PRX-T33 (Red Carpet) + Reverse peelinger

Bliv ringet op og hør mere om vores PRX-T33 behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

PRX-T33 – den nye generation indenfor anti-ageing

PRX-T33 er en nålefri behandling, der med sine aktive ingredienser (bl.a. TCA) er kvalificeret som den næste generation af anti-ageing. Den interagerer med huden på celleniveau og bidrager til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vækstfaktorer, som forbedrer huden direkte og på langt sigt.

Behandlingen kan udføres på alle hudtyper hele året uden risiko for lysfølsomhed.

PRX-T33 er klassificeret som medicinsk udstyr og CE–mærket (med internationalt patent).

Behandlingen kan anvendes både i ansigtet og på kroppen for at modvirke og reducere:

  • Rynker og linjer
  • Pigmenteringer/solskader
  • Tørhed
  • Tabt elasticitet
  • Melasma
  • Ældre hud
  • Ar
  • Karsprængninger
PRX-T33 vials

Selve behandlingen med PRX-T33

Du skal regne med at behandlingen tager ca. 30 min. Under behandlingen kan du opleve en svag kriblende, brændende fornemmelse. Denne er dog for de fleste moderat og aftager hurtigt. Du kan efterfølgende være lidt rød i huden, men dette vil dog hurtigt aftage.

Hvis du overvejer behandling med PRX-T33, skal du stoppe enhver retinolbehandling mindst en uge før behandlingen. Desuden frarådes barbering eller voksbehandling på området, i et par dage. Vi udfører ikke PRX-T33 på gravide eller ammende. 

Antal behandlinger

Antallet af behandlinger varierer afhængigt af hvilke områder du får behandlet, men det anbefales en kur på 3-5 behandlinger med 1 uges interval.

Book en tid online til PRX-T33 her

Reverse Peel – unik behandling til melasma og hyperpigmentering

Tilstande med melasma og hyperpigmentering kan forekomme spontant, eller som følge af solpåvirkning, hormonelle forandringer, efter acne eller brandskader, samt efter aggressive behandlinger på huden, som kan have tricket dette.

Disse tilstande kan være meget generende for den enkelte og samtidig kan det være svært at komme til livs.

Som tillæg til PRX eller blot som enkelt behandling, tilbyder vi Reverse Peel til behandling af melasma og hyperpigmentering.

Reverse Peel er en nålefri, effektiv og sikker behandling som lysner pletterne på huden, og holder pigmentering og melasma under kontrol.

Behandlingen har desuden en progressiv effekt og resultatet vil forbedres gradvist efter behandling.

Selve behandlingen med Reverse Peel

Behandlingen udføres i 3 peelingsfaser (RSP1, RSP2, RSP3).

Når syren påføres huden, vil behandleren nøje observere huden for reaktion i form af eventuel rødme og svie. Det er forventeligt at huden vil føles varm og prikkende under behandlingen. Afslutningsvis på behandlingen, vil der blive påført en serum med aktive ingredienser, som yderligere vil have en lysnende effekt på huden.

Reverse Serum anbefales til hjemmebrug efter behandlingen og kan medkøbes i klinikken. Der medgives altid en prøve på denne, til de første dage efter din behandling.

Desuden anbefales altid solfaktor 50 efter Reverse Peel, for at beskytte huden mod yderligere skade og eventuelt ny pigmentering.

Hvis du overvejer behandling med Reverse Peel, skal du stoppe enhver retinolbehandling mindst en uge før behandlingen. Desuden frarådes barbering eller voksbehandling på området, i et par dage. Vi udfører ikke Reverse Peel på gravide eller ammende. 

Efter behandlingen

Efter behandlingen er det forventeligt at huden kan være let rød, tør og skalle i de efterfølgende dage.

Desuden vil peelingen trække den dybe pigmentering op til hudens overflade, således at denne kortvarigt kan blusse op og blive mere synlig, for derefter at ”drysse af” og mindskes.

Reaktioner som disse er ufarlige og vil gå i sig selv igen i løbet af et par dage.

Reverse Peel anbefales som en kur på minimum 3 behandlinger, med 7-30 dage imellem hver behandling.

Book en tid online til Reverse Peel her

Nem online booking

Bestil tid til en behandling. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Facebook