Bryn og vipper

Bliv ringet op og hør mere om behandling af bryn og vipper

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling hos Inviocare. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et friskere udseende med farvning af bryn og vipper​

Smukke bryn og vipper skaber et iøjnefaldende udseende. Hos Inviocare tilbyder vi professionel ret og farvning af bryn og vipper, der fremhæver din naturlige skønhed. Farvning og rettelser af bryn og vipper giver dig mulighed for at skabe et mere intenst og defineret udseende. Vores erfarne kosmetologer sørger for, at dine bryn og vipper får den perfekte farve og form, der passer bedst til din ansigtsstruktur.

Vores behandlinger bliver lavet professionelt, hvor vi typisk anvender pincet og voks, som giver de bedste resultater. Uanset om du kun ønsker at få rettet, farvet eller begge dele, har vi en løsning, der passer til dig og dine behov.

Vores priser for behandlinger af bryn og vipper, varierer alt efter hvad du ønsker der skal laves.

Bestil din behandling i dag og oplev selv forskellen, som smukke bryn og vipper kan gøre for dit udseende. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at opnå det look, du går og drømmer om.

Få rabat på bryn- og vippebehandlinger ved køb af ZO Peeling

Hvis du ønsker at fremhæve din naturlige skønhed, kan du med fordel kombinere din behandling af bryn og vipper med en ZO Luksus Signature Peeling behandling. Det er muligt at få rabat på farvning og rettelser af bryn og vipper, hvis du kombinerer med ovenstående peeling behandling. Ved køb af behandlingen, kan farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn købes til 150 kr.

ZO Luksus Signature er en luksuriøs behandling, som indeholder AHA-syrer, der fornyer huden, reducerer fine linjer og rynker, lysner pigmentering, tilfører vitaminer og andre stimulerende ingredienser for at blødgøre og ensarte hudtonen. Behandlingen er perfekt til at stramme op og give huden en fantastisk glød.

Kombinationen af vores ZO Luksus behandling og rettelse og farvning af bryn og vipper, er perfekt for dig, der ønsker at forkæle dig selv og dit ansigt med en behandling af højeste kvalitet.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁