Skinboosters

Bliv ringet op og hør mere om skinboosters

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få et mere friskt og sundt udseende med Restylane Skinboosters

Man kan ikke undgå, at alderen sætter nogle præg på huden, og det bør man bestemt heller ikke. De små rynker i ansigtet er en del af ens historie, og de vidner for eksempel om, at man har haft et liv fyldt med smil og grin.

For nogle er rynkerne og furerne imidlertid meget dybe og tydelige – selv når man slapper af – og det kan give et træt og uoplagt udseende, selvom det egentlig ikke er sådan man har det. Det er naturligvis frustrerende, og derfor kan man eksempelvis benytte Skinboosters til at få det friske og sunde udseende som afspejler ens humør og personlighed.

Du vil blive taget godt imod af vores dygtige team inden din Restylane skinbooster behandling. Selve behandlingen vil enten blive udført af en af vores dygtige komsmetiske sygeplejersker, der vil sørge for, at du får den bedst mulige behandling.

Sådan virker Skinboosters og læs om resultatet

Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at Restylane Skinboosters adskiller sig fra Restylane fillers. Ved en behandling med filler får man en omgående effekt, hvor du ved brug af Skinboosters først vil se det endelige resultat lidt senere. Her skal huden nemlig have lov til at fuldende sin egen, naturlige cyklus, og dette tager normalt 4-6 måneder. En del af effekten ved en Skinboosters behandling er, at med forbedringen af huden udsættes og reduceres den rynkedannelse, som er resultat af vores mimik og de ydre påvirkninger af vores hud. Det vil altså sige, at du ikke blot får en umiddelbar effekt af behandlingen, men at den også er med til at forebygge dannelsen af eksempelvis nye rynker.

Fra vi er omkring 25 år, mister vores hud gradvist sin fugtighed og spændstighed. Med Restylane Skinboosters er det muligt at forbedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene. Det giver et mere friskt og ungt udseende uden for drastiske forskelle.

Med Skinboosters forsvinder rynkerne ikke helt, da huden altid vil folde. Det er et naturligt resultat af ansigtsmimik, og derfor skal huden heller ikke glattes fuldkommen ud. Hvis det skete, ville man fuldkommen miste sin mimik og sine særlige kendetegn, og det er ikke meningen. Skinboosters har blot til formål at gøre huden mere smidig og glat, men den skal ikke fjerne dine ansigtstræk og din mimik fuldkommen. Ved behandlingen vil rynkerne altså diskret blive glattet ud og huden vil blive mere jævn, men det vil stadig se naturligt og smukt ud.

Kom til gratis lovpligtig konsultation på vores klinik

I forbindelse med din første Restylane Skinboosters behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden. På den måde kan du og behandleren i fællesskab komme frem til et behandlingsforløb, der passer perfekt til lige netop dig. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen. Kontakt klinikken for at booke en konsultation, eller for at høre mere om mulighederne for behandling med Skinboosters hos Inviocare i København.

Bliv ringet op og hør mere om skinboosters

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Selve produktet og behandlingen

Restylane Skinboosters er et produkt i stil med Botox, som kan være med til at give dig et yngre og mere friskt udtryk. En behandling med Skinboosters giver masser af fugt og næring til huden og har en langsigtet effekt.

Restylane Skinboosters består af en særlig syre, som er vandbindende. Det er i virkeligheden et specielt sukkermolekyle, som til forveksling ligner den syre, der sørger for at holde huden spændstig og smidig, når man er ung, og derfor giver det et naturligt resultat.

En Skinboosters skaber altså en naturlig glød og et friskt udseende ved forsigtigt at glatte huden ud indefra – akkurat ligesom kroppen selv gør, når man er yngre. Der er ingen lammelse af ansigtsmuskulatur eller lignende, og fordi syren netop ligner vores egen, opnår man et meget naturligt resultat.

injektionen

Skinboosters injiceres med en tynd nål og i meget små doser under huden. Her tiltrækker den sig væske, og det resulterer i en langvarig og dybdegående fugtning af huden indefra. Det resulterer i, at huden udglattes, bliver mere elastisk og at strukturen i huden forbedres. Ved at lægge små doser Restylane Skinboosters lige ind under huden, kan det sammenlignes med, at huden smøres med creme indefra. Dette resulterer i en hud, som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans. Ansigtet er et meget almindeligt område at behandle, men også områder såsom hænder, hals, halsudskæringen og områder med ar fra akne kan behandles. Et frisk udtryk på dine læber, uden en betydelig volumen, kan også opnås med Restylane Skinboosters.

Der er altså mange muligheder med Restylane Skinboosters. Det væsentligste at huske på er, at en sådan behandling giver dig et naturligt resultat, så du blot vil virke mere frisk og veloplagt, men man vil ikke direkte kunne se, at dine rynker fuldkommen forsvinder
Et typisk behandlingsprogram med Skinboosters består af tre indledende behandlingsforløb med 2 til 4 ugers mellemrum. Det indledende 3-trins program sker én gang. Herefter anbefales behandlingen cirka hver 6. måned for at holde resultatet ved lige.

Få naturlig glød med Juvéderm Volite skinbooster

Juvéderm Volite blev lanceret for nyligt, og det er ligeledes en skinbooster behandling. Behandlingen er yderst fugtgivende med en langsigtet effekt. Juvéderm Volite skinbooster skaber en naturlig glød og et frisk udseende ved forsigtigt at udglatte huden indefra.

Sådan bruges Juvéderm Volite skinbooster og læs om resultatet

Der er tydelige beviser, der understøtter, at produktet sikrer et resultat i helt op til 9 måneder efter behandlingen. Behandlingen egner sig bl.a. til yngre kunder, som ønsker at bibeholde en naturlig glød og en god hudkvalitet. Behandlingen kan, som nævnt, virke forebyggende, og derfor kan også yngre kunder have glæde af denne behandlingsmetode. Ligeledes kan den modne kunde, som søger mere vitalitet og elasticitet i huden, også få glæde af behandlingen. Sidst, men ikke mindst, kan behandling med Juvéderm Volite skinbooster mindske mængden af ar efter akne, og den kan udbedre ujævnheder i hudens yderste lag.

Juvéderm Volite kan særligt anbefales til; ansigtet, halsen, hænder og området omkring brystet. Der anvendes typisk 1-2 ml i en behandling.

91% af kunderne er mere tilfreds med deres hud efter en behandling med Juvéderm Volite. 96% oplevede deres hud som værende mere blød efter en behandling med Juvéderm Volite, og 6 måneder efter en enkelt Volite behandling opleves huden forsat forbedret. Der er altså tydeligvis noget at komme efter ved behandlinger med skinboosters.

Kom til gratis lovpligtig konsultation på vores klinik

I forbindelse med din første Juvéderm Volite behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden. På den måde kan du og behandleren i fællesskab komme frem til et behandlingsforløb, der passer perfekt til lige netop dig. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen. Kontakt klinikken for at booke en konsultation, eller for at høre mere om mulighederne for behandling med skinboosters hos Inviocare i København.

Sådan foregår behandlingen

Ved at lægge små doser af Juvéderm Volite skinbooster ind lige under huden med en tynd nål plejer man hunden indefra. Det kan sammenlignes med at bruge en creme fra indersiden af huden. Dette resulterer i en hud som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans. Det giver et naturligt resultat med mere frisk og ung hud, som dog alligevel bibeholder sin særlige mimik og kendetegn. Kontakt klinikken, hvis du vil vide mere om mulighederne for behandling med skinboosters hos Inviocare i København.

Anmeldelser fra Facebook

THE CLINIC IS NOW OPEN AGAIN.READ MORE HERE