Botox i København

Gå ikke glip af vores kampagne på Botox i december.

Se vores Botox kampagne her

Kom ind til os til en konsultation, hvor du uforpligtende kan stille de spørgsmål, du har vedrørende det at få en botox behandling.

Book en tid online eller ring og hør mere på telefon 51 88 15 34.

Book en gratis konsultation

Se friskere ud med botox behandling

Med en botox behandling opnår du et resultat inden for en lille uges tid. Du vil opleve at musklen vi har behandlet vil blive mere afslappet og vil føles mere fast. Botox behandlingen vil have effekt på dine mimiske rynker. Med behandlingen vil du opleve at få et friskere og naturligt resultat.

Hvordan foregår en botox behandling?
Inden din botox behandling kommer du til en konsultation ved vores læge, så du ved præcis, hvad der skal ske, og hvilke resultater du kan forvente. Vær opmærksom på, at der rent lovmæssigt skal være en betænkningstid på 48 timer fra din første konsultation til din behandling.

Ved vores behandling med botox indfører vi bittesmå mængder af det virkningsfulde stof, botulinum toksin. Vi injicerer botox i de muskler hvor der ønskes effekt. Vi benytter en meget fin nål til selve injektionen og behandlingen vil derfor opleves relativ nænsom.

Under selve behandlingen sidder du i en behagelig klinikstol og får gennemgået, hvad der skal ske. Vi desinficerer og præciserer området, og lægger de fine små stik i sammenråd med dine ønsker.

Efter din botox behandling kan du opleve en let mærkning af huden de steder, hvor der er blevet injiceret. Det er helt normalt og ufarligt. Nogle af vores kunder oplever rødme, eller at de er lidt hævet efter behandlingen. Det forsvinder normalt efter højst en times tid, mens nogle få vil opleve, at det lige tager en dag eller to.

Når behandlingen er overstået, og du er hjemme igen, er det bare at glæde dig og se frem til resultaterne. Du kan se forandringerne mere og mere, for hver dag der går. Efter 1 til 2 uger kan du tydeligt se, hvordan behandlingen har virket, og at du ser yngre og friskere ud.

Hvordan virker en botox behandling?
Botox® er et godkendt lægemiddel, som er baseret på proteinstoffet botulinum toksin, der med tiden udskilles fra kroppen via urinen. Proteinstoffet fungerer ved at forhindre, at der sendes signalstoffer mellem nerven og musklen om, at den skal spænde og trække sig sammen.

Musklen bliver afslappet, og huden over musklen bliver dermed glattet ud. Botulinum toksin er således effektivt til at behandle vores mimiske rynker, som opstår, når musklerne trækker sammen i huden.

Ved vores botox behandling i København bliver du injiceret med fine stik med botulinum toksin, hvorefter de muskler, der rynker huden eller skaber spændingshovedpine, bliver glattet ud. Signalstofferne til nerven bliver lammet, men du har stadig følesans i det behandlede område.

Vil du vide mere om effekten af en botox behandling? Så ring til os eller kom ind til en samtale og hør mere om vores behandling med botox i København, botox priser og hvad du ellers har af spørgsmål.

Touch up med botox i København

Hvis du ikke er 100% tilfreds med effekten af din botox behandling hos os når de første 2 uger er gået, er der mulighed for at bestille en touch up behandling ved dit kontrolbesøg.

Ved en botox behandling anvender vi hellere for lidt end for meget botulinum toksin ud fra sikkerhedshensyn. Så hvis du er en af de kunder, der skal have en smule mere for at opnå den optimale effekt kan vi give dig en touch up behandling ved dit kontrolbesøg.

Vi har glade klienter

Super fantastisk professionelt personale, omsorgsfuld behandling og lækre afslappende omgivelser.

Helene Rosendahl Hillersdal

Anmeldelse på Facebook

Oplevelsen er i top med de professionelle sygeplejesker der virkelig kan deres job. Lækreste lokaler og suveræn god service.

Pia Rosholm

Anmeldelse på Facebook

Flotteste klinik jeg har set, søde og virkelig profesionelle damer der har styr på det de laver. Dejlige og afslappende omgivelser.

Bjørg Lamhauge

Anmeldelse på Facebook

Bestil tid til botox i København

Skal du have en tid til botox i København K? Så ring til klinikken på telefon 51 88 15 34 og hør mere om vores konkurrencedygtige botox priser. Du kan også booke din botox tid online eller finde vores botox priser og tilbud.