Belkyra (Dobbelthage behandling)

Bliv ringet op og hør mere om Belkyra

Vi ringer dig op inden for 48 timer på hverdage.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Belkyra behandling

Mange døjer med dobbelthage, som kan være svær at få væk på trods af træning og diæt. En dobbelthage har ofte ikke noget at gøre med din kropsvægt, men er derimod ofte betinget af hormoner og arvelighed. For mange kan dobbelthagen være enormt frustrerende og medføre dårligt selvværd.

En Belkyra behandling kan være en løsning på dette problem.

Den aktive ingrediens i Belkyra er et syntetisk ikke-human og ikke-animalsk formulering af deoxycholsyre, som er et molekyle der allerede findes i kroppen. Deoxycholsyre er et fordøjelsesenzym, der nedbryder fedt. Produktet injiceres i fedtet under hagen, hvilket vil medføre at fedtcellerne nedbrydes.

Før Efter

Belkyra dobbelthage behandling

Kunden har modtaget 1 permanent fedtnedbrydende behandling under hagen. Der er gået 7 uger mellem behandling og resultat.

Konsultation inden din behandling

Inden din første behandling med Belkyra, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger.

Efter konsultationen skal der gå minimum 48 timer, inden du må blive behandlet.

Selve behandlingen

Behandlingen udføres af vores læge i klinikken.

Inden behandling afkøles området med is, som både virker smertelindrende og mindsker risiko for blå mærker. Herefter lokaliseres og afmærkes indstiksstederne, og produktet injiceres i fedtet under hagen. Antallet af stik varierer fra person til person, men i gennemsnit skal man have 20 stik pr. behandling. Selve behandlingen er forbundet med intensiv smerte som aftager igen kortvarigt efter behandlingen.

Det er forventeligt, at der kan opstå kraftig hævelse, samt blå mærker om ømhed i det behandlede område. Disse symptomer vil gradvist aftage i de efterfølgende uger.

Resultat

I løbet af 8-12 uger reduceres fedtet permanent og dobbelthagen bliver mindre.

Mængden af fedt der nedbrydes varierer fra person til person, og derfor kan den enkelte have brug for mere end én behandling. Vi anbefaler generelt 2-4 behandlinger for at opnå et godt resultat. Der må højst udføres 6 behandlinger med mindst 4 uger imellem hver behandling.

Nem online booking

Bestil tid til en behandling eller en gratis konsultation. Gå direkte til vores online bookingside for at se hvornår vi har ledige tider til dig.

Anmeldelser fra Facebook