Tunge øjenlåg

Med alderen producerer vores hud mindre kollagen og elastin, hvilket gør, at vores hud mister både fylde og spændstighed, hvilket gør huden mindre elastisk. Nogle mennesker oplever, at øjenlågene med tiden kommer til at ”hænge” eller blive mere tunge at se på.

Tunge øjenlåg symptomer

Tunge øjenlåg forekommer, når det øvre øjenlåg ikke kan løftes helt af musklen og derfor kommer til at hænge lidt lavere end de normalt gør. Tunge øjenlåg kan komme med alderen, men for nogle er det medfødt. Oplever du tunge øjenlåg med alderen, skyldes det normalt, at senen til musklen, der løfter øjenlåget, bliver slap og strækkes. Selvom problemet af og til er udelukkende kosmetisk, betyder det for nogle, at de får svært ved at kende sig selv.

Tunge øjenlåg og behandling

Nogle mennesker ønsker at komme de tunge øjenlåg til livs, idet det får dem til at se trætte eller nedtrykte ud, selvom det slet ikke er sådan de har det. Ønsker du at gøre op med tunge øjenlåg, uden brug af kirurgi, findes der flere non invasive behandlinger, som kan give et øjenlågs løft. Én af behandlingerne, der er effektiv mod tunge øjenlåg, er Botox.

Skyldes det ”trætte udseende” derimod poser under øjnene, er vores behandling med Skinkó e den rigtige for dig. Denne behandling er en ideel løsning til netop poser under øjnene, og giver samtidig en mere jævn og sund hudstruktur.

Tunge øjenlåg – Botox eller kirugi

Botox er en ideel behandling til dig, der ønsker at komme de kosmetiske gener, ved tunge øjenlåg, til livs. Behandlingen laver et øjebrynsløft uden kirurgi, der simpelthen løfter dine øjenbryn, så dit ansigt åbnes op. Når øjenbrynene løftes med Botox, skabes der samtidigt et lille øjenlågsløft.

Du skal dog være opmærksom på, hvor tunge dine øjenlåg er. Hvis dine gener er udelukkende kosmetiske, er botox en mulighed for dig.

Døjer du derimod med løs hud på øjenlåget, og ønsker at fjerne det, vil et kirurgisk indgreb være nødvendigt, da Botox ikke kan fjerne overskydende hud.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Tunge øjenlåg – behøver jeg en henvisning?

Da en Botox-behandling er non kirurgisk, behøver du ikke en henvisning fra din læge, men kan selv booke en tid til konsultation hos os. Faktisk er konsultationen et lovkrav, inden din første behandling. Du kan nemt booke en konsultation hos vores speciallæge, hvor du vil få en forundersøgelse, samt få vejledning og oplysning om behandlingen og eventuelle bivirkninger.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close