Presse

Kære medier!

Denne side er til jer.

Du kan finde beskrivelserne af vores koncept, vores brands, behandlinger og produkter, samt hver af os; teamet bag Inviocare, rundt omkring på sitet. Men for nemhedens skyld har vi også samlet de mest relevante links og informationer her.

Kontakt venligst klinikken for flere oplysninger på cph@inviocare.com

Konceptet

Inviocare er en agent, en distributør, en forretningsudviklende partner og en kæde af eksklusive klinikker indenfor den del af skønhedsbranchen, der kaldes æstetisk medicin.

Vi kalder det æstetisk velvære og arbejder kun med gennemtestede brands: Brands der både har medicinsk evidens men også en bevist succesrate i internationale markeder. Med et stærkt nordisk fokus baseret på dyb lokal erfaring og branchespecifikt knowhow, er det vores mål at vækste det nordiske marked med vores banebrydende portfolio af behandlinger og produkter og dynamiske tilgang til partnerskaber.

Vores klinikkoncept
Vores B2B koncept
Vores behandlinger

Leder du efter en pressemeddelelse?

Løft dit ansigt uden plastikkirurgi

– Sinclair Silhoutte Soft lanceres i Danmark af nystartet virksomhed indenfor æstetisk medicin Kan man virkelig løfte og skulpturere et ansigt uden at bruge kirurgisk kniv? Ja, nu kan man. Teknologien er taget fra hospitalsverdenen, hvor man bruger materialet...

læs mere

Indre og ydre velvære på under en time

– Reviv vitamin infusion lanceres i Danmark af innovativ virksomhed indenfor æstetisk medicin ”Look and feel your best” – så enkelt udtrykker amerikanske Reviv den effekt, deres intravenøse vitamin-infusioner og intramuskulære booster shots har på både udseende og...

læs mere