Profhilo Body

Bliv ringet op og hør mere om Profhilo Body behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få smuk hud med Profhilo Body

Med alderen oplever vi alle, at huden bliver mere slap og mindre elastisk. Oplever du at din hud over din navle, på dine arme, inderlår, hænder eller andre steder på kroppen er blevet mere løs og kreppet, så er Profhilo Body et godt sted at starte.

Fra vi har passeret de 25 år, begynder det og gå den forkerte vej. UV stråler fra solen er en af de største syndere til at huden ældes hurtigere og det er derfor vigtigt at beskytte din hud med solfaktor hver dag.

Inviocare kan med de mest innovative behandlinger på markedet hjælpe dig med at stramme huden op og fjerne rynker. Inden for hudforyngelse hedder produktet Profhilo og det kan hverken sammenlignes med Botox eller fillers. Profhilo er revolutionerende og i en kategori for sig.

Få et naturligt og ensartet resultat

Profhilo indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre, der findes i vores krop og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo er behandlet på en bestemt måde så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Profhilo injiceres lige under hudens overflade hvorefter det fordeler sig jævnt. Øjeblikkeligt efter behandlingen øges hydreringen og dermed udglattes de fine linjer og rynker. Det er her Profhilo adskiller sig mest fra filler som i stedet fylder huden ud for at mindske rynker. Med Profhilo kan du derfor opnå et mere naturligt og ensartet resultat.

Behandlingen vil blive udført af vores kosmetiske sygeplejerske.

Efter behandlingen

Du kan forvente øget elasticitet og forbedret hudkvalitet efter behandlingen med virkning på op til seks måneder.

Vi anbefaler to til tre behandlinger indledningsvis, med 4 ugers interval. Derefter kan du komme tilbage og få vedligeholdelsesbehandlinger med 3-6 måneders interval.

Du må efter behandling, ikke dyrke motion i 24 timer, du skal begrænse solen 3-5 dage og du skal passe på store varme kulde forskelle. Du må ikke berøre området eller benytte cremer og make-up 4-6 timer efter behandling.

Du kan forvente at du får små buler, de steder hvor produktet er injiceret og der kan forekommer blå mærker.

Profhilo Body Kit indeholder 2 behandlinger med Profhilo, dvs. du får i dette kit dit kurforløb, udover det indeholder det 4 body patches til engangsbrug, som er sterile og kan bruges lige efter din æstetiske behandling, de indeholder hyaluronsyre og planteekstrakter som hydrerer og beroliger huden. Et klinisk studie viser at der er en øgning af hydrering på huden med 32,9% og en reduktion af rødme på det behandlede område med 10,9%. Plasteret påføres på det område der er injiceret med Profhilo Body. Sidst er der en bodylotion i kittet. Denne Bodylotion er en multiaktiv remodellerende og opstrammende creme. Den toner og opstrammer, den medfører elasticitet og dyb hydrering. Et klinisk studie viser at ved 28 dages brug af bodylotionen fugter den huden med 42,4% og generel elasticitet øges med 6,3%. Lotionen påføres direkte på kroppen og masseres ind i huden. Påføres en gang om dagen eller oftere ved behov.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Som med filler og Botox, så er det også lovpligtigt at du skal have en konsultation før din første Profhilo behandling hos Inviocare. Konsultationen er gratis og her finder vi ud af hvilke områder vi skal behandle for at du opnår det ønskede resultat.

Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen påbegyndes.

Før/efter billeder

Før Efter
Før Efter
Før Efter

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Facebook

Inviocare klinikken

Hold dig opdateret om eksklusive tilbud og nyheder

Husk at følge os på sociale medier for at modtage gode tilbud og info om nye behandlinger.

Få eksklusive tilbud og nyheder
Luk

Inviocare klinikken

Stay up to date on exclusive offers and news

Remember to follow us on social media to receive great offers and info about new treatments.

Get exclusive offers and news
Close