Skinboosters

Prisgaranti på skinbooster

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bestil tid eller få en uforpligtende konsultation

Hvad er Restylane Skinboosters?

Skinboosters behandlinger er dybt hyderende hudbehandlinger med langsigtet effekt. De skaber en naturlig glød og et frisk udseende ved forsigtigt at udglatte huden indefra.

Restylane skinboosters består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en vand-bindende substans, der giver hydrering til huden og efterlader den blød og elastisk.

Skinboosteren injiceres i meget små doser under huden hvor den tiltrækker væske og det resulterer i en langvarig og dyb hydrering af huden indefra. Derfor bliver hudens elasticitet og struktur også forbedret.

Restylane skinboosters anvendes desuden til at behandle udsatte og følsomme områder som din nakke, décolleté, hænder samt områder med acnear.

Hvilket resultat får jeg?

Restylanes skinboosters adskiller sig fra Restylane fillers. Ved filler behandlinger får man en omgående effekt, men ved brug af skinboosters vil du først se de endelige forandringer efter hudens cyklus fuldendes, hvilket normalt varer 4-6 måneder. En del af effekten ved skinboosters behandlinger er, at med forbedringen af huden udsættes og reduceres den rynkedannende effekt, som vores mimik og de ydre påvirkninger har på vores hud.

Fra vi er omkring 25 år, mister vores hud gradvist sin fugtighed og spændstighed. Med Restylane Vital er det muligt at bedre hudens elasticitet og struktur samt mindske de fine smilerynker på kinderne og ved øjnene.

Med skinboosteren Restylane forsvinder rynkerne ikke helt, da huden altid vil folde, når vi bruger vores mimik. Det er normalt, og det er med til, at vi stadig ser naturlige ud. Med behandlingen vil rynker dog mindskes betragteligt og huden være glattere, så rynkerne er mindre tydelige end før.

Skal jeg konsulteres først?

Ved din første Skinboosters behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation inden. Det er ligeledes et lovkrav at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Ved at lægge små doser Restylane skinboosters lige under huden, kan det sammenlignes med, at huden smøres med creme indefra. Dette resulterer i en hud som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans.

Ansigtet er et meget almindelig område at behandle, men også områder såsom hænder, hals, halsudskæringen og acne ar kan behandles. Et frisk udtryk på dine læber, uden en betydelig volumen kan også opnås med Restylane skinboosters.

Et typisk behandlingsprogram med skinboosters består af tre indledende behandlingsforløb med 2 til 4 ugers mellemrum. Det indledende 3-trins program sker én gang. Herefter anbefales behandlingen cirka hver 6 måned.

Hvad er Juvederm Volite Skinboosters?

Juvederm Volite er for nyligt lanceret og er en skinboosters behandling. Behandlingen er yderst hyderende med en langsigtet effekt. Juvederm Volite skaber en naturlig glød og et frisk udseende ved forsigtigt at udglatte huden indefra.

Hvilket resultat får jeg?

Ved en behandling kan opnås en forbedret hudkvalitet, mere elasticitet og bedre hydrering. Solid evidens understøtter produktet i at sikre et resultat i op til 9 måneder.

Behandlingen egner sig både for en yngre kunde som ønsker at bibeholde en naturlig glød og gode hudkvalitet, såvel som for en mere moden kunde som søger mere vitalitet og elasticitet. Volite giver ligeledes synlig forbedring af aknear og ujævnheder i hudens yderste lag.

Juvederm Volite kan særligt anbefales til; ansigtet, halsen, hænder og dekolletage. Der anvendes typisk 1-2 ml i en behandling.

91% er mere tilfreds med deres hud efter en behandling med Volite
96% oplevede deres hud mere blød efter en behandling med Volite
6 måneder efter en enkelt behandling opleves huden forsat forbedret

Hvordan foregår behandlingen?

Ved at lægge små doser Juvederm Volite skinboosters lige under huden, kan det sammenlignes med, at huden smøres med creme indefra. Dette resulterer i en hud som er velfugtet, glat, blød og med en smuk glans.