Indgroede hår

Behandling af indgroede hår

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Har du før haft et indgroet hår, ved du hvor irriterende det kan være. Indgroede hår er oftest harmløse, men er man uheldig, kan de udvikle sig til små buler eller irritation i huden, der viser sig som noget, der bedst kan beskrives som en bums eller en byld-lignende knop ved hårsækken, der kan være ømme eller gøre ondt.

Hvorfor får man indgroet hår?

Et indgroet hår er et hår, der vokser ind i huden i stedet for at vokse ud. Når du får et indgroet hår, opstår det ofte efter barbering, voksbehandling eller plukning af hår. Når håret vokser ind i huden, gror det et sted, hvor det ikke er tiltænkt, at det skal gro. Væksten under huden kan være generende og føre til røde knopper, irritation eller små bylder/cyster, hvis man er ekstra uheldig.

Hvordan forebygges indgroet hår?

Der er flere måder at forebygge indgroet hår på:

  • Brug en skarp barbermaskine eller skraber
  • Brug varmt vand og en god barberskum eller gel
  • Barber eller voks i retning af hårets vækst
  • Undgå at barbere for ofte eller for tæt på huden
  • Brug en lotion eller olie efter barbering for at holde huden blød og hydreret

Hvordan fjerner man indgroet hår?

Indgroet hår er et almindeligt problem, som mange mennesker kæmper med. For nogle opstår problemet med indgroede hår kun sporadisk, mens det for andre kan føles som et problem man aldrig rigtigt kommer til livs. Uanset hvordan din hud arter sig, er der mange mennesker, der gerne vil være indgroede hår foruden. En ideel løsning, der kan hjælpe med at forebygge indgroet hår og samtidig give dig glat hud uden rødme og irritation er permanent hårfjerning.

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Hvad er permanent hårfjerning og hvordan virker det?

Permanent hårfjerning er en behandling, der fjerner uønsket hårvækst ved brug af laser. Laseren går ind og ødelægge hårsækkene, så hårvæksten stopper. Der er flere måder, hvormed permanent hårfjerning kan udføres, herunder laserbehandling. Disse behandlinger bruger lysenergi til at ødelægge hårsækkene, hvilket gør det sværere for håret at vokse tilbage. Efter et fuldt behandlingsforløb, vil man kunne betragte sig selv som hårfri. Man kan dog aldrig være sikker på at blive 100% hårfri, da hårene kan vokse tilbage, hvis kroppen eksempelvis gennemgår hormonelle forandringer.

Fordelene ved permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning har mange fordele, når man sammenligner med de mest gængse metoder til hårfjerning, såsom barbering, voksning og forskellige cremer. Nedenfor nævnes nogle af de største fordele:

  • Glat hud: Permanent hårfjerning giver en smuk glat hud, da hårsækkene bliver fjernet permanent. Dette betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om stubbe eller indgroede hår, da hårene som udgangspunkt ikke vokser tilbage.
  • Spar tid: Du vil ikke længere skulle bruge tid på at fjerne hår regelmæssigt, da permanent hårfjerning stopper fremvæksten af hår.
  • Mindre irritation: Permanent hårfjerning kan hjælpe med at reducere risikoen for infektioner og irritationer, da hårene ikke vokser tilbage.
  • Økonomisk: I det lange løb kan permanent hårfjerning ende med at være en investering, da du ikke længere vil have udgifter til forskellige produkter til hårfjerning.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Google

Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁
Anders Strøyer
Anders Strøyer
19/02/2022
InvioCare er så æstetisk smukt et sted, at man med det samme man træder ind ad døren, føler sig godt tilpas og i trygge hænder, som kun bliver yderligere bekræftet, af deres søde, imødekommende og meget profesionelle personale. Jeg har med stor succes fået fjernet uønsket hårvækst på ryg og skuldre, samt solskader i ansigtet, hvilket altid foregår under kyndig vejledning af de skønne piger på klinikken. Jeg kan kun anbefale, at stikke ind forbi og tage en snak med dem, hvis du har nogle små “skavanker”, du ønsker at komme til livs 🤩
Monica Reib
Monica Reib
22/09/2021
Har nu fået to gange PRX-T33-peeling og Reverse-peelling. Allerede første gang var min hud synligt pænere og lidt opstrammet. Kan varmt anbefales.
Veronika Mikulasikova
Veronika Mikulasikova
13/05/2020
I love Inviocare. First of all, I chose this place because of good reviews, convincing prices, and English friendly website. Their receptionists- Tina and other lady whose name I don't know. Wow! Both are so sweet and welcoming. They do exceptional job in making you feel welcomed. I did more treatments in this clinic. For some treatments I still wait for the results to show up, but so far I can recommend Juvederm fillers. Christina really knows what she is doing. She can also advice you on what would suit your face. Definitely coming back. Thank you!
dubidu hurra
dubidu hurra
29/01/2020
Søde og professionelle behandlere. Skønne produkter og dejlig atmosfære.
Karoline N
Karoline N
23/10/2019
5 stjerner fra start til slut. Kom fra én af deres konkurrenter (Dermocosmetic) som gav mig den dårligste oplevelse nogensinde og hvad der føltes som pengegriskhed. Hos Inviocare, blev jeg derimod mødt af varme, forståelse for min nervøsitet ang. hårfjerning og uden pres til at booke behandlinger. Fik snakket med en behandler og det var virkelig god behandling fra start til slut.

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close