Inviocare behandlinger

Botox

Botox

Botox® er et godkendt lægemiddel som anvendes til rynkebehandling, der kan mindske fremtoningen af de dynamiske rynker i ansigtet.

Filler

Filler

En injektionsbehandling, som kan udglatte dine rynker, fylde smilerynker og pandefurer ud og subtilt forme dit ansigtet der, hvor du ønsker det.

CoolTech (Fedtfrysning)

CoolTech (Fedtfrysning)

Fedtreducerende behandling til kroppen med permanent resultat. Fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.

Laser

Laser

Laserbehandlinger: Strækmærker, karsprængninger, rynker, hudforyngelse, solskader, pigmenforandringer, akne ar, ar reduktion og arvæv.

Peeling

Peeling

En peeling af huden er en behandling med et produkt der fjerner døde hudceller effektivt, så et nyt og frisk hudlag træder frem.

Skinboosters

Skinboosters

Skinboosters er dybt hydrerende hudbehandlinger med en langsigtet effekt som skaber en naturlig glød og et frisk udseende.

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning

Med laserbehandling opnås en permanent reducering af hår. Vores laser har indbygget hudkølesystem der er med til at minimere ubehaget.

Vitaminindsprøjtninger

Vitaminindsprøjtninger

Inviocare tilbyder dig vitaminindsprøjtninger som kan øge din energi, give dig gløden tilbage og restituere dit velvære på under en time.

IM booster shots

IM booster shots

IM booster shots arbejder direkte på kroppens velværebalance. Det restituere dit energisystem og tilfører vitaminer og mineraler.

Ønsker du at booke en behandling eller gratis konsultation?