Profhilo

Bliv ringet op og hør mere om vores Profhilo behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

FÅ EN VELFUGTET HUD OG SMUK GLANS

Profhilo injiceres med en tynd nål, og i meget små doser under huden. Den trækker væske til sig, og det resulterer i en langvarig og dybdegående fugtning af huden indefra og hudstrukturen forbedres. Ved at lægge små doser gel lige ind under huden, kan det sammenlignes med, at huden smøres med creme indefra. Dette resulterer i en hud, som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans. Ansigtet er et meget almindeligt område at behandle, men også områder såsom hænder, hals, halsudskæringen og områder med ar fra akne kan behandles.

Hvad er profhilo?

Profhilo er en gel, der består af hyaluronsyre. Den fungerer som en biostimulator på den måde, at den effektivt modvirker tab af elasticitet i både ansigt og på andre områder, der normalt er sværere at behandle, som eksempelvis huden på halsen. Profhilo består af sukkerstof, ligesom så mange andre behandlingsformer med fokus på at skabe mere volumen.

Profhilo adskiller sig dog alligevel fra andre, mere traditionelle volumeprodukter, idet konsistensen er mere flydende. Det betyder at produktet, modsat andre volumeprodukter, fordeler sig jævnt i huden og udglatter fine linjer og rynker.

Få et naturligt og ensartet resultat

Profhilo indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre, der findes i vores krop og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo er behandlet på en bestemt måde, så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Profhilo injiceres lige under hudens overflade hvorefter det fordeler sig jævnt. Øjeblikkeligt efter behandlingen øges hydreringen og dermed udglattes de fine linjer og rynker. Det er her Profhilo adskiller sig fra filler, som i stedet fylder huden ud for at mindske rynker. Med Profhilo kan du derfor opnå et mere naturligt og ensartet resultat.

Behandlingen vil blive udført af vores kosmetiske sygeplejerske.

Områder man kan behandle med Profhilo

Der er flere muligheder for at behandle med Profhilo. Behandlingen giver en effektiv opstramning og mindsker løs og slap hud på følgende områder:

  • Ansigt
  • Hals (kalkunhals)
  • Bryst (inkl. kavalergang)
  • Knæ
  • Arme (mormorarme)
  • Mave (opstramning af maveskind)
  • Håndrygge
  • Opstramning på kroppen

Sådan foregår Profhilo behandlingen

Behandlingen foregår ved, at man forsigtigt injicerer Profhilo ind under hudens overflade med en fin og tynd nål i de områder, hvor huden er blevet løs og virker kreppet.

En af fordelene ved Profhilo er, at spredningen er ganske stor, hvilket resulterer i, at et større område forynges og opstrammes. Det betyder også, at dit resultat aldrig vil komme til at virke kunstigt og unaturligt.

Efter behandlingen

​Du kan forvente øget elasticitet og forbedret hudkvalitet efter behandlingen med virkning på op til seks måneder.

Vi anbefaler to til tre behandlinger indledningsvis, med 4 ugers interval. Derefter kan du komme tilbage og få vedligeholdelsesbehandlinger med 6 måneders interval.

Du må efter behandling, ikke dyrke motion i 24 timer og bør begrænse solen de næste 3-5 dage. Du bør desuden også passe på store forskelle mellem varme og kulde og må ikke berøre området eller benytte make-up i 4-6 timer efter behandling.
Du kan forvente at få små buler, de steder hvor produktet er injiceret, og der kan af og til forekomme blå mærker.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Som med filler og Botox, så er det også lovpligtigt at du skal have en konsultation før din første Profhilo behandling hos Inviocare. Konsultationen er gratis og her finder vi ud af hvilke områder vi skal behandle for at du opnår det ønskede resultat.

Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen påbegyndes.

Før/efter billeder

Før Efter
Før Efter
Før Efter
Før Efter

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁