Mesobotox/Microbotox

Prisgaranti på Mesobotox/Microbotox

Inviocare tilbyder prisgaranti, hvis du finder en lavere listepris på en identisk behandling fra en anden klinik i København. Læs mere her

Bliv ringet op og hør mere om vores behandlinger

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage. Mandag har vi lukket.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Få mere glød med Mesobotox/Microbotox

Alderen sætter som bekendt sine præg på din hud, og det hverken kan eller skal man lave om på. Ens ansigtsudtryk og mimik er en del af ens personlige udtryksform, og derfor skal man naturligvis ikke fuldkommen udslette alderens præg og de rynker og furer, som er en del af ens historie og som eksempelvis er tegn på et liv fyldt med latter.

Mesobotox/Microbotox er en teknik, som virker ved at behandle og forbedre hudens kvalitet.

Behandlingen afslapper ikke musklerne, som den klassiske Botox behandling, men virker derimod overfladisk og forbedrer hudens glød. Det er derfor nærmere en hudkvalitetsforbedring end den klassiske rynkebehandling. Mesobotox/Microbotoxs virkninger er ikke permanente, og ligesom Botox-injektioner, skal behandlingen gentages efter 2-3 måneder.

Disse områder kan behandles med Mesobotox/Microbotox

Mesobotox/Microbotox er en behandling der kræver, at man bliver stukket talrige gange. Vi rådgiver dig altid inden en behandling, og du kan naturligvis også altid kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål – både før og efter en eventuel behandling. Ligeledes kan du naturligvis forhøre dig om vores priser og finde ud af mere om mulighederne.

Vi behandler med Mesobotox/Microbotox teknikken på både ansigt, hals og bryst.

Behandlingen kan blandt andet afhjælpe:

  • Rødme/rosacea
  • Minimerer porrer
  • Udglatter fine linjer
  • Let opstrammende
  • Forbedrer hudkvaliteten
  • Giver strålende hud

Sådan bruger vi Mesobotox/Microbotox

Vi anvender en anden dosis end ved den klassiske kosmetiske Botox injektion, og der injiceres på et større område og med flere injektioner. Mesobotox/Microbotox injiceres ofte i T-zone området (panden, kinderne, næse og hageområde). Behandlingen udglatter huden og giver en markant forbedret og reduceret porrestørrelse. Samme effekt kan ses ved brystområdet og på halsen hvor kunderne ofte har fine rynker.

Selve behandlingen og produktet

Botox er et godkendt lægemiddel der er baseret på proteinstoffer. Proteinet ophobes ikke i kroppen, da det udskilles naturligt med urinen, og derfor kan man uden problemer gentage behandlingen flere gange efter behov.

Inden behandlingen tages der billeder af området.

Behandlingen består af talrige injektioner og dette kan efterfølgende give blå mærker og rødme.
Effekten ses efter 4-7 dage.

Bestil en gratis lovpligtig konsultation

Inden din første Mesobotox/Microbotox behandling hos Inviocare skal du have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Det er ligeledes et lovkrav, at du har 48 timers betænkningstid før selve behandlingen.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Facebook