Profhilo

Bliv ringet op og hør mere om vores Profhilo behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få smuk hud med Profhilo

Med alderen oplever vi alle, at huden bliver mere slap og mindre elastisk. Faktisk går det allerede den forkerte vej efter du har passeret de 25 år. UV stråler fra solen er en af de største syndere til at huden ældes hurtigere og det er derfor vigtigt at beskytte din hud med solfaktor hver dag.

Inviocare kan med de mest innovative behandlinger på markedet hjælpe dig med at stramme huden op og fjerne rynker. Det sidste nye produkt inden for hudforyngelse hedder Profhilo og det kan hverken sammenlignes med Botox eller fillers. Profhilo er revolutionerende og i en kategori for sig.

Få et naturligt og ensartet resultat

Profhilo indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre, der findes i vores kroppe og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo er behandlet på en bestemt måde så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Profhilo injiceres lige under hudens overflade hvorefter det fordeler sig jævnt. Øjeblikkeligt efter behandlingen øges hydreringen og dermed udglattes de fine linjer og rynker. Det er her Profhilo adskiller sig mest fra filler som i stedet fylder huden ud for at mindske rynker. Med Profhilo kan du derfor opnå et mere naturligt og ensartet resultat.

Behandlingen vil blive udført af Michael Heindenheim, som er speciallæge i dermatologi og ansvarlig for kosmetologiske behandlinger hos Inviocare.

Før Efter

Efter behandlingen

Du kan forvente øget elasticitet og forbedret hudkvalitet efter behandlingen med virkning på op til seks måneder.

Vi anbefaler to til tre behandlinger indledningsvis, med 4 ugers interval. Derefter kan du komme tilbage og få vedligeholdelsesbehandlinger med 6 måneders interval.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Som med filler og Botox, så er det også lovpligtigt at du skal have en konsultation før din første Profhilo behandling hos Inviocare. Konsultationen er gratis og her finder vi ud af hvilke områder vi skal behandle for at du opnår det ønskede resultat.
Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen påbegyndes.

Før/efter billeder

Før Efter
Før Efter
Før Efter

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE