Peeling – ansigtsbehandling

Få en effektiv ansigtspeeling, der frisker din hud op, samtidig med at den er nænsom mod huden
Bestil en tid i dag til ansigtsbehandling med professionel peeling og gå herfra med en hud, der både syner og føles friskere, yngre og mere glansfuld.
Book din behandling her

Få flottere og friskere hud med en peeling

I forbindelse med din ansigtsbehandling vil vores behandler rådgive dig til, hvordan du bedst plejer og behandler din hud og dens tilstand. I kombinations med en grundig analyse af din hud, anbefales et antal produkter der effektivt kan anvendes når du dagligt plejer din hud.

Produktserien fra ZO Skin Health kan specifikt tilpasses tilstande og ubalance i huden. Det giver os en enestående mulighed for at behandle eventuelle solskader eller pigmentforandringer.

Peeling af solskader, pigmentforandringer, acnear og linjer

Skandinavisk hud er særlig følsom over for solens stråler. Med en peeling-behandling kan du hurtigt opnå ganske tydelige resultater.

Ved ansigtsbehandling af pigmentforandringer anbefaler vi typisk 3-4 behandlinger for at opnå et optimalt og jævnt resultat. En hudbehandling med peeling kan understøttes med andre behandlinger der både optimerer og forlænger holdbarheden.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker forud for din ansigtsbehandlingen. Ring til os og book en uforpligtende konsultation hvor vi kan gennemgå de bedste behandlingsmuligheder for dig. Ved konsultationen vil du blive modtaget af vores erfarende team og du vil få mulighed for at få besvaret eventuelle spørgsmål. Vi vil ligeledes rådgive dig om de enkelte forskellige typer af peeling behandlinger.

Hvordan foregår peeling?

En ansigtsbehandling med peeling foretages med anerkendte produkter udviklet specielt til des formål. I modsætning til en klassisk ansigt behandling ved en kosmetolog vil en hudbehandling med peeling have mere fokus på effekt end velvære. Vi anvender meget aktive produkter, der giver mulighed for at opnå synlige resultater. Det er helt normalt at du under behandlingen vil mærke en let svide og huden kan føles varm. Inden selve peelingen afrenser vi din hud og eksfolierer den, så den er klar til peelingen. Efter behandlingen vil huden se mere blød, ensartet og glødende ud.

Vores ansigtsbehandling med peeling dækker både ansigt, hals og bryst. På disse områder er huden ekstra fin, og mange oplever at få solskader eller pigmentforandringer netop her har sat sig her.

Efter selve peelingen, vil huden blive efterbehandlet med stimulerende, beroligende og genopbyggende produkter, som balancerer huden. Umiddelbart efter peelingen vil huden fremstå blød, gennemfugtet, mere ensartet og med en fantastisk glød.

For at passe godt på den nybehandlede hud skal du anvende faktor SPF 50+ i ugerne efter behandlingen. Din behandler vil desuden anbefale nærende cremer til efterbehandling, du skal anvende efter din peeling, for at pleje og vedligeholde effekten

Vi har glade klienter

Super fantastisk professionelt personale, omsorgsfuld behandling og lækre afslappende omgivelser.
Helene Rosendahl Hillersdal

Anmeldelse på Facebook

Oplevelsen er i top med de professionelle sygeplejesker der virkelig kan deres job. Lækreste lokaler og suveræn god service.
Pia Rosholm

Anmeldelse på Facebook

Flotteste klinik jeg har set, søde og virkelig profesionelle damer der har styr på det de laver. Dejlige og afslappende omgivelser.
Bjørg Lamhauge

Anmeldelse på Facebook

Rådgivning om peelinger

Er du i tvivl om, hvad en peeling kan gøre for din hud, eller vil du bare gerne høre mere inden du bestiller tid? Du kan altid kontakte os og få rådgivning af vores dygtige sygeplejersker, der kan vejlede om lige netop dine behov.

Kontakt os på 51 88 15 34, kig forbi klinikken i Palægade 4 i København K eller book din tid til peeling nu.