The Perfect V™ produkter

The Perfect V™ skincare serie forhandles nu hos Inviocare

The Perfect V™ produktserie er ren forkælelse og omsorg for dit ”V”. The Perfect V™ er en luksus hudplejeserie der er sammensat og produceret for at forny, forbedre og forskønne dit ”V”. Det er PH balanceret, dermatologisk og gynækologisk testet – ren skønhed og selvfølgelig parabene fri.

Vi sender til hele Danmark, hvis ikke du har mulighed for at komme på klinikken og hente produkterne (Porto DKK 60,-). Betal via bankoverførsel eller MobilePay. Du er også altid velkommen til at kontakte os vedr. rådgivning af produkter.

MobilePay: 45157

Kontakt os vedrørende køb af The Perfect V™ produkter – cph@inviocare.com

The Perfect V™

Very V Cream 50ml

En perfekt creme til dit “V” som hydrerer, glatter og smelter ind i huden. Cremen efterlader huden blød, fugtig og strålende. Cremen har beroligende vitaminer og er et perfekt supplement efter laserbehandlinger.

DKK 379,-

 

Gentle Exfoliator 50ml

Produktet eksfolierer og forynger den delikate hud omkring dit “V”. Jojoba olie forbedrer hudens egenskaber og hjælper post-inflammatorisk hyper pigmentering. Produktet reparerer skader efter hårfjerning.

DKK 299,-

Gentle Wash 100ml

Denne skånsomme rensevask blødgør, fugter og hydrerer huden. Produktet fungerer perfekt med pH-balancen i “V” området og det renser og toner området. Produktet er optimalt til din daglige ”beauty” rutine i dette område.

DKK 179,-

Very V Intensive 50ml

Produktet smelter ind i huden omkring “V” området og efterlader huden blød, fugtig og rolig. Produktet giver udstråling til huden, samtidig med at den sarte hudtekstur forbedres. Det er et must-have beauty item i forbindelse med hårfjerning.

DKK 399,-

Very V Luminizer 50ml

Dette produkt tilføjer fornyet glød til huden omkring dit “V”. Produktet highlighter, fugter og minimerer ufuldkommenheder. Det vil hjælpe “V” området med at se mere ungdommeligt og frisk ud. Produktet efterlader din hud med en smuk glød.

DKK 349,-

Very V Serum 30ml

Denne serum forynger, genopliver og opstrammer huden omkring “V” området. Den efterlader huden blød og fløjlsagtig. Huden bliver midlertidigt opstrammet, tonet og får et mere ungdommeligt udseende.

DKK 449,-

Very V Beauty Mist 30ml

Denne spray forfrisker, perfektionerer og blødgør huden omkring dit ”V”. Den har en let og frisk naturlig duft af rose som neutraliserer lugt. Sprayen giver fugt, dæmper rødme, er antibakteriel og pH neutral.

DKK 229,-

Very V Beauty Sheets Kit (14 sheets)

Disse skønne renseservietter forfrisker, forkæler og renser skånsomt dit “V”. Servietterne er multifunktionelle og er perfekte til dagens forskellige formål. De er antibakterielle og giver fugt til huden.

DKK 199,-

Vanicaure Essentials Kit

Dette Vanicure™ Essentials sæt indeholder alt hvad du behøver for dit daglige skønheds ritual til dit ”V”. Brug de forskellige luksusprodukter til at forkæle området. Sættet består af: Gentle Wash, Gentle Exfoliator samt Very V Cream.

DKK 499,-

Vanicure Specialties Kit

Dette Vanicure™ Specialties sæt indeholder alt hvad du behøver for dit daglige skønheds ritual og for at forkæle området omkring dit ”V”. Sættet består af: Very V Cream, Very V Luminizer, Very V Beauty Mist samt Very V Beauty Sheets.

DKK 699,-

The Perfect V™ videoer