Akne

Akne ses ofte i teenagealderen, men kan også forekomme hos voksne. Akne er, uanset alder, ubehageligt at lide af. Da ansigtet ofte indgår i interaktion med andre mennesker, kan det føles yderst ubehageligt, hvis ens hud fremstår uren eller betændt. Mange mennesker med akne oplever derfor, at det kan påvirke deres livskvalitet.

Udover de psykologiske følger, som akne kan give, kan der også være fysiske gener. Akne i svær grad kan opleves som meget smertefuldt, hvis det kommer til udtryk som cyster og bylder.

Aknebehandling

Der er mange muligheder, når det kommer til aknebehandling. Det kan for eksempel være medicin mod akne eller akne creme.

Behandlinger mod akne foretaget på professionelle klinikker er blevet populære de senere år. En af årsagerne er, at behandlingerne her kan tilpasses den enkelte persons hud.

To behandlinger, som mange oplever store resultater efter, er hydrafacial behandling eller peeling. Ved disse behandlinger bør du opsøge en professionel klinik, da det sikrer dig høj kvalitet og langvarige resultater. Under en konsultation vil du også blive guidet, så du sikres den behandling, som passer bedst til din hud og udfordringer.

Hydrafacial mod akne

Hydrafacial er en avanceret behandling, som er god til behandling af akne og samtidig er skånsomt for huden. Med hydrafacial modtager du ikke mindre end 6 behandlinger i én, og de målrettes altid efter dine individuelle behov. En hydrafacial deluxe behandling vil som oftest være den, som passer bedst til behandlingen af akne. Behandlingen indeholder blandt andet serum, antioxidanter og LED-lys.

Behandlingen er smertefri og uden brug af nåle. Den udføres ved hjælp af en Vortex-teknologi og opdeles i 3 steps.

  1. Rensning + peeling
  2. Ekstrahering + hydrering
  3. Indslusning + beskyttelse

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Peeling mod akne

Peeling er en behandling af huden, som efterlader den utroligt blød og lækker. Ved behandlingen bruges et produkt, som indeholder syre. Selvom det kan lyde ubehageligt med syre, er det faktisk en både skånsom, men også utroligt effektiv ingrediens. Syren sørger effektivt for at fjerne døde hudceller og baner dermed vejen for, at et nyt og friskt hudlag kan komme frem.

Inden en behandling med peeling vil du modtage en grundig hudanalyse, som sikrer, at peelingen bliver målrettet lige præcis dine behov. Under behandlingen får du en grundig afrensning af huden samt ansigtsmassage. Huden vil blive efterbehandlet med stimulerende og beroligende produkter, som balancerer din hud og giver den de bedste forudsætninger for at regenerere.

Ved en behandling med peeling vil du kunne opleve resultater umiddelbart efter, hvilket gør behandlingen meget eftertragtet.

Behandling af ar efter akne

Efter du har fået bugt med din akne, er du som oftest klar til et liv med smuk og ren hud. Mange oplever dog, at aknen har efterladt nye problematikker – nemlig ar i huden. Det kan gøre det svært at nyde ens nye hud fuldt ud.

En god løsning her kan være behandling med SkinPen – microneedling. Denne populære behandling fungerer ved, at et elektrisk stempel med 16 små tynde nåle penetrerer huden i en dybde af 0,5 – 2,5 mm. De mikroskopiske “huller” i huden sætter kroppens sårhelingsproces i gang ved at skabe ny kollagen. “Hullerne” lukker sig hurtigt igen, og der er derfor ingen risiko for skade på huden. SkinPen virker også mod rynker, pigment, store porer mv.

Behandlingen varer ca. 30 min. Dybden på ar varierer, og det er derfor individuelt, hvor mange behandlinger der kræves.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁