Rande under øjnene

Rande under øjnene

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er mørke rande under øjnene?

Nogle mennesker oplever mørke rande under øjnene. Disse rande kan skyldes flere ting, såsom for lidt søvn, dehydrering, solskader eller genetik. Den mest typiske årsag er dog, at huden under øjnene bliver tyndere med alderen. Derfor ses de fine blodkar mere tydeligt gennem huden som en mørk rand, hvilket kan give indtrykket af, at man ser både træt og uoplagt ud.

Behandling af rande under øjnene 

Mørke rande under øjnene kan give ansigtet et udtryk, der ikke nødvendigvis harmonerer med vores indre. Mange ønsker derfor hjælp til, hvordan man kan fjerne mørke rande under øjnene, så ansigtet igen virker harmonisk og lysnet.  Sorte eller mørke rande under øjnene kan behandles på flere måder. Det afhænger i sidste ende af, hvorvidt de mørke rande skyldes dybe tåretrug og tab af volumen, eller om randene skyldes mørk pigmentering.

Filler: Vores ikke-permanent filler udfylder huden indefra. Det betyder at virkningen har en udglattende og opstrammende effekt på huden, samtidig med, at der tilføres fugt, hvilket også forbedrer hele hudkvaliteten.

I forhold til mørke rande, er behandlingen dog kun effektiv, når det handler om at skulle genskabe volumen, og de mørke rande skyldes dybe tåretrug, som derfor forårsager en skyggedannelse omkring øjet.

Læs mere om vores filler her.

Skinkó e: Skinkó e har en opstrammende effekt og egner sig særligt godt til huden omkring øjnene. Behandlingen har vist sig også at have en rigtig fin effekt på mørke rande, idet produktet mindsker den mørke pigmentering, så huden fremstår lysere og mere jævn i hudtonen.

Læs mere om skinkó e her.

Mørke rande eller poser?

Mørke rande bliver tit sammenlignet med det at have poser under øjnene, selvom der ikke altid er tale om det samme. Man kan nemlig godt oplever poser under øjnene, uden at være mørk og omvendt kan man godt have mørke skygger, uden at huden poser ud.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Hvorfor får man poser under øjnene?

​Poser under øjnene skyldes ofte, at vævet i huden med alderen mister noget af sin elasticitet, og huden på de nedre øjenlåg derfor bliver løsere. Når huden bliver mere løs, kan det underliggende fedt komme til at bule frem og derved lave en udposning på huden.

En anden faktor kan være væske. Når vi sover om natten ophober der sig væske i vores ansigt, når vi ligger ned. Væsken vil søge nedad og forstærker derved problematikken med det nedre øjenlåg, idet der ligefrem kan opstå en væskefyldt pose, der hvor vi ser overgangen mellem kinden og det nedre øjenlåg.

Nogen oplever også at få tunge øjenlåg, altså øjenlåg der hænger over øjnene. Det kan du læse mere om her 

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close