Mormorarme

Mormorarme

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

De fleste drømmer om faste, tonede overarme, hvor man lige kan se antydningen af en muskel. Virkeligheden er dog ofte lidt anderledes – særligt for kvinder, der har tendens til ofte at være lidt blødere og rundere.Den bløde hud under overarmene har fået mange tilnavne med tiden. Fælles for dem alle er, at navnet beskriver en form for irritation omkring udseendet. Det mest anvendte er ”mormorarme”.

Hvad er mormorarme?

Mormorarme er et problemområde for mange. Særligt kvinder bliver blødere og mindre spændstig i huden, efterhånden som de bliver ældre. Disse områder af hud og fedt under overarmene kan være vanskelige at tone og stramme med almindelig motion og kostændringer alene, hvilket ofte fører til stor frustration hos indehaveren.

Hvorfor får man mormorarme?

Årsagen til mormorarme skyldes altså primært en kombination af nedsat elasticitet i huden og muskelvæv, samt et fald i muskelmasse. Som det ofte forholder sig med kropsfysik, kan hormonelle ændringer og genetiske faktorer også spille en rolle. Regelmæssig motion og styrketræning af armmusklerne kan dog hjælpe med at reducere forekomsten af mormorarme.

Hvordan træner man mormorarme?

Der er flere træningsøvelser, der fokuserer på at tone musklerne i overarmene og reducere forekomsten af mormorarme. Du kan eksempelvis forsøge dig med følgende øvelser:

  • Dips på en stol
  • Brug af håndvægte
  • Brede armbøjninger
  • Brug af armhoops

I nogle tilfælde vil træning dog ikke være tilstrækkeligt. Måske er motivationen der ikke, måske kræver det ændringer i din kost, eller måske oplever du ikke varige resultater. I situationer som disse, kan en fedtfrysning være løsningen for dig. Det er samtidig en non-invasiv behandling, så du kan fortsætte din dagligdag som du plejer umiddelbart efter. Man kan desuden ikke punktforbrænde, hvilket gør fedtfrysning til en meget effektiv behandling på områder, der er mere genstridige at få bugt med.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Hvordan kommer man af med mormorarme?

Fedtfrysning er den populære vending for en behandling, der foregår med CoolTech. En procedure, der bruger kulde til at nedbryde fedtdepoter under huden med op til 25% ved første behandling og helt op imod 45% ved gentagne behandlinger. Behandlingen er desuden en ikke-kirurgisk behandling, hvilket betyder, at den ikke involverer operation.

Under behandlingen placeres en speciel applikator på det ønskede område og anvender kulde, som suger fedtvævet ind med et vacumtryk og gradvist reducerer temperaturen i vævet. Dette får fedtdepoterne til at krystallisere og dø, og kroppen fjerner derefter naturligt de døde celler, ved at udskille dem.

Den største fordel ved fedtfrysning er, at metoden er en non-invasiv metode, der fjerner uønsket fedt, som ikke kræver kirurgi eller bedøvelse. Proceduren er også relativt smertefri, selvom du kan føle en prikkende eller trækkende fornemmelse i området under behandlingen i de første par minutter, hvorefter behandlingen er smertefri for langt de fleste.

For at opnå optimale resultater kan det være nødvendigt at gennemgå flere behandlinger med fedtfrysning. Når du har opnået det ønskede resultat, kan du nyde fastere, mere tonede overarme.

Det er vigtigt at huske på, at fedtfrysning ikke er en erstatning for en sund livsstil. Det kan være en effektiv måde at fjerne uønsket fedt på, men det er stadig vigtigt at spise en sund kost og motionere regelmæssigt for at opretholde en sund vægt og en generel god sundhed.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close