IM booster shots (Reviv IM booster)

Prisgaranti på alle behandlinger

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bestil tid eller få en uforpligtende konsultation

Hvad er REVIV IM booster shots?

REVIVs intramuskulære (IM) booster shots er udviklet af en gruppe amerikanske læger, som på baggrund af 40 års kombineret erfaring med behandling af væskemangel og udmattelse har udviklet en serie specifikke formularer til intramuskulær administration: IM booster shots, der arbejder direkte på kroppens energisystem og velværebalance.

Kroppen har behov for et fuldt spektrum af vitaminer for at fungere optimalt og Inviocares IM booster shots, der injiceres direkte i muskelvævet, leverer de essentielle stoffer hvor de skal bruges med fuld absorption. Til sammenligning optages kun 50% hvis vitaminer indtages som kosttilskud.

IM injektionerne er designet til specifikke formål og håndteres udelukkende af medicinsk uddannet personale. Vores booster shots kan gentages så ofte du føler brug for det.

Hvilket resultat får jeg?

IM booster shots virker først og fremmest på dit energiniveau, hvor de både hjælper med at restituere dit energisystem, og samtidig tilfører vitaminer og mineraler, der er essentielle i cellefornyelse og genopbygning/regenerering af celler energiproduktionen.

Men vores IM injektioner giver dig også et skønhedsmæssigt boost: Du får gløden tilbage, din krop virker optimalt og smider affaldsstoffer og væskeophobning fra sig, og udvalgte shots virker både slankende og foryngende.

Alt efter hvilket booster shot du vælger, vil du opleve:

  • Øget energi og velvære
  • Bedre søvn, appetit og væskebalance
  • Et stærkere immunforsvar
  • Slankende og anti-ageing effekt.

Se hvad de enkelte IM booster shots kan gøre for dig via linksne i boksen.

Skal jeg konsulteres først?

Du behøver ikke at booke en konsultation inden en IM Booster.

Hvordan foregår behandlingen?

IM booster indsprøjtningerne injiceres direkte i muskelvævet, hvor hver formulars vitaminer og mineraler skal bruges. Det giver øjeblikkelig optagelse af de vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter der tilføres, så din krop kan restituere med det samme.

Booster shots er enkle at administrere og behandlingen udføres altid af en professionel sygeplejerske. Du får et lille stik, dulmet af en lokalbedøvende spray, så det er en forholdsvis smertefri, nem og tidsoptimeret behandling.

Intramuskulær administration betyder at booster shottet virker det øjeblik næringstofferne rammer blodbanen. Når du har fået dit shot, kan du fortsætte din dag, og effekten vil øges i timerne efter behandlingen. Hvor energidrikke kun giver et midlertidigt skub, varer effekten af IM behandling i dagevis.