Vitaminindsprøjtninger (REVIV IV infusioner)

Prisgaranti på vitaminindsprøjtninger

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bliv ringet op og hør mere om vitaminindsprøjtninger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage. Mandag har vi lukket.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hvad er REVIV Vitaminindsprøjtninger?

REVIVs IV behandlinger er udviklet af en gruppe amerikanske læger som på baggrund af 40 års kombineret erfaring med behandling af væskemangel og udmattelse kunne se, hvor stor en effekt korrekt væske- og mineralbalance i kroppen havde på deres patienters ydre og totale velvære. Derfor udviklede de denne unikke serie Intravenøse (IV) og Intramuskulære (IM) behandlinger, vi nu kan tilbyde hos Inviocare, som kan øge din energi, give dig gløden tilbage og restituere dit velvære på under en time.

IV infusionerne administreres direkte ind i blodbanen – hvilket giver optimal optagelse af de vitaminer, næringsstoffer, væske og salte der tilføres, så din krop er i perfekt væskebalance og boostet på alle niveauer bagefter.

IV infusionerne er designet med forskellige formål og administreres altid af en sygeplejerske. IV infusion er en sikker behandling, der kan gentages, når du har behov for det.

Hvilket resultat får jeg?

Vitaminindsprøjtninger restituerer først og fremmest din væskebalance. Når huden er udtørret – og langt inden vi føler tørst og trang til at rehydrere – får den et mattere, mere ujævnt udseende. Farven bliver mindre levende og lys reflekteres ikke på samme måde i huden længere. Vi ser trætte ud. Alt det modvirker IV infusionerne og du vil se effekten med det samme.

Men Inviocares IV behandlinger kan meget mere end at friske dit udseende op.
Alt efter hvilken IV behandling, du vælger, vil du opleve:

 • Øget velvære; mere energi, sund appetit, dybere søvn.
 • Hurtigere restitution; fra jetlag, søvnmangel, sportspræstationer eller sygdom.
 • Friskere udseende; synlig glød i huden, tab af væskeophobning.
 • Udrensning; kan betyde farvel til kvalme, nedsat appetit, hovedpine, mm.
 • Lindring af tømmermænd. Vitaminindsprøjtninger er kendt for at være en tømmermændskur.

Se alle specifikke effekter af hver enkelt type IV infusion via linksne i boksen øverst til højre.

Reviv behandlinger er ikke evidensbaserede, dog er de enkelte indholdsstoffers effekt og virkninger evidensbaserede.

Skal jeg konsulteres først?

Du behøver ikke at booke en konsultation inden en vitaminindsprøjtning.

Hvordan foregår behandlingen?

IV behandling er en effektiv behandling på under en time, der giver resultater med det samme. De hurtigste IV drop tager kun 29 minutter; Hydromax, Ultraviv og Vitaglow.

IV drop administreres altid via din hånd eller arm, hvor der er let adgang til blodbanen og indførselspunktet generer dig mindst muligt. IV infusionen hænger ved siden af dig, så du skal bare læne dig tilbage, lægge benene op og slappe af.

Din behandler – en professionel sygeplejerske – anvender en lille smule smertelindrende creme før hun administerer droppet via en nål, der fastgøres forsigtigt på din hud, så den ikke flytter sig mens infusionen langsomt drypper ind og rehydrerer hele din krop og fylder dine vitamindepoter op.

Efter behandlingen får du et lille plaster på som kan fjernes efter en times tid. Et voilá! Så er du tanket op til enhver aktivitet.

Glutathione IV Push (Tillægsydelse)

Glutathion er almindeligvis kendt som kroppens vigtigste antioxidant. Det bekæmper næsten enhver sygdom, især dem der er forbundet med aldring.

Fordele:

 • Forhindrer virkningerne af frie radikaler
 • Forynger din hud
 • Renser vitale organer

Godt for:

 • Kosmetisk foryngelse
 • Detox fra frie radikaler
 • Anti-ageing
 • Hud, hår og negle

Glutathione IV Push kan kombineres med vitaminindsprøjtningerne: Hydromax og Ultraviv.

Vitaglow indeholder allerede Glutathione IV Push.

Anmeldelser fra Facebook