Elisabeth er speciallæge i dermatologi og ansvarlig for kosmetologiske behandlinger hos Inviocare – omfattende IPL-laserterapi af uønsket hårvækst, pigmentpletter og lysbetingede aldersforandringer. Derudover er Elisabeth ansvarlig for behandlinger med botulinumtoksin af kosmetisk skæmmende ansigtsrynker samt filler-behandlinger af dybere ansigtslinjer.

Elisabeth ser en vigtig sammenhæng mellem hudens tilstand og mental balance, idet hovedparten af hudforandringer er forbundet med betydelig fysisk og psykisk påvirkning. I og med alle hudsygdomme er mere eller mindre synlige, vil mange mennesker med hudforandringer føle sig ”offentligt udstillet” og ønske normalisering og forskønnelse. Inviocare tilbyder således en dermatologisk vurdering og en individuel afstemning af behandlingsmuligheder af klinisk korrigerbare forandringer.

Kosmetisk forbedring af hudens tilstand kan sidestilles med optimering af andre ydre kendetegn og bidrager erfaringsmæssigt til en bedre livskvalitet. Udover en personlig tilfredsstillelse ved opnåelse af et friskt, yngre ydre har behandlingsmulighederne hos Inviocare til formål at bidrage til et mere vitalt subjektivt velvære.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close