Elisabeth er speciallæge i dermatologi og ansvarlig for kosmetologiske behandlinger hos Inviocare – omfattende IPL-laserterapi af uønsket hårvækst, pigmentpletter og lysbetingede aldersforandringer. Derudover er Elisabeth ansvarlig for behandlinger med botulinumtoksin af kosmetisk skæmmende ansigtsrynker samt filler-behandlinger af dybere ansigtslinjer.

Elisabeth ser en vigtig sammenhæng mellem hudens tilstand og mental balance, idet hovedparten af hudforandringer er forbundet med betydelig fysisk og psykisk påvirkning. I og med alle hudsygdomme er mere eller mindre synlige, vil mange mennesker med hudforandringer føle sig ”offentligt udstillet” og ønske normalisering og forskønnelse. Inviocare tilbyder således en dermatologisk vurdering og en individuel afstemning af behandlingsmuligheder af klinisk korrigerbare forandringer.

Kosmetisk forbedring af hudens tilstand kan sidestilles med optimering af andre ydre kendetegn og bidrager erfaringsmæssigt til en bedre livskvalitet. Udover en personlig tilfredsstillelse ved opnåelse af et friskt, yngre ydre har behandlingsmulighederne hos Inviocare til formål at bidrage til et mere vitalt subjektivt velvære.