Inviocare behandlinger

Botox

Botox

Botox® er et godkendt lægemiddel som anvendes til rynkebehandling, der kan mindske fremtoningen af de dynamiske rynker i ansigtet.

Filler

Filler

En injektionsbehandling, som kan udglatte dine rynker, fylde smilerynker og pandefurer ud og subtilt forme dit ansigtet der, hvor du ønsker det.

CoolTech (Fedtfrysning)

CoolTech (Fedtfrysning)

Fedtreducerende behandling til kroppen med permanent resultat. Fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.

Laser

Laser

Laserbehandling er en alsidig behandlingsform, der fungerer ved varmepåvirkning af hudceller, hår- eller blodkar, så man opnår den ønskede effekt.

Peeling

Peeling

En peeling af huden er en behandling med et produkt der fjerner døde hudceller effektivt, så et nyt og frisk hudlag træder frem.

Skinboosters

Skinboosters

Skinboosters er dybt hydrerende hudbehandlinger med en langsigtet effekt som skaber en naturlig glød og et frisk udseende.

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning

Med laserbehandling opnås en permanent reducering af hår. Vores laser har indbygget hudkølesystem der er med til at minimere ubehaget.

Vitaminindsprøjtninger

Vitaminindsprøjtninger

Inviocare tilbyder dig vitaminindsprøjtninger som kan øge din energi, give dig gløden tilbage og restituere dit velvære på under en time.

Hydromax

Hydromax

En vitaminindsprøjtning som genskaber kroppens balance med elektrolytter og antioxidanter, der maksimerer atletisk præstation.

Megaboost

Megaboost

Vitaminindsprøjtningen genopretter dine reserver af mineraler, antioxidanter og elektrolytter, så kroppen kommer i balance.

Vitaglow

Vitaglow

En vitaminindsprøjtning som genopliver din hud via den vitaliserende antioxidant, glutation, der giver dig glød og stopper tidens præg.

Ultraviv

Ultraviv

En vitaminindsprøjtning som fylder reserverne op, så du kan restituere fra selv de hårdeste dage. God mod smerter i kroppen eller let kvalme.

Royal Flush

Royal Flush

Royal Flush kombinerer fordelene ved Ultraviv med de rensende effekter af Megaboost. Resultatet er maksimal produktivitet.

IM booster shots

IM booster shots

IM booster shots arbejder direkte på kroppens velværebalance. Det restituere dit energisystem og tilfører vitaminer og mineraler.

Vitaboost

Vitaboost

Vitaminindsprøjtningen som giver et sandt energiboost til dig der vil holde det høje tempo i hverdagen men mangler kraft og energi.

B-12 Vitamin

B-12 Vitamin

Daglige rutiner i hverdagen kan dræne din energi. B12-vitamin hjælper (energi)systemet så energien vender tilbage til fuldt niveau.