Baby Botox

Baby Botox er en ny trend inden for skønhedsindustrien, som har fået en del opmærksomhed på det seneste. Konceptet med Baby Botox indebærer at bruge mindre mængder af Botox, end normalt, for at opnå et mere naturligt udseende. Baby Botox bruges særligt til at forebygge rynker eller til diskret at reducere begyndende fine linjer og små overfladiske rynker.

Hvad er Baby Botox?

Baby Botox er en injektion af botulinumtoksin, som Botox også kaldes, men det er en blot en mikro dosis til de helt fine linjer. Det kan derfor også være en god mulighed for dem, der ønsker at prøve Botox for første gang, idet der er tale om meget små doser. Når du skal have foretaget en Botox behandling, vil du, i henhold til loven, altid skulle booke en gratis konsultation med en speciallæge. Under denne konsultation vil du blive undersøgt og få yderligere information og vejledning om behandlingen samt eventuelle bivirkninger.

Efter konsultationen skal der gå mindst 48 timer, før du kan få behandlingen, så du har god tid til at træffe din beslutning på et informeret grundlag. Dette er dog helt almindeligt med behandlinger, der kræver injektion eller laser såsom fjernelsen af indgroede hår, fjernelse af karsprængninger, minimering af ”gummy smile”. Men det er faktisk også lovpligtigt ved andre behandlinger som fx fedtfrysning, der kan reducere fedtdepoterne på maven, ryggen, mormorarme eller lårene.

Fælles for alle denne type behandlinger, såvel som for Baby Botox, er at der stadig er tale om et kosmetisk indgreb, der bør tages seriøst og træffes på baggrund af korrekt information.  Selvom Baby Botox er et mindre indgreb, kræver det en injektion og bør kun udføres af en kvalificeret læge eller kosmetisk behandler. Der kan være mulighed for bivirkninger, såsom hævelse, rødme eller blå mærker, så det er vigtigt at finde en pålidelig og erfaren behandler for at minimere risikoen for bivirkninger.

Når det ydre skal matche det indre

Baby Botox kan også være dyrere end traditionel Botox, da det kræver en mere præcis injektionsteknik og af og til også flere behandlinger. For mange mennesker er det dog det ekstra arbejde og omkostninger værd, da de kan opnå det udseende, der passer til deres indre. Mange overvejer Botox, fordi de føler, at deres udseende får dem til at se trætte eller uoplagte ud, mens de i virkeligheden har det helt anderledes. Men de ønsker samtidig at de bevarer et naturlige udtryk og føle sig hjemme i egen krop.​

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Baby Botox: Er det det rigtige valg for dig?

Der er et par ting, du også bør overveje, før du beslutter dig for at prøve Baby Botox. For det første er det vigtigt at forstå, at effekten af ​​Botox er midlertidig. Normalt varer resultatet mellem 3 og 6 måneder, og du bliver nødt til at få en ny injektion, hvis du ønsker at opretholde resultatet. Derudover kan du ikke få Botox, hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har andre medicinske tilstande. Den indledende konsultation vil tage højde for at undersøge dig grundigt for at afgøre, om du er en egnet kandidat til behandlingen.

Det er vigtigt at slå fast, at Botox ikke nødvendigvis efterlader et frossent udtryk i ansigtet, sådan som det ellers ofte har fået ry for. Problemet skyldes dog ikke selve det, at man er behandlet med Botox, men derimod et forkert valg af teknik ved behandling. Det handler om at vælge den rette teknik og dosering, der passer til den enkelte persons ansigtstræk og ønsker. Vi er alle forskellige, og derfor er der ikke én type behandling, der passer til alle.

Målet med en Botox-behandling er at opnå en naturlig effekt, der bevarer bevægelser og mimik i ansigtet, samtidig med at der skabes balance og et smukt udseende.

For personer under 35 år er der ofte brug for mindre doser Botox for at opnå et naturligt resultat, mens der ofte er behov for større doser, når man bliver ældre. Det er vigtigt at finde den rette dosering og teknik for at opnå det bedste resultat.

Uddannede behandlere er din garanti for at minimere risikoen for et unaturligt resultat og sikre, at behandlingen skræddersyes til den enkeltes behov og ønsker.

Det er derfor vigtigt at finde en pålidelig og erfaren behandler, hvis du beslutter dig for at prøve Baby Botox.

Anmeldelser fra Google

Isabel Ginnerup
Isabel Ginnerup
18/11/2023
Jeg har fået lavet læber på Inviocare af flere af medarbejderne. Alle gange er jeg gået mere end tilfreds hjem! Sødeste personale og de flotteste resultater - en stor anbefaling herfra. Det eneste sted der må røre mit ansigt
Jasmine Kreinøe
Jasmine Kreinøe
13/11/2023
Personalet har skabt et dejligt imødekommende og professionelt rum. Resultatet af mine læber er blevet som jeg drømte om, alt i god dialog med den dygtige faglærte. Kæmpe anbefaling herfra;)
Yeahmean Billesbølle
Yeahmean Billesbølle
26/09/2023
Very Warm and hearth felt, I wish the people who gave me knowledge love and thanks <3
Sylwia Bodzon
Sylwia Bodzon
07/08/2022
The staff is so incredibly friendly and kind - they make you feel welcome and at home from the get go. Katrine is such a sweetheart, I am always looking forward to my appointment with her!
Sofia C
Sofia C
16/04/2022
God, dygtig, venlig og imødekommende personale. Meget god behandling, fyldt med empati og samvittighed. God information. 5/5 stjerner. Mvh Sofia.
Clara
Clara
14/04/2022
Bedste sted, jeg har fået lavet læber. Der er nu gået en måned, og de ser bare så godt ud! Har før fået lavet læber, andre steder som på ingen måde, var lige så pænt lavet som hos Inviocare. Vil helt klart anbefale Inviocare, og kommer kun her fremover! 😁