Sunekos

Bliv ringet op og hør mere om vores Sunekos behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Hudforyngelse på en naturlig måde med Sunekos

Har du problemer med mørke rander, poser og rynker omkring øjnene?
Har din hud mistet sin glød og er begyndt at se træt og slap ud?
Nu har vi endelig løsningen: Sunekos.

Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Sunekos er et naturligt produkt, bestående af ren hyaluronsyre samt en unik sammensætning af aminosyrer. Sunekos injiceres i det ønskede område og stimulerer produktionen af kollagen og elastin og gendanner herved volumetab og forbedrer hudens elasticitet på en naturlig måde.

Sunekos kan bruges til mørke rander, linjer i de sarte øjenomgivelser og poser omkring øjnene.

Før behandling med Sunekos

Før vi kan behandle dig med Sunekos, skal du have en lovpligtig konsultation på klinikken. Du vil få skriftlig og mundtlig information om produktet og vi vil sammen tilrettelægge din behandlingsplan.

Der er ifølge lovgivningen om kosmetiske behandlinger 48 timers betænkningstid, før man kan give sit samtykke til behandlingen. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.

Sunekos behandling

Selve behandlingen med Sunekos

Du skal regne med at behandlingen tager ca. 30 min.

Huden desinficeres og den krystalklare væske injiceres lige under huden med en tynd nål. Man lægger normalt 11 indstik om hvert øje. For at opnå det optimale resultat, skal du forvente et behandlingsforløb på 3 behandlinger med 14 dages interval.

Effekten af Sunekos holder ca. 6 måneder og det anbefales at vedligeholde resultatet med en enkelt behandling hvert halve år.

Book en tid online til en gratis konsultation hvor du kan høre nærmere om Sunekos her

Før/efter billeder

Sunekos før/efter 1
Før Efter

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Facebook