Kan man virkelig skulpturere ansigtet uden plastikkirurgi?

Ja. Nu kan man. Og teknologien er taget fra hospitalsverdenen, hvor man bruger materialet polylactic acid til at genopbygge kroppen efter skader, som fx i form af skruer i en diskusprolaps eller i et ødelagt knæ. Med tynde tråde fremstillet af polylactic acid og indsat i ansigtsvævet med en tynd nål, kan man skulpturere ansigtet omkring dets egen, oprindelige form, og derved skabe et naturligt udseende løft, der varer op til 18 måneder.

Hvordan virker det?
Den vigtigste komponent i Silhouette Soft er den velkendte polymer, som har været anvendt i mange år i en række biomedicinske og farmaceutiske sammenhænge. Silhouette Soft er fremstillet af poly-L-lactic acid monofilamenter med støbte kegler lavet af lactid/glycolid. Den blev udviklet af forskere i USA i forbindelse med rekonstruktiv og æstetisk kirurgi.

Suturen fungerer som et lille stillads under overfladen af huden for at løfte løst-hængende, blødt væv op. Keglerne holder både trådene på plads og stimulerer kroppens produktion af kollagen til at erstatte den volumen i ansigtet, der kan forsvinde med alderen.

Jamen, er det ikke farligt at indsætte fremmedlegemer i ansigtet?
Nej. For Silhouette Soft teknikken varer ikke evigt, netop fordi polylactic acid integrerer sig med dit naturlige væv. Ligesom skruer i ryggen eller fragmenter indopereret i knæet. Og derfor opløses de fine tråde også med tiden, så Silhouette Soft er ikke det samme som et kirurgisk ansigtsløft; det varer ikke evigt. Til gengæld er det langt nemmere, kræver ingen restitution og det ser mere naturligt ud.

Billederne taler for sig selv
Silhoutte Soft behandlingen udgør for mange lige præcis det lille løft, de trænger til for at se lige så unge og friske ud, som de føler sig. Og det er både effektivt og pænt fra dag 1. Du kan faktisk gå direkte fra klinikken og tilbage på arbejdet – med et lille løft, der holder op til 18 måneder.

Billederne taler for sig selv. Det er en flot effekt, ikke? Måske er det også noget for dig? Kom ind og få en uforpligtende konsultation!