Inviocare behandlinger

Botox

Botox

Botox® er et godkendt lægemiddel som anvendes til rynkebehandling, der kan mindske fremtoningen af de dynamiske rynker i ansigtet.

Filler

Filler

En injektionsbehandling, som kan udglatte dine rynker, fylde smilerynker og pandefurer ud og subtilt forme dit ansigtet der, hvor du ønsker det.

CoolTech (Fedtfrysning)

CoolTech (Fedtfrysning)

Fedtreducerende behandling til kroppen med permanent resultat. Fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning

Med laserbehandling opnås en permanent reducering af hår. Vores laser har indbygget hudkølesystem der er med til at minimere ubehaget.

Laser

Laser

Laserbehandlinger: Strækmærker, karsprængninger, rynker, hudforyngelse, solskader, pigmenforandringer, akne ar, ar reduktion og arvæv.

Svedbehandling

Svedbehandling

Høj svedtendens kan være til stor gene for den enkelte i nærkontakt med andre, og vi anvender derfor Botox til at behandle personer med øget svedtendens.

Belkyra (Dobbelthage behandling)

Belkyra (Dobbelthage behandling)

Mange døjer med deres dobbelthage, som kan være svær at få væk på trods af træning og diæt.

Peeling

Peeling

En peeling af huden er en behandling med et produkt der fjerner døde hudceller effektivt, så et nyt og frisk hudlag træder frem.

Bryn og vipper

Bryn og vipper

Du kan nu også få rettet bryn med voks og pincet og få dem og vipperne farvet af en kosmetolog hos Inviocare.

PRX-T33 (Red Carpet) + Reverse peelinger

PRX-T33 (Red Carpet) + Reverse peelinger

PRX-T33 er en nålefri behandling, der med sine aktive ingredienser (bl.a. TCA) er kvalificeret som den næste generation af anti-ageing.

Skinbooster

Skinbooster

Skinbooster er en dybt hydrerende hudbehandling med en langsigtet effekt som skaber en naturlig glød og et frisk udseende.

Sunekos

Sunekos

Et naturligt produkt, bestående af ren hyaluronsyre samt en unik sammensætning af aminosyrer. Bl.a. til mørke rander, poser og rynker omkring øjnene.

Profhilo

Profhilo

Inviocare kan hjælpe dig med at stramme huden op og fjerne rynker. Det sidste nye produkt inden for hudforyngelse hedder Profhilo.

Profhilo Body

Profhilo Body

Er din hud over navlen, på arme, inderlår, hænder eller andre steder på kroppen blevet mere løs og kreppet, så er Profhilo Body et godt sted at starte.

Ønsker du at booke en behandling eller gratis konsultation?