Profhilo

Bliv ringet op og hør mere om vores Profhilo behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få smuk hud med Profhilo behandling

Skinbooster injiceres med en tynd nål, og i meget små doser under huden. Den trækker væske til sig, og det resulterer i en langvarig og dybdegående fugtning af huden indefra og hudstrukturen forbedres. Ved at lægge små doser Juvéderm Volite Skinbooster lige ind under huden, kan det sammenlignes med, at huden smøres med creme indefra. Dette resulterer i en hud, som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans. Ansigtet er et meget almindeligt område at behandle, men også områder såsom hænder, hals, halsudskæringen og områder med ar fra akne kan behandles.

Hvad er profhilo?

Profhilo er en gel, der består af hyaluronsyre. Den fungerer som en biostimulator på den måde, at den effektivt modvirker tab af elasticitet i både ansigt og på andre områder, der normalt er sværere at behandle, som eksempelvis huden på halsen. Profhilo består af sukkerstof, ligesom så mange andre behandlingsformer med fokus på at skabe mere volumen.

Profhilo adskiller sig dog alligevel fra andre, mere traditionelle volumeprodukter, idet konsistensen er mere flydende. Det betyder at produktet, modsat andre volumeprodukter, fordeler sig jævnt i huden og udglatter fine linjer og rynker.

Få et naturligt og ensartet resultat

Profhilo indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre, der findes i vores krop og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo er behandlet på en bestemt måde, så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Profhilo injiceres lige under hudens overflade hvorefter det fordeler sig jævnt. Øjeblikkeligt efter behandlingen øges hydreringen og dermed udglattes de fine linjer og rynker. Det er her Profhilo adskiller sig fra filler, som i stedet fylder huden ud for at mindske rynker. Med Profhilo kan du derfor opnå et mere naturligt og ensartet resultat.

Behandlingen vil blive udført af vores kosmetiske sygeplejerske.

Områder man kan behandle med Profhilo

Der er flere muligheder for at behandle med Profhilo. Behandlingen giver en effektiv opstramning og mindsker løs og slap hud på følgende områder:

  • Ansigt
  • Hals (kalkunhals)
  • Bryst (inkl. kavalergang)
  • Knæ
  • Arme (mormorarme)
  • Mave (opstramning af maveskind)
  • Håndrygge
  • Opstramning på kroppen

Sådan foregår Profhilo behandlingen

Behandlingen foregår ved, at man forsigtigt injicerer Profhilo ind under hudens overflade med en fin og tynd nål i de områder, hvor huden er blevet løs og virker kreppet.

En af fordelene ved Profhilo er, at spredningen er ganske stor, hvilket resulterer i, at et større område forynges og opstrammes. Det betyder også, at dit resultat aldrig vil komme til at virke kunstigt og unaturligt.

Efter behandlingen

​Du kan forvente øget elasticitet og forbedret hudkvalitet efter behandlingen med virkning på op til seks måneder.

Vi anbefaler to til tre behandlinger indledningsvis, med 4 ugers interval. Derefter kan du komme tilbage og få vedligeholdelsesbehandlinger med 6 måneders interval.

Du må efter behandling, ikke dyrke motion i 24 timer og bør begrænse solen de næste 3-5 dage. Du bør desuden også passe på store forskelle mellem varme og kulde og må ikke berøre området eller benytte make-up i 4-6 timer efter behandling.
Du kan forvente at få små buler, de steder hvor produktet er injiceret, og der kan af og til forekomme blå mærker.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Som med filler og Botox, så er det også lovpligtigt at du skal have en konsultation før din første Profhilo behandling hos Inviocare. Konsultationen er gratis og her finder vi ud af hvilke områder vi skal behandle for at du opnår det ønskede resultat.

Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen påbegyndes.

Før/efter billeder

Før Efter
Før Efter
Før Efter
Før Efter

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close