at minimere ubehaget.

Laser

Laser

Laserbehandlinger: Strækmærker, karsprængninger, rynker, hudforyngelse, solskader, pigmenforandringer, akne ar, ar reduktion og arvæv.

Svedbehandling

Svedbehandling

Høj svedtendens kan være til stor gene for den enkelte i nærkontakt med andre, og vi anvender derfor Botox til at behandle personer med øget svedtendens.

HydraFacial

HydraFacial

HydraFacial er en avanceret og skånsom behandling, som opretholder hudens sundhed og medfører en øjeblikkelig glød.

Peeling

Peeling

En peeling af huden er en behandling med et produkt der fjerner døde hudceller effektivt, så et nyt og frisk hudlag træder frem.

Bryn og vipper

Bryn og vipper

Du kan nu også få rettet bryn med voks og pincet og få dem og vipperne farvet af en kosmetolog hos Inviocare.

Skinbooster

Skinbooster

Skinbooster er en dybt hydrerende hudbehandling med en langsigtet effekt som skaber en naturlig glød og et frisk udseende.

Skinkò e

Skinkò e

Behandlingen er en aktiv biokomplementering. Resultatet er en synligt sundere hud, som baseret på og skabe en mere ensartet og jævn hudtone.

Profhilo

Profhilo

Inviocare kan hjælpe dig med at stramme huden op og fjerne rynker. Det sidste nye produkt inden for hudforyngelse hedder Profhilo.

SkinPen – microneedling

SkinPen – microneedling

SkinPen er den første microneedling enhed i verden, der er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA).

Karsklerosering

Karsklerosering

Karsklerosering med Aethoxysklerol 0,5%, er den mest benyttede metode til fjernelse af kar på benene. Effekten er varig.

Ønsker du at booke en behandling eller gratis konsultation?