CELLBOOSTER

Bliv ringet op og hør mere om vores CELLBOOSTER behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er CELLBOOSTER?

Suisselle er en videnskabsdrevet schweizisk virksomhed, der har et stærkt fokus på forskning og udvikling. Suisselles specialiserer sig i celle og hyaluronsyreforskning, for at skabe unikke, innovative teknologier til cellereparation og hudforyngelse. Deres produktsortiment er designet med dig som kundes sikkerhed og hudsundhed i tankerne. De er fremstillet i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder.

Vi har hos Inviocare valgt Cellboster som er et produkt der er CE-mærket. De kombinerer naturens kraft og den seneste innovation inden for æstetisk industri. En unik blanding af ikke-tværbundet hyaluronsyre, aminosyre og vitaminer er blevet præcist udvalgt til at matche ens medfødte hudfysiologi. Cellbooster har fordelen af en tilpasset formel, der forbedrer molekylær stabilitet og dermed fører til et mærkbart længerevarende resultat.

Cellbooster er fremstillet uden brug af kemiske bindemidler ved hjælp af en unik patenteret CHAC-teknologi, som gør det muligt at udvikle den første komplekse booster bestående af HA (hyaluronsyre,) vitaminer og aminosyrer. Denne teknologi hjælper også med at sikre den højeste effektivitet og langvarigt behandlingsresultat, samt reducerer risikoen for bivirkninger.

Der findes flere forskellige varianter af Cellbooster. Hver Cellboosters aktive formel af ingredienser, er udvalgt til at dække flere indikationer med kun et produkt, for at opnå de bedste resultater. Desuden er det muligt at kombinere flere produkter i samme behandling. Cellboosterne er ikke-krydsbundet, hvilket i praksis vil sige, at de ikke vil give dig volumen, men forbedre, forstærke, hydrere og øge microcirkulationen.

HVAD KAN CELLBOOSTER GØRE FOR MIN HUD?

Cellbooster LIFT:

Denne Cellbooster er anti-age, da den er designet til at mindske alderstegn. Den arbejder i det bløde væv ved at hydrere og forhindre oxidativ stress – som kan vise sig i huden som rødme, kløe, udslæt, tørhed og sart hud, stimulere kollagenproduktionen og forbedre microcirkulationen og næringen af den enkelte celle.

Indikationer:

 • Begyndende løs hud
 • Dehydreret hud eller synlig tør hud
 • Glansløs og træt hud
 • Konturer og tab af fastheden i huden
 • Post akne
 • Fine liner og rynker

Der skal 3 behandlinger til med 2 ugers interval. Derefter skal det vedligeholdes med 1 behandling hver 2-4 måned.

Man kan behandle ansigt, hals, decolleté, hænder, arme og knæ.

Cellbooster SHAPE:

Denne Cellbooster kan reducere lokale fedtophobninger eller aflejringer. Desuden kan den mindske ophobet væske ved at forbedre microcirkulationen og gennemhydrere vævet. Det er kombinationen af den ikke krydsbundne hyaluronsyre sammen med det vandopløselige vitamin med L-Carnitin, som vil reducere hævelser omkring øjnene og reducere fedtmængde f.eks. under hagen.

Indikationer:

 • Lokal fedtophobning
 • Væskeophobning
 • Cellulitis
 • Dobbelthage
 • Hamsterposer
 • Kind og poser under og omkring øjne

Der skal 3 behandlinger til med 2 ugers interval. Derefter skal det vedligeholdes med 1 behandling hver 2-4 måned.

Man kan behandle ansigt, hals, decollete, hænder, arme og knæ.

Cellbooster HAIR:

Denne Cellbooster kan forbedre og styrke hårsækkene, hårvæksten og microcirkulationen. Den består af ikke krydsbundet hyaluronsyre med aminosyrer og vitaminer, som genopretter hovedbundens hudstruktur og styrker hårfibrene.

Indikationer:

 • Pludselig opståen pletskaldethed
 • Pletskaldethed (autoimmun sygdom, Alopecia areata)
 • Ødelagt skrøbeligt hår (kemisk)
 • Begyndende arvelig skaldethed
 • Seboroisk eksem
 • Psoriasis

Der skal som opstart 6 behandlinger til med 2 ugers interval. Derefter individuel vedligeholdelses plan.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

FØR BEHANDLINGEN MED CELLBOOSTER

En behandling med Suisselle Cellbooster starter med en konsultation, hvor vi sammen drøfter dine ønsker. Derefter aftaler vi, hvornår du skal møde op til behandling. Fra konsultation til behandling skal der som minimum gå 48 timer.

Du bør inden din behandling undgå at tage blodfortyndende præparater i minimum fire dage, da dette kan øge risikoen for forekomsten af blå mærker i behandlingsområdet. Behandlingsområdet skal være fri for infektioner, sår og irritation. En velplejet hud, med intakt overflade, responderer bedre på behandlingen og restituerer ofte også hurtigere.

SELVE BEHANDLINGEN MED CELLBOOSTER OG RESULTATET

En behandling med Cellbooster er relativt hurtig. Du skal regne med at behandlingen tager ca. 30 min, hvorefter du kan fortsætte din dag helt som normalt.

Behandlingen starter med en grundig desinficering af huden, hvorefter produktet injiceres lige under huden med en tynd nål.

EFTER BEHANDLINGEN MED CELLBOOSTER

Efter din behandling kan der forekomme en let rødme og du vil måske opleve ømhed i behandlingsområdet. I nogle tilfælde vil man kunne se en begyndende blåfarvning af huden, hvilket er helt normalt og skyldes en let blodudtæring i vævet, der viser sig som begyndende blå mærker.

Efter behandlingen kan der være en øget risiko for infektion. Det er derfor vigtigt, at du undgår at røre ved det behandlede område. Make-up og andre produkter bør undgås i de første 6 timer efter behandlingen. Hårde fysiske anstrengelser bør undgås de første 24 timer, og sauna samt solarium i mindst 2 uger, da du ellers kan risikere at produktet forbrændes hurtigere i den kraftige varme.

Der kan gå op til 2 uger, før end produktet er blevet fuldt integreret i vævet. Der kan herefter gå helt op til 6 uger, før end processen giver en synlig opstramning i behandlingsområdet, dette efter hele kurforløbet.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁