Indgroede hår

Har du før haft et indgroet hår, ved du hvor irriterende det kan være. Indgroede hår er oftest harmløse, men er man uheldig, kan de udvikle sig til små buler eller irritation i huden, der viser sig som noget, der bedst kan beskrives som en bums eller en byld-lignende knop ved hårsækken, der kan være ømme eller gøre ondt.

Hvorfor får man indgroet hår?

Et indgroet hår er et hår, der vokser ind i huden i stedet for at vokse ud. Når du får et indgroet hår, opstår det ofte efter barbering, voksbehandling eller plukning af hår. Når håret vokser ind i huden, gror det et sted, hvor det ikke er tiltænkt, at det skal gro. Væksten under huden kan være generende og føre til røde knopper, irritation eller små bylder/cyster, hvis man er ekstra uheldig.

Hvordan forebygges indgroet hår?

Der er flere måder at forebygge indgroet hår på:

  • Brug en skarp barbermaskine eller skraber
  • Brug varmt vand og en god barberskum eller gel
  • Barber eller voks i retning af hårets vækst
  • Undgå at barbere for ofte eller for tæt på huden
  • Brug en lotion eller olie efter barbering for at holde huden blød og hydreret

Hvordan fjerner man indgroet hår?

Indgroet hår er et almindeligt problem, som mange mennesker kæmper med. For nogle opstår problemet med indgroede hår kun sporadisk, mens det for andre kan føles som et problem man aldrig rigtigt kommer til livs. Uanset hvordan din hud arter sig, er der mange mennesker, der gerne vil være indgroede hår foruden. En ideel løsning, der kan hjælpe med at forebygge indgroet hår og samtidig give dig glat hud uden rødme og irritation er permanent hårfjerning.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er permanent hårfjerning og hvordan virker det?

Permanent hårfjerning er en behandling, der fjerner uønsket hårvækst ved brug af laser. Laseren går ind og ødelægge hårsækkene, så hårvæksten stopper. Der er flere måder, hvormed permanent hårfjerning kan udføres, herunder laserbehandling. Disse behandlinger bruger lysenergi til at ødelægge hårsækkene, hvilket gør det sværere for håret at vokse tilbage. Efter et fuldt behandlingsforløb, vil man kunne betragte sig selv som hårfri. Man kan dog aldrig være sikker på at blive 100% hårfri, da hårene kan vokse tilbage, hvis kroppen eksempelvis gennemgår hormonelle forandringer.

Fordelene ved permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning har mange fordele, når man sammenligner med de mest gængse metoder til hårfjerning, såsom barbering, voksning og forskellige cremer. Nedenfor nævnes nogle af de største fordele:

  • Glat hud: Permanent hårfjerning giver en smuk glat hud, da hårsækkene bliver fjernet permanent. Dette betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om stubbe eller indgroede hår, da hårene som udgangspunkt ikke vokser tilbage.
  • Spar tid: Du vil ikke længere skulle bruge tid på at fjerne hår regelmæssigt, da permanent hårfjerning stopper fremvæksten af hår.
  • Mindre irritation: Permanent hårfjerning kan hjælpe med at reducere risikoen for infektioner og irritationer, da hårene ikke vokser tilbage.
  • Økonomisk: I det lange løb kan permanent hårfjerning ende med at være en investering, da du ikke længere vil have udgifter til forskellige produkter til hårfjerning.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close