Rande under øjnene

Hvad er mørke rande under øjnene?

Nogle mennesker oplever mørke rande under øjnene. Disse rande kan skyldes flere ting, såsom for lidt søvn, dehydrering, solskader eller genetik. Den mest typiske årsag er dog, at huden under øjnene bliver tyndere med alderen. Derfor ses de fine blodkar mere tydeligt gennem huden som en mørk rand, hvilket kan give indtrykket af, at man ser både træt og uoplagt ud.

Behandling af rande under øjnene

Mørke rande under øjnene kan give ansigtet et udtryk, der ikke nødvendigvis harmonerer med vores indre. Mange ønsker derfor hjælp til, hvordan man kan fjerne mørke rande under øjnene, så ansigtet igen virker harmonisk og lysnet.  Sorte eller mørke rande under øjnene kan behandles på flere måder. Det afhænger i sidste ende af, hvorvidt de mørke rande skyldes dybe tåretrug og tab af volumen, eller om randene skyldes mørk pigmentering.

Filler: Vores ikke-permanent filler udfylder huden indefra. Det betyder at virkningen har en udglattende og opstrammende effekt på huden, samtidig med, at der tilføres fugt, hvilket også forbedrer hele hudkvaliteten.

I forhold til mørke rande, er behandlingen dog kun effektiv, når det handler om at skulle genskabe volumen, og de mørke rande skyldes dybe tåretrug, som derfor forårsager en skyggedannelse omkring øjet.

Læs mere om vores filler her.

Skinkó e: Skinkó e har en opstrammende effekt og egner sig særligt godt til huden omkring øjnene. Behandlingen har vist sig også at have en rigtig fin effekt på mørke rande, idet produktet mindsker den mørke pigmentering, så huden fremstår lysere og mere jævn i hudtonen.

Læs mere om skinkó e her.

Mørke rande eller poser?

Mørke rande bliver tit sammenlignet med det at have poser under øjnene, selvom der ikke altid er tale om det samme. Man kan nemlig godt oplever poser under øjnene, uden at være mørk og omvendt kan man godt have mørke skygger, uden at huden poser ud.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvorfor får man poser under øjnene?

​Poser under øjnene skyldes ofte, at vævet i huden med alderen mister noget af sin elasticitet, og huden på de nedre øjenlåg derfor bliver løsere. Når huden bliver mere løs, kan det underliggende fedt komme til at bule frem og derved lave en udposning på huden.

En anden faktor kan være væske. Når vi sover om natten ophober der sig væske i vores ansigt, når vi ligger ned. Væsken vil søge nedad og forstærker derved problematikken med det nedre øjenlåg, idet der ligefrem kan opstå en væskefyldt pose, der hvor vi ser overgangen mellem kinden og det nedre øjenlåg.

Nogen oplever også at få tunge øjenlåg, altså øjenlåg der hænger over øjnene. Det kan du læse mere om her.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁